Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.669
Cevap
90
Favori
1.398.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo12

Başka alman kaldımı la?

Chelsea de andre schürre var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Luka modric gizli kahraman adam efsane oynadı. Her yerdeydi ileri geri iyi çalıştı. Son dönemin en iyi orta sahalarından.
  • Real in ne kadar güçlü bir klüp olduğunu tüm dünya gördü.özellikle nefret ettiğim guardiolaya, mullere ve ribery ye armağan olsun. TRT 3 yorumcularınada iyi bi kapak oldu. Hala dünyanın en iyisi bayern diyolardi yarim saatte 3 tane yiyince beyinleri yandi. La ligada bizim, kral kupasida, kupa 1de...

Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Çok zevkli maçtı valla, uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım helal :)

Psn: CanaWAR_
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Luka modric gizli kahraman adam efsane oynadı. Her yerdeydi ileri geri iyi çalıştı. Son dönemin en iyi orta sahalarından.

Bu sene çok formda

Orijinalden alıntı: Cane®

Luka modric gizli kahraman adam efsane oynadı. Her yerdeydi ileri geri iyi çalıştı. Son dönemin en iyi orta sahalarından.

adam sadece bu maçta değil, sezonun başından böyle beri oynuyor. bence real'in en istikrarlı futbolcusu.
    spikerlerin falan dediği gibi, skor üzerinde adı yazmıyor belki ama, realin en önemli 2-3 oyuncusundan biridir bence.

Orta saha da ise Modrici çok beğendim.Maçın gizli kahramanıydı bence.

Ronaldoya ise diyecek şey bulamıyorum.Adam yaşayan EFSANE.

• Beyler ağlamak istiyorum tüm Real'li arkadaşlar gün bizim günümüz. Bu sene takımda ruh var önümüzde kimsenin durabileceğini sanmıyorum. Ramos kafanı yerim bu arada taraftar olarak maç öncesi Ramos'a yüklendik kırmızı yer batırır dedik adam naptı helal olsun sana aslanım benim.

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Barca ve Bayern aynı oyun tarzına sahip ve bence Bayern'e karşı daha rahat oynadık, Bayern topla oynamada üstün olsada saha içinde bizimde pas yapmamıza izin verdiler pres yoktu Barca kadar.

İstediğimiz kontra atakları ve gol şanslarınıda bulduk ama kaçırdık. Ronaldo her ne kadar sahada olsada aslında %50'si yoktu sadece bu kadar oynayabilmek için günde 10 saat çalıştı takımdan ayrı ve basına çok yansıtılmadı bunu bildiğim için sahada olacağını söylemiştim. Bale'in hastalığıda beklenmedik oldu bizim için oda tam performans oynayamadı maalesef.

Rövanş maçında hem Ronaldo hem Bale ilk 11'de olacaklar ve çok daha iyi şekilde hemde. Oradaki maçta erken gol bulursak iyi olur demiştim ama şimdi düşününce yanlış geldi bana.

Bayern 1 golü çok riskli görmeyecektir ve hemen saldırmayacaktır bence ama erken gol atarsak fena baskı yiyebiliriz, bence dozunda uyutmak lazım Bayern'i 60-70'de gol atarsak daha sağlam olur, tabi o zamana kadar golde yememeliyiz, her nekadar defansımız sağlam ve defans oyunu oynayabiliyor olsakta tamamen defansa yatmayı beceremiyoruz ve yapmıyoruzda sürekli tetikte bekleyip kontraya çıkıyoruz.

Ancelotti bakalım ne yapacak oyuncularımız tam hazır olursa bireysel üstünlüğümüzle ya sürekli saldırmalı bulduğumuzu atmalıyız yada Bayern'i dizginleyip oyunu uyutmalıyız.

Başlıkta yakıyor be, sizce de öyle değilmi renkdaşlarım

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Ancelotti vs. Bayern

7 maç: 5 Galibiyet, 2 Beraberlik (ilk 6 maç milandayken)

pep vs rm

9 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi

• 12 sene sonra.

Sergio Ramos
  • Bu kadar mi gurur duyulue? Evet duyulur beyaz formanin icinde kara kabuslari olduk!

Her oyuncumuz cok iyi mucadele etti ama herkes gibi Modric e binlerce kez tesekkur edelim
    Adamin kotu performansi yok olu gibi hareket edip birden topla cikislari cok tebessum ettirdi

Hayranim bu takima

ForzaTurk Team

GT: MURAD35TR
  • _____________________________
  • alem bakar madrid akar
    ramos reyiz 2 gol attıya artık başka birşey istemem.

POTANSİYEL TROLL
  • messi ile ribery artık finali evinde izlerler

geliyor ulan 10 geliyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.