Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

biz crysis 2 boşa aldık

beta versiyonda bile bu kadar multide sorun yaşamamıştık

single player bitsin silecem cevat yerli forumlarda o kadar yazılanı dikkate almıyor .Bir soruna el atmıyor

Oyunun multi sinde kopma sorunu yaşayanlar elbette var fakat nedense şu 64100 UDP ve TCP portlarını açıp denemiyor kimse!!

Kaç kere söyledim oyunun ana konusunda da yan konularında da UDP ve TCP 64100 Portunuzu modeminizden açın sorun kalmıyor. Beceremiyorsanız Doping ADSL modem yardım hattını arayın benim bilgisayarım başka hiç bir oyundan kopmuyor ama Crysis 2 den kopuyor diye söyleyin onlar bile yardımcı oluyor bu konuda. Biraz araştırmacı olun saçma sapan sorular var kusura bakmayın ama yani bunu burdan aldığınız keye bile bağlamışsınız yani bu kadar da olmaz kusura bakmayın.

Hiç mi araştırmıyorsun bir çok yabancı sitelerde de var bu problemden yakınan insanlar ama hepsinin çözümü aynı, gereken portları açın bir problem kalmaz diyorlar ki bende sorun kalmadı, he ben port açmayı başarmıyorum dersen bak şurda mükemmel bir kaynak varwww.portacmak.com buraya bir bak bir çok modeme göre port acmak anlatılmış.

Alıntıları Göster
    Brink cd keyi kaç liradan satılacak acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Alıntıları Göster
    ben bu işleri zor sanıyodum . ptt den yatırdım sonra dekontu msn de kameradan gösterdim ve tık bfbc2 keyi verdi böle satıcı bulamazsınız benden sölemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbaba35 -- 3 Mayıs 2011; 17:00:31 >
  • quote:

Aynı soruyu bende soracaktım
  • quote:

Eğer keylerde bölge kısıtlaması olmazsa satış fiyatımız 35 TL olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Eğer keylerde bölge kısıtlaması olmazsa satış fiyatımız 35 TL olacak.

Alıntıları Göster
    PM attım dönüş bekliyorum

EDİT:

Soner'den az önce Live Point aldım yardımı ve anlayışı için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Mayıs 2011; 18:10:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

PM attım dönüş bekliyorum

EDİT:

Soner'den az önce Live Point aldım yardımı ve anlayışı için teşekkürler

Alıntıları Göster
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Portal 2 Steam EU İngilizce Keyler 60 TL den satışlarımızdadır.!

• quote:

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Portal 2 Steam EU İngilizce Keyler 60 TL den satışlarımızdadır.!

Alıntıları Göster
    Xbox 12 Aylık Gold hesabı 70 liraya olur mu..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

zaten 70 TL

12 Aylık Live Gold Üyeliği : 70 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

zaten 70 TL

12 Aylık Live Gold Üyeliği : 70 TL

Alıntıları Göster
    Yok gitti gidiyorda daha pahalı o yüzden demiştim ama konuştum nucklear arkadaşla sorun kalmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: InTuItIoN

Nuclear nickli arkadaştan Assassin's Creed 2 oyunun keyini online olarak aldım, güvenli bir alışveriş oldu, bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim.
    Kendisinede teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    Darkspore fiyatı ne kadar listenızde yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaro

Darkspore satışlarımz var.
    Fiyatı 50 TL dir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alwaro

Darkspore satışlarımz var.
    Fiyatı 50 TL dir.

Alıntıları Göster
    Brink keylernin satışına önceden başlanacak mı acaba.Yoksa 13 mayısta mı başlıcak satış.
  • quote:

Brink keylernin satışına önceden başlanacak mı acaba.Yoksa 13 mayısta mı başlıcak satış.

13 Mayısta ilk başta keylerde her hangibir kısıtlama gibi bir durup varmı yokmu onun denemesini yapacaz. Eğer bir problem yoksa aynı gün satışı başlar.
  • quote:

quote:

13 Mayısta ilk başta keylerde her hangibir kısıtlama gibi bir durup varmı yokmu onun denemesini yapacaz. Eğer bir problem yoksa aynı gün satışı başlar.

Alıntıları Göster
    1600 MS Point elinizde kalmadı mı acaba? BF1943 için istiyordum. Birde Paypal hesabınız varsa oradan ödemek istiyorum.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam ben sizi msn de ekledim bende çerkez de oturuyorum asasin 3 ün keyini alıcam ama bir kaç soru sorucaktım yardımcı olursanız eyer asasin 2 ve 3 ün keylerini alıcam msn de beni kabul ederseniz sevinirim izmirli.sahin şimdiden eyw..

• quote:

Orijinalden alıntı: jookerr

Hocam ben sizi msn de ekledim bende çerkez de oturuyorum asasin 3 ün keyini alıcam ama bir kaç soru sorucaktım yardımcı olursanız eyer asasin 2 ve 3 ün keylerini alıcam msn de beni kabul ederseniz sevinirim izmirli.sahin şimdiden eyw..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben aldım ve oyuna girdim gayet güzel şekilde çalışıyor ben şimdi multi oynucağam ekip arıyorum :) bilgilerinize isteyen eklesin... izmirli.sahin@ iyi oyunlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

1600 MS Point elinizde kalmadı mı acaba? BF1943 için istiyordum. Birde Paypal hesabınız varsa oradan ödemek istiyorum.

merhaba.
    1600 points var şuan. fakat sadece US hesaplara uyar 1600 puanlar bilginiz olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

merhaba.
    1600 points var şuan. fakat sadece US hesaplara uyar 1600 puanlar bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba Crysis 2 multiplayer için cd key alıcam msn adresinizi pm atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Hocam merhaba Crysis 2 multiplayer için cd key alıcam msn adresinizi pm atarmısınız?

Alıntıları Göster
    Brink keylerine daha var değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Brink keylerine daha var değil mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar elimde 1 adet jelatinli bandrollü kutulu Türkçe Crysis 2 var.

Fiyat 65 TL'dir.

Kargo bana aittir.

İsteyenler Kredi kartı ile vade farksız taksit seçeneği ile 65TL ye aşağıdaki linkten satın alabilir. Aynı gün kargolanacaktır.
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1139350

Resimleri
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 12 Mayıs 2011; 4:14:05 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.