Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu steamdeki statslar dogrumu sen bilriisin yani orada 50bin küsür css oynucusu online dior bu sadece avrupa içinmi yoksa, bölgeye falan özelmi
  • Battlefield 3 (Standart Edition) Origin Download Destekli: Fiyat: 35 TL - Teslimat: 26.Ekim.2011

İş bankası hesabınıza havale yapıldı.
    İsmimi de özel mesajla yolladım size
  • WoW keyleri 30 gün oynama dahil mi?
  • Takip mesajı.
  • Gittigidiyor satışlarına ne zaman bakıyorsunuz? Bir adet Dead Island aldımda merak ettim ne zaman alabileceğimi :D
  • Soner abi işin bu tarafından hiç bahsetmememiştin, hayırlı satışlar abi .

Kendisi forum ortamında tanıdığım en yardımsever insandır diyebilirim. Güvenilir diyen çok olmuş ama yinelemiş olayım bende.
  • quote:

bu steamdeki statslar dogrumu sen bilriisin yani orada 50bin küsür css oynucusu online dior bu sadece avrupa içinmi yoksa, bölgeye falan özelmi

Steam statsları tüm dünyayı gösteriyor. Doğru yani. ayrı ayrı bölge değil.

quote:

Battlefield 3 (Standart Edition) Origin Download Destekli: Fiyat: 35 TL - Teslimat: 28.Ekim.2011

İşleminiz tamamlanmıştır. Önsipariş kaydınız alındı. Oyun çıktığında keyiniz gönderilecektir.

quote:

Gittigidiyor satışlarına ne zaman bakıyorsunuz? Bir adet Dead Island aldımda merak ettim ne zaman alabileceğimi :D

İşleminiz tamamlanmıştır.

quote:

Soner abi işin bu tarafından hiç bahsetmememiştin, hayırlı satışlar abi .
    Kendisi forum ortamında tanıdığım en yardımsever insandır diyebilirim. Güvenilir diyen çok olmuş ama yinelemiş olayım bende.

Eyvallah dostum teşekkür ederim :)

• Akbank hesabına istenilen miktarı yatırdım.Aktivasyonu ne zaman yaparız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

WoW keyleri 30 gün oynama dahil mi?

• Red Orchestra 2 key'leri geldi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Eylül 2011; 7:42:14 >
  • battlefied 3 senden gittigidiyordan preorder ettim peki bu ay çıkçak denilen betayı oynaabilcez mi?
  • space marine fiyati ne kadar saygideger hocam?
  • Red Orchestra 2 keyleri ne zaman gelir ?
  • Hocam FIFA 12 için 35TL demişsiniz fakat sitede 43TL, Gittigidiyorda 38TL görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Hocam FIFA 12 için 35TL demişsiniz fakat sitede 43TL, Gittigidiyorda 38TL görünüyor.

DH'ye özel 35 diyebiliyorum ben yani 35 yatırdıkdan sonra belirtirsen problem çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Hocam FIFA 12 için 35TL demişsiniz fakat sitede 43TL, Gittigidiyorda 38TL görünüyor.

DH'ye özel 35 diyebiliyorum ben yani 35 yatırdıkdan sonra belirtirsen problem çıkmıyor

Kredi kartı ile alıcaktımda o yüzden öyle dedim.Zaten 35'i verebildikten sonra 38'de bir sorun olmaz ama bir yanlışlık mı var diye sormuştum.Teşekkürler bu arada.

• @loth, işlemler tamamlanmıştır.

@BenjaMean, WOW satışlarımız şuan için yok malesef.

@MoNZaREs, ve @Biruni.TR Red Orchestra 16 eylülde gelmesi muhtemel.

@hellar, Malesef. Betaya sadece MOH Limited sahipleri ve oyunu Origin üzerinden 49€'ya sipariş edenler katılabiliyor.

@lyldz, Space Marine 35 TL dir. Steam aktivasyon ve ingilizcedir.

@Juvixted, Sitemiz daha çok yurt dışı tabanlı olduğu için fiyatlar kura göre otomatik değişmektedir. Türkiye içi alıcılarımız siteden sipariş verse dahi 35 TL havale etmeleri yeterlidir. Gittigidiyorda ise %10 gittigidiyor komisyonu eklendiği için 38.5 TL dir.

@Lifeforest, 35 TL yatırmanız yeterlidir.

• pm.
  • Black Ops için para yatırdım hocam bekliyorum
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Steam CD-Key Satışlarımız başlamıştır.

Steam aktivasyon, Çoklu dil, Kendiniz aktif edebilirsiniz.

Fiyat Havale ile 35 TL
    http://www.gamekeystore.net/store/red-orchestra-2

Kredi kartı ile 37.9 TL dir.
    http://urun.gittigidiyor.com/Red-Orchestra-2-Heroes-of-Stalingrad-Steam-Cdkey_W0QQidZZ44684360

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.