Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğlen 2 buçuk civarı para yatırdım ama kendisi yok sanırım. şansa bak ne zaman para yatırsam olmadığı zamana denk getiriyorum
  • yana yana simcity 2013 bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

öğlen 2 buçuk civarı para yatırdım ama kendisi yok sanırım. şansa bak ne zaman para yatırsam olmadığı zamana denk getiriyorum

bende ya halen yok ortalıkta
  • bugün gelseydi keşke ya akşam açık bırakıp indirirdik. ilk kez bütün gün ortalarda yok

bu arada geldi sağolsun hitman aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 31 Ocak 2013; 1:51:44 >
  • PM ATTIM CEVAPLA ARTIK !!
  • ben göremedim fakat genede sorayım minecraftın kodu var mı acaba stokta ?
  • @boye585858, adamı deli etme doğru dürüst konuş.
    Gelen bir PM yok senden. En son gelen dün gece gönderdiğin PM. Hala ona cevap bekliyorum..
    Al sana ekran görüntüsü:  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Ekleme.
    Paranız niye boşa gitsin? 35 liranızamı kaldım ben? Önce doğru dürüst konuşmayı öğrenin forum konularından saçma şeyler yazmayın...
    Sorun forumdaymış. Forumun tablet sürümü hatalı. Ben foruma devamlıhttps://forum.donanimhaber.com üzerinden girerim hafif ve reklamsız diye. Fakat forumdaki hatadan dolayı Attığınız PM ler buradan girince gözükmemiş.
    Sizde girip deneyebilirsiniz. Bende bu sebepten dünden beri sizden PM gelmedi olarak görüyorum durumu.
    Şimdi PC sürümünden girince gördüm mesajlarınızı. kodunuzu gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 31 Ocak 2013; 14:58:29 >

• Hocam merhabalar,

Elime para geçtide şu anda 20 $ 'lık PSN kartı bulunuyormu ona göre hemen şimdi bankaya gideceğimde ..

İyi günler
  • Soner Bey Size PM attım efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 1 Şubat 2013; 16:56:19 >
  • pm
  • Parayı havale ile yolladım ve PM atım cevap bekliyorum Soner Bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 1 Şubat 2013; 18:47:25 >
  • Pm..
  • Hesabınıza para yatmıştır. Pm attım bekliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ödemelerinizi artık yeni fastPay sistemi ile de yapabilirsiniz.
    Yanlız, fastPay yanlızca 10TL ve katları ödemeler kabul ediyor.
    Örneğin 32-32.5 liralik bir oyun için 30 TL yatırmanız yeterli.
    35-38 liralık bir oyun için 40 TL yatırmalısınız. Kalan bakiye site hesabınıza eklenecektir. Daha sonraki alışverişte kullanabileceksniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar ödemelerinizi artık yeni fastPay sistemi ile de yapabilirsiniz.
    Yanlız, fastPay yanlızca 10TL ve katları ödemeler kabul ediyor.
    Örneğin 32-32.5 liralik bir oyun için 30 TL yatırmanız yeterli.
    35-38 liralık bir oyun için 40 TL yatırmalısınız. Kalan bakiye site hesabınıza eklenecektir. Daha sonraki alışverişte kullanabileceksniz.

Bu çok iyi olmuş :)
  • Premium satacakmısınız
  • İnanılmaz derecede ucuz yeni eski birçok oyun satan ve bi okadarda güvenilir biridir . Gözünüzü kırpmayın derim
  • Hocam geçen sefer haber vermediniz acil olarak elinide 25 poundluk PSN kart varmıdır acil olarak cevap beklemekteyim ..

İyi günler dilerim.
  • Dead Space 3 Limited Edition EU Origin Aktivasyon CD-Key Stoklarımızda.
    Fiyat: 70 TL
    Limited Edition - ek içerikleri aşağıdaki gibidir.

imited Edition bonus items

•Witness Suit: These insulated suits were worn by a SCAF deep-dig team assigned to exhume the darkest secrets of Tau Volantis. Whatever they found locked deep in the ice changed them forever. When they emerged weeks later, they were covered head to toe in strange graffiti and claimed to be “Witness to the Truth.”
    •First Contact Suit: This unique EVA (extra-vehicular activity) suit was built by the SCAF for encounters with “foreign entities.” It sports a golden finish to provide protection from long-term space exposure and thick armor for … unspecified reasons. The scientist who made the suit gave it the nickname “First Contact.”
    •Evangelizer Weapon: A modification of the standard AL-2 used by the Sovereign Colonies Legionaries, this version sports a souped-up AL-2g assault rifle on the top with an Emerson 2100 “Big Boy” tactical shotgun on the bottom. The surviving “Witnesses” of the SCAF deep-dig team dubbed it the “Evangelizer” and decorated them top to bottom with strange symbols.
    •Negotiator Weapon: While technically classified by the SCAF as a “scientific instrument,” the gold-plated “Negotiator” sports some surprisingly aggressive hardware. The overclocked, top-mounted Tesla Beam is capable of bursting a man-size organism into several pieces with a single shot. The bottom-mounted Linegun appears to have been built with the sole purpose of cleanly dismembering organic tissue from a distance.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dead Space 3 Limited Edition EU Origin Aktivasyon CD-Key Stoklarımızda.
    Fiyat: 70 TL
    Limited Edition - ek içerikleri aşağıdaki gibidir.

imited Edition bonus items

•Witness Suit: These insulated suits were worn by a SCAF deep-dig team assigned to exhume the darkest secrets of Tau Volantis. Whatever they found locked deep in the ice changed them forever. When they emerged weeks later, they were covered head to toe in strange graffiti and claimed to be “Witness to the Truth.”
    •First Contact Suit: This unique EVA (extra-vehicular activity) suit was built by the SCAF for encounters with “foreign entities.” It sports a golden finish to provide protection from long-term space exposure and thick armor for … unspecified reasons. The scientist who made the suit gave it the nickname “First Contact.”
    •Evangelizer Weapon: A modification of the standard AL-2 used by the Sovereign Colonies Legionaries, this version sports a souped-up AL-2g assault rifle on the top with an Emerson 2100 “Big Boy” tactical shotgun on the bottom. The surviving “Witnesses” of the SCAF deep-dig team dubbed it the “Evangelizer” and decorated them top to bottom with strange symbols.
    •Negotiator Weapon: While technically classified by the SCAF as a “scientific instrument,” the gold-plated “Negotiator” sports some surprisingly aggressive hardware. The overclocked, top-mounted Tesla Beam is capable of bursting a man-size organism into several pieces with a single shot. The bottom-mounted Linegun appears to have been built with the sole purpose of cleanly dismembering organic tissue from a distance.

Pm attım hocam yeni pm kutusu yüzünden görmediniz herhalde

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.