Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet Portal 2 EU keyi vardır.
    Fiyat 65 TL dir.
    Satın almak isteyenler Özel Mesaj ile ulaşabilir.
  • Starcraft 2 keyi saatler içinde teslim aldım teşekkürler
  • Arkadasim COD Black Ops ENG var mi elinizde? Varsa ne kdr pm yada brdan paylasirsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erodinho

Arkadasim COD Black Ops ENG var mi elinizde? Varsa ne kdr pm yada brdan paylasirsan sevinirim

Evet. Black Ops EU var. Fiyat: 75 TL dir. Bölge ve dil sorunu yoktur.
  • ben test drive unlimited 2 nin orjinal key'ini ptt havalesi ile almak istiyorum. key'i alabilmek için havale de kendimle ilgili ne bilgiler vermem gerekiyor. key elime ne kadar sürede geçer bir de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emo987

ben test drive unlimited 2 nin orjinal key'ini ptt havalesi ile almak istiyorum. key'i alabilmek için havale de kendimle ilgili ne bilgiler vermem gerekiyor. key elime ne kadar sürede geçer bir de ?

PTT havalelerini online kontrol edemediğim için havaleden sonra dekontrun resmini mailime göndermenizi istiyorum. Birde şöyle bişey var, tavsiyem Finansbank ATM si varsa yakında oradan sıra beklemeden ücretsiz kartsız işlem ile yatırabilirsiniz.
    Online kontrol eder ve keyinizi hemen teslim ederim.
    PTT işlemindede dekont resmini göndermenizin hemen ardından keyinizi teslim ederim.
  • @Emo987, @nucLear'ın söylediği gibi Finansbank ATM var ise yakınlarınızda çok rahatlıkla yapabilirsiniz işlemi. İşlem esnasında sadece verdiğiniz telefon numaranıza bir onay kodu geliyor, onay kodunu girerek tamamlıyorsunuz işleminizi..
  • ben bfbc2 key almak istiyorum irtibata geçebilirmiyiz !?!?!?!?
  • pm attım cevap alamadım soner kardiş
  • 2 sorun olacak benim;

şimdi ben bu keyleri aldım oyunu yükledim. güzel güzel oynamaya başladım. şu an çanakkaledeyim kalktım pc yi kütahyaya götürdüm. ordayken bi aksilik gelir mi başıma yoksa paşa paşa devam mı ederim ?

ya da ben kalktım pc ye format attım. format atmadan once de online save belgemi sakladım. sonra oyunu geri yüklerken aynı keyi tekrar girdiğim de olur mu? save belgem ile kaldığım yerden devam edebilir miyim?
  • ben bir sey ögrenmek istiyorum

Crysis 2
    multiplayer bağlantı kopma hatası alıyorum 1.4 patch yukledim gene aynı

Ana konu genel türkiyede baglananlarda var mı dedim kopma hatası olmadan oynayanlarda var

nucler arkadsımızdan alıpta sorun yaşamayan varmı !!
  • @hakanbaba35
    PM attığınıza eminmisiniz? Bana sizden gelen hiç özel mesaj yok.

@Emo987
    Keyi alınca oyuna ömür boyu sahip oluyorsunuz. İster Amerika'ya taşının, ister 20 kere format atın keyiniz ile tekrar tekrar oyunu kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken nokta fotmat atmadan önce oyunu Program Ekle/Kaldır bölümünden Uninstall ederek kaldırmak.
    Her keyin 5 sefer aktifleştirme hakkı vardır. Siz oyunu bilgisayarınıza yüklediğinizde bu 4'e düşer. 2.Bilgisayarınıza yüklediğinizde 3'e düşer. Fakat oyunu uninstall ederek bilgisayarınızdak kaldırdığınızda bu haklar geri gelir.
    Onun için tek dikkat etmeniz gereken nokta budur.

@meydey45
    Dostum hiçbir zaman key ile oyunsal hatalar olmaz. Kompa etme gibi hatalar oyunda veya sunuculardadır.
    Keyde olabilecek tek hata vardır oda kullanılıyor olması veya geçersiz olmasıdır. Diğer hatalar tamamiyle oyundan kaynaklanan hatalardır.
    Gidip D&R den alacağın oyundada aynı key var benden aldığın oyundada aynı.

• prdn göndermemişim şimdi gonderdim soner abey
  • biz crysis 2 boşa aldık

beta versiyonda bile bu kadar multide sorun yaşamamıştık

single player bitsin silecem cevat yerli forumlarda o kadar yazılanı dikkate almıyor .Bir soruna el atmıyor
  • Brink'in cd keyi gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

Brink'in cd keyi gelir mi acaba?

13.05.2011 tarihinde bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

Brink'in cd keyi gelir mi acaba?

13.05.2011 tarihinde bekliyoruz.

Çok sevindim be
  • PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

PM attım.

PM Cevaplandı. Aktivasyon yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

biz crysis 2 boşa aldık

beta versiyonda bile bu kadar multide sorun yaşamamıştık

single player bitsin silecem cevat yerli forumlarda o kadar yazılanı dikkate almıyor .Bir soruna el atmıyor

Oyunun multi sinde kopma sorunu yaşayanlar elbette var fakat nedense şu 64100 UDP ve TCP portlarını açıp denemiyor kimse!!

Kaç kere söyledim oyunun ana konusunda da yan konularında da UDP ve TCP 64100 Portunuzu modeminizden açın sorun kalmıyor. Beceremiyorsanız Doping ADSL modem yardım hattını arayın benim bilgisayarım başka hiç bir oyundan kopmuyor ama Crysis 2 den kopuyor diye söyleyin onlar bile yardımcı oluyor bu konuda. Biraz araştırmacı olun saçma sapan sorular var kusura bakmayın ama yani bunu burdan aldığınız keye bile bağlamışsınız yani bu kadar da olmaz kusura bakmayın.

Hiç mi araştırmıyorsun bir çok yabancı sitelerde de var bu problemden yakınan insanlar ama hepsinin çözümü aynı, gereken portları açın bir problem kalmaz diyorlar ki bende sorun kalmadı, he ben port açmayı başarmıyorum dersen bak şurda mükemmel bir kaynak varwww.portacmak.com buraya bir bak bir çok modeme göre port acmak anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 3 Mayıs 2011; 12:02:46 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.