Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben call of duty black ops alacaktım rus keyini alcam ingilizceye çevirme imkanı var mı ? eğer imkan varsa şimdi alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Serious Sam 3 almak istiyorumda sanırım havale kabul ediyorsun sadece gift olduğu için? Sitede göremedim oyunu. Paypal veya karttan almak için bakıyorum. Steam id mi eklersen veya pm atarsan konuşabiliriz.

http://steamcommunity.com/id/mastafaka

Ekledim. Steam nickim nucLear
  • NUCLEAR hocam battlefield 3 pre order limited edition physical warfare pack dahil midir ?
  • Dün BF3 aldım ben de arkadaştan, bakalım 26 ekime kadar nasıl dayanacaz :)
  • İleride Dead Island'ın fiyatı düşer mi?

(Key satmaya başlayacak mısınız kısaca.)
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Dead Island Steam Attivasyon satışlarımız başlamıştır.
    Oyun dili İNGİLİZCE dir.
    Aktivasyon bizim tarafımızdan Rusya üzerinden yapılır.
    Oyunu Rus VPN ile kendiniz aktif edebilir veyaa satın aldıktan sonra aktif edilecek Steam hesap bilgilerini bize gönderirseniz bizde aktif ederiz.

Fiyat:
    Havale ile 35 TL.
    Kredi Kartı ile 37.9 TL dir.
    http://urun.gittigidiyor.com/Dead-Island-Steam-Aktivasyon_W0QQidZZ44372872

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 7 Eylül 2011; 21:38:49 >

• havale ile dead island aldım keyin gelmesini bekliyorum pm atarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni.TR

havale ile dead island aldım keyin gelmesini bekliyorum pm atarsanız

işlem tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

NUCLEAR hocam battlefield 3 pre order limited edition physical warfare pack dahil midir ?

Evet Limited Edition'a dahil.
  • Neden keyler artık Rusya bölgesinden? Deus Ex'i iki farklı lokalizasyon sürümüyle sattınız.

Açıkçası VPN ile oyun aktıfileştirmek bana geri adım attırdı. Hani yapamadığımdan değil; Valve'ın politikaları yüzünden. Hesabımı tehlikeye atmak istemiyorum.
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Neden keyler artık Rusya bölgesinden? Deus Ex'i iki farklı lokalizasyon sürümüyle sattınız.

Açıkçası VPN ile oyun aktıfileştirmek bana geri adım attırdı. Hani yapamadığımdan değil; Valve'ın politikaları yüzünden. Hesabımı tehlikeye atmak istemiyorum.

Rusya keyleri getirmemizin sebebi ucuz olmasıdır. Aynı oyune 35 TL ye sahip oluyorsunuz. EU region keyler bazen çok pahalı olabliiyor. Bu oyundada pahalı malesef o sebepten getirmedik.
    VPN aktivasyon illegal bişey değildir. Şöyle düşünün, turistik amaçlı rusya'ya gidip ordan oyun almış olabilirsiniz veya ordaki arkadaşınız size hediye göndermiş olabilir. Bunun illegal bir yanı yoktur. Sonuçta kaçak değil sahte değil.
    2 yıldır bu şekilde ürün satışı yapmaktayım. MW2 den bu yana black ops vs hep vpn ile aktif ettik. Hiç bir kimse 1 kişi bile geip banlandım demedi. Benim hesabımdada 250 tane oyun var tereddüt etmeden kendimede aktif ediyorum.
    Yinede karar sizin. VPNsiz isterseniz 70 TL fiyata Steam üzerinden GIFT edebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Dead Island Steam Attivasyon satışlarımız başlamıştır.
    Oyun dili İNGİLİZCE dir.
    Aktivasyon bizim tarafımızdan Rusya üzerinden yapılır.
    Oyunu Rus VPN ile kendiniz aktif edebilir veyaa satın aldıktan sonra aktif edilecek Steam hesap bilgilerini bize gönderirseniz bizde aktif ederiz.

Fiyat:
    Havale ile 35 TL.
    Kredi Kartı ile 37.9 TL dir.
    http://urun.gittigidiyor.com/Dead-Island-Steam-Aktivasyon_W0QQidZZ44372872

Hocam ürünü almak istiyorum.Pm'ye bakarsanız

• Battlefield 3 35 TL demişiniz ama sitede 27 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Neden keyler artık Rusya bölgesinden? Deus Ex'i iki farklı lokalizasyon sürümüyle sattınız.

Rusya keyleri getirmemizin sebebi ucuz olmasıdır. Aynı oyune 35 TL ye sahip oluyorsunuz. EU region keyler bazen çok pahalı olabliiyor. Bu oyundada pahalı malesef o sebepten getirmedik.
    VPN aktivasyon illegal bişey değildir. Şöyle düşünün, turistik amaçlı rusya'ya gidip ordan oyun almış olabilirsiniz veya ordaki arkadaşınız size hediye göndermiş olabilir. Bunun illegal bir yanı yoktur. Sonuçta kaçak değil sahte değil.
    2 yıldır bu şekilde ürün satışı yapmaktayım. MW2 den bu yana black ops vs hep vpn ile aktif ettik. Hiç bir kimse 1 kişi bile geip banlandım demedi. Benim hesabımdada 250 tane oyun var tereddüt etmeden kendimede aktif ediyorum.
    Yinede karar sizin. VPNsiz isterseniz 70 TL fiyata Steam üzerinden GIFT edebilirim..

45tl'lik EU keyin Steam gift ile farkı var mı acaba?

• quote:

Battlefield 3 35 TL demişiniz ama sitede 27 dolar.

Site daha çok yurtdışı odaklı olduğu için ordaki fiyatı yüksek.
    Türkiye içi satış fiyatımız 35 TL dir. 35 TL yatırmanız yeterlidir.

quote:

45tl'lik EU keyin Steam gift ile farkı var mı acaba?

Hiçbir farkı yok. Fakat her ürün için EU keyi satışımız yok. Bazı oyunlar region free tüm ülkelere aynı key oluyor. Bazılarında bölge ayrımı oluyor.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Call Of Juarez: The Cartel Steam Aktivasyon CD-Key Satışlarımıza eklenmiştir.

Oyun dili İngilzce'dir. Kendiniz aktif edebilirsiniz.

Fiyatlar.

Havale ile 35 TL'dir. Sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. Sitedeki fiyatı dikkate almayınız.
    http://www.gamekeystore.net/store/call-of-juarez-the-cartel

Kredi Kartı ile 37.9 TL dir. Gittigidiyor dükkanımız üzerinden aşağıdaki linkten sipariş verebilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Juarez-The-Cartel-Steam-Aktivasyo-CD-Key_W0QQidZZ44501711

• arkadaşlar steam de pazartesi ye kadar nfs undercover 2.99 almak isteyenler hemen alsın ben aldım:))
  • Slm arkadaşlar ben Bad Company 2 internetten indirdim serial numarası lazım satın alma ihtimalim var mı lütfen yardımcı olun SeriaL Key nerden Bulabilirim hepsi kullanımda diyor interneteki keylerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxgame03

Slm arkadaşlar ben Bad Company 2 internetten indirdim serial numarası lazım satın alma ihtimalim var mı lütfen yardımcı olun SeriaL Key nerden Bulabilirim hepsi kullanımda diyor interneteki keylerin

:) internetten sahte keyle tabiki orjinal online oynayamazsın kullanılmış der.
    25 TL karşılığında orjinal cdkey satın alıp oyunu orjinale çevirebilirsin. Online ve multiplayer oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.