Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,
    GG üstünden hawx2 aldım, key'i bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beretta

Merhaba,
    GG üstünden hawx2 aldım, key'i bekliyorum

Teslim edildi.
  • Teşekkür ederim, akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :D
  • pm
  • RO 2 siparişi verdim pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Eylül 2011; 16:58:15 >
  • fifa 12 için paramı yatırdım PM mi attım bekleyişe geçtim efendim
  • Call of juarez the cartel ggden aldım pmmi attım bekliyorum keyi...
  • reserved...

Dostum burada fifa 12 için 35 TL yazmışsın. Sitede dolar üzerinden 45 tl ye ggde ise 38.9 tl ye geliyor.

Ben direk havale yapsam 35 tl sen de göndersen keyi olmaz mı? Fifa çıkınca alacağım, ön sipariş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

reserved...

Dostum burada fifa 12 için 35 TL yazmışsın. Sitede dolar üzerinden 45 tl ye ggde ise 38.9 tl ye geliyor.

Ben direk havale yapsam 35 tl sen de göndersen keyi olmaz mı? Fifa çıkınca alacağım, ön sipariş değil.

site yurt dışı odaklı olduğu için fiyatları biraz daha yüksektir. Türkiyeden alıcılar için burdaki fiyatlar geçerlidir. yani 35 lira.
  • Hocam Crysis 2 keyi elinde var mı ? Ödeme işlemlerini pmden mi görüşüyoruz yoksa msn felan var mı ? Crysis 2 keyi 35 tl galiba en yakın zamanda almak için pm atacağım . :)

Bu sorunun konuyla ilgisi yok ama origin den oyun indirirken hızı sonuna kadar kullanıyor mu ? Benim dosyalar en fazla 1mb de iniyor originden download ederken 1mb görür mü yoksa yoğunlukdan etkileniyor mu ?
  • Ben gta 4 keyine bakıyorum acaba elde var mı alacağım yakın zamanda bi de takas var mı crysis 2 İle?
  • Acaba Modern Warfare 3 ne zaman çıkacak
    ayrıca,steam'da mw3 alana cod 4 hediye geliyor
    herhalde pre order olduğu için
  • Hocam Football Manager 2012'yi ne zaman satışa sunacaksın?
  • quote:

Hocam Crysis 2 keyi elinde var mı ? Ödeme işlemlerini pmden mi görüşüyoruz yoksa msn felan var mı ? Crysis 2 keyi 35 tl galiba en yakın zamanda almak için pm atacağım . :)
    Bu sorunun konuyla ilgisi yok ama origin den oyun indirirken hızı sonuna kadar kullanıyor mu ? Benim dosyalar en fazla 1mb de iniyor originden download ederken 1mb görür mü yoksa yoğunlukdan etkileniyor mu ?

Merhaba. Evet Crysis 2 var. Şuan fiyatımız 30 TL dir. Hesaplarımız:www.gamekeystore.net/banka
    Oyun Türkçe'dir. Originden download edilebilir. Bağlantınızın son hızına kadar kullanabilirsiniz.
    Havale ettikten sonra PM ile ulaşırsanız kontrol eder ve keyinizi hemen teslim ederim.

quote:

Ben gta 4 keyine bakıyorum acaba elde var mı alacağım yakın zamanda bi de takas var mı crysis 2 İle?

Evet. GTA 4 satışımız var. Sadece GTA 4: 20 TL. GTA4: Episode From Liberty City 20 TL İkisi birlikte 35 TL. Malesef takas yapmıyoruz.

quote:

Acaba Modern Warfare 3 ne zaman çıkacak
    ayrıca,steam'da mw3 alana cod 4 hediye geliyor
    herhalde pre order olduğu için

MW3 henü bölge kısıtlama olayı belli olmadığı için satışa eklemedik. Çıkmaya yakın belli olacaktır. Bahsettiğiniz preorder bonusu Steam'e özel bişey. Oyun ilk eklendiğinde 59$ dı. Fiyatına zam geldi ve 69$ yaptılar. Cod4ün parasını içine eklediler yani. :)

quote:

Hocam Football Manager 2012'yi ne zaman satışa sunacaksın?

Evet. FM2011 satışımız olduğu gibi FM2012 satışımızda olacak. Çıkmaya 2-3 gün kala satışlarımıza eklenir..

• Bir sorum var steam sanırım vpn ile girerek steam storedan alan accountları banlıyor ama bu vpn ile girerek aktive etmek için de geçerli mi merak ettim?
  • Origin'den BF3 alana Dead Space 2 Bedava kampanyasından da yararlanabiliyoruz değil mi alacağımız key ile ?
  • sadece originden alanlar içindir o büyük ihtimal
  • Trackmania 2 satışınız olacak mı?
  • quote:

Bir sorum var steam sanırım vpn ile girerek steam storedan alan accountları banlıyor ama bu vpn ile girerek aktive etmek için de geçerli mi merak ettim?

Bu bahsettiğiniz ban değil hesabı kısıtlama. O dediğiniz kişiler rus vpn ile steam store üzerinden Türk kredi kartı ile alışveriş yapmayı deniyorlar. Kredi kartlarıda Türkiye'ye kayıtlı olduğu için steam sistemi bunu tanıyor ve izin vermiyor. Bir kaç deneme yapınca sistem hesabı otomatik donduruyor. O ayrı bir olay.

VPN ile aktivasyonda steam hiçbir şekilde banlama yapmaz. Bu zamana kadar yaptığını hiç görmedim.

quote:

Origin'den BF3 alana Dead Space 2 Bedava kampanyasından da yararlanabiliyoruz değil mi alacağımız key ile ?

Malesef hayır. O Origin'e özel bir kampanya.

quote:

Trackmania 2 satışınız olacak mı?

Şuan için yok. ilerde olabilir.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.