Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47.669
Cevap
90
Favori
1.398.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş
  • Adam kendi rekorunu geliştiriyor şaka gibi.

Şimdi 14 golü var Finale çıktığını farzedelim 4 maç var 1 er gol atsa 18 yapıyor 2 maçta 2 şer atsa 20 yapar eğer kart görüp sakatlanmazsa 20 yi görür.

Bana göre efsane performansı geçen sene gruplarda 2 gol atıp Final maçında 2 gol atıp toplamda 12 gol atıp Messinin 11 gol attığı turnuvada geriden gelio gol kralı olurdu asıl efsane performansı budur adam PES13 te ki gibi oynuyor 99 gücünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Afonso54

Dar alanda Messi daha iyi, dribbling olarak daha iyi ayrıca oyun kurucu olarak daha iyi diğer tüm şeylerde zaten Ronaldo daha iyi bunları görmemek hayalperestlik olur.

iyi yazmissin ben de kendi fikrimi yazayim

messinin cabuklugu daha iyi, top surmesi daha iyi, pas görüşü daha iyi, frikiklerde eskiden gerideyken simdi daha iyi, kart görme durumu olarak ronaldo'dan daha disiplinli

ronaldo daha güçlü, daha hızlı, havada daha iyi, penaltiları daha iyi, daha iradeli, pozisyon bilgisi daha iyi, son vuruslari daha iyi, defansa katkisi daha yuksek

ikisinin de şut yeteneği benzer sınıftadır. ikisine de ceza yayının 5 metre gerisinde versen %90 gol yaparlar. ama ronaldonun son vuruşları daha iyi deme sebebim gelen ortalara ayağının her yeriyle geçirmesi. cok iyi pozisyon aliyor ve vuruyor. messi daha cok kendi sürdüğü toplara iyi vuruyor. o bakımdan sut yeteneği ronaldodan farksız. santrafor vuruşlarında Ronaldo önde sadece.

oyun tarzlarina gore bir oyuncu digerinden daha iyi demeyi dogru bulmuyorum. bazi arkadaslar messi daha iyi calim atiyor diye messi daha iyi falan diyor da o kisinin zevkine gore degisir. ben de kafa gollerini cok seviyorum mesela.

fiziksel ozelliklerden kaynaklanan farklar (calim, hava topu) benim icin cok onemli degil. ama bana gore birbirlerine karsi en onemli üstünlükleri, messi icin top ayagindayken ronaldoya gore arkadaslarina gol attirma ihtimali de cok fazla olmasi. ronaldo icinse messiden cok daha ustun bir takim lideri olmasi. bunlar sonradan kazanilan seyler dogustan gelen degil.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    hacı sen banlı değil miydin ya nasıl açtırdın hesabı

Bu arada yorum güzel olmuş.Bullpower messinin ronaldoya karşı hiçbir konuda üstünlüğü yok falan diyor,görün işte arkadaşınızın fanlık derecesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Nisan 2018; 19:13:38 >

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

hacı sen banlı değil miydin ya nasıl açtırdın hesabı

Bu arada yorum güzel olmuş.Bullpower messinin ronaldoya karşı hiçbir konuda üstünlüğü yok falan diyor,görün işte arkadaşınızın fanlık derecesini.

haksiz ban yemistim forum adaletine sigindim actilar geri hesabi. aykutcuyuz diye haksiz ban yemedigimiz kalmisti bi

Orijinalden alıntı: Afonso54

Dar alanda Messi daha iyi, dribbling olarak daha iyi ayrıca oyun kurucu olarak daha iyi diğer tüm şeylerde zaten Ronaldo daha iyi bunları görmemek hayalperestlik olur.

İyi demişsin ama eksik. + Olarak son vuruş, oyun zekası, pas yeteneği ve frikik olarak Messi daha iyi. Diğer konularda Ronaldo daha iyidir doğruya doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 4 Nisan 2018; 22:24:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 4 Nisan 2018; 19:51:30 >

• Juventus taraftarı gerçek kralı işaret etmiş, Torino'da acaba hiç yaşanmış bir an mıdır?
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

Ronaldo 2 tane atmış. Lig bitti nası olsa 10 tane atar şimdi köy takımlarına.
    Not: real taraftarıyım.

derken 3. golü de atmış. Yardır be ronaldo, küçük maçların büyük adamı

Bu "Real Madridli" arkadaş bu mesajı atıp Real ve Ronaldo düşmanları tarafından + yağmuruna tutulduğundan beri Ronaldo:

2 CL 1 Lig 2 Kulüpler Dünya Kupası 1 İspanya Süper Kupası 1 EURO kazandı.

Bayern Juventus Barcelona Atletico PSG hepsini çöp kutusuna attı.

Ama bu Real Madridli arkadaş hiç ortada yok. Kardeş niye zaferleri kutlamaya gelmiyorsun? Hala küçük maçları mı izliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tom Hagen

quote:

Bu "Real Madridli" arkadaş bu mesajı atıp Real ve Ronaldo düşmanları tarafından + yağmuruna tutulduğundan beri Ronaldo:

Ama bu Real Madridli arkadaş hiç ortada yok. Kardeş niye zaferleri kutlamaya gelmiyorsun? Hala küçük maçları mı izliyorsun

Pardon da barcayı ne zaman çöp kutusuna attı?

En son CL karşılaşmasında benim bildiğim messi real madridi çöp kutusuna atmıştı 2011 de,daha da cl de karşılaşmadılar.Bu sene cl de karşılaşırız umarım da gerçek kral kim görürsünüz.

• Yeni konuyu simdiden gorur gibiyim:

Ronaldo ligde oynamiyor dinleniyor CL'de oynayip gol atiyor. Maç seçiyor. Hep büyük maclarda atiyor kucuk maclarda da atsin adamsa

quote:

Bayern tamam, Juve tamam, ATM tamam, PSG tamam da Barca'yı ne zaman çöp kutusun atmış? Ligde kaç şampiyonlukları var?

2009'dan beri 18 tane maç yapmış, iki takım. Barcelona 11 galibiyet, Real Madrid 4 galibiyet almış.

Ronaldo'yu dün izledim keyif de aldım. Gelmiş geçmiş en iyi iki oyuncusudan biri olduğunu da düşünürüm. Ama Barcelona, Messi'den de Ronaldo'dan da büyüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

quote:

Pardon da barcayı ne zaman çöp kutusuna attı?

En son CL karşılaşmasında benim bildiğim messi real madridi çöp kutusuna atmıştı 2011 de,daha da cl de karşılaşmadılar.Bu sene cl de karşılaşırız umarım da gerçek kral kim görürsünüz.

2016'daki lig maçında, bu yaz süper kupa maçında atmadı mi? El clasicoyu büyük maçtan saymiyorsaniz o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yeni konuyu simdiden gorur gibiyim:

Ronaldo ligde oynamiyor dinleniyor CL'de oynayip gol atiyor. Maç seçiyor. Hep büyük maclarda atiyor kucuk maclarda da atsin adamsa

Yukardaki takımların hepsine gol attı. Hepsi de büyük takım. Barcelona'ya epsilonun mesajindan sonra 2 gol atti. Biri 85. dkda mac kazandiran, oteki son attigi guzel gol. hatta o epsilonun mesajdan 1 ay once falan yine camp nouda gol atmisti ronaldo. yine juventusa 2 gol atmisti 2015te. hangi anlayisla küçük mac oyuncusu dedi de nasil 32+ aldi enteresan.

barcelona ve city cift macli sistemde bizi eleyebilirler. tabii bayern de eleyebilir ama onlara karsi daha rahat oluruz gibi geliyor. finalde tek macta her turlu favori oluruz. barcelona ile 2 kere tek mac oynadik 2011 ve 2014'te, kazandik. yine favori oluruz.

city'yi bugun lpool karsisinda goruruz ama saglam bir takim. yari finalde city-barca real-bayern isterim. finalde de real barca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 01001101

ronaldo 'nun golü tarihte yer edinmez, unutulur. taşlayacak varsa taşlasın ama bunu söylemek zorundayım.

2008 rustu acildi petricti sanirim modricin ortasinda kafayi vurdu gol oldu, bu gol de onun rovasata hali ama daha estetik
    Klasnicmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 4 Nisan 2018; 21:20:25 >

• Kralın bir tsubasa golü atmadığı kalmıştı onuda yaptı.

Orijinalden alıntı: 01001101

ronaldo 'nun golü tarihte yer edinmez, unutulur. taşlayacak varsa taşlasın ama bunu söylemek zorundayım.

Burada messinin büyük hakkı yendi,fifa puskas alamadı.Halbuki açık ara en zor golü atmıştı.Puskas ödülünü videodaki son gole verdiler.

Evet ronaldo çok güzel gol attı ama tarihe geçecek bir gol değil.Tarihe geçmesi için rövaşatadan daha fazlası gerek zira her yıl rövaşatayla gol atılıyor zaten.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.