Şimdi Ara

Opera MINI Browser (K750/W800 vs.) Link ve kurulum klavuzu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar çalıştı çok süpermiş.... Telsim kullanıyorum Telsimin sitesinden yaptığım gprs ve mms ayarları vardı önceden onların haricinde yeni hiç bir ayar yapmadan sorunsuz çalıştı....
  • cx65 te de calıso beylerrrrrrrrr
  • sağol oguzhano
    resimleri yüklersen kb dolayısıyla fiyat artar soruyu yanlış anlamış olabilirim
  • benim k750 de de ayarları yapınca çalıştı emeği geçem herkese teşekkürler
  • harika bir çalışma
    bir hafta önce 6630 aldım opera browseri masaüstü bilgisayarımda yıllardır kullanıyordum opera miniyi görünce hemen tele yükledim sorunsuz çalıştı.Fakat avea internet baglantısı ile baglanıyor avea wap gprs baglantısı ile baglanmıyor.Avea internet paket veri ıpv4 kullanıyor herkese selam
  • biri bana yardım edbilir mi w800 de olmuo coluldn't connect filan dio ne yapmam lzm
  • Mükemmel buna mükammel bir paylaşım derim ben
  • arkadaşlar K750i min internet ayarlarını bozdum kullandığım Turkcell ayarları yeniden yükledim ama internete giremiyorum DATA HESABINIZI KONTROL EDİN AYARLARINIZI YAPIN diyor
  • süper bişeya..

bende sorun yok..

çok pasibaLar

desvidanya
  • MSn de olsa süperr olurdu
  • msn war zaten w800i için..

kendi içinde var hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: blumx

Test edilen ve çalıştığı görülen telefonlar

SE K750i
    SE K700

Nokia 3230

benim s700 de 3 aydır kullanırım, ayrıca samsung d500 de çalışıyor vede neden mini.opera.com a girip direk tel'e ingilizce indirmiyorsunuz????
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXcellent x

quote:

Orjinalden alıntı: blumx

Test edilen ve çalıştığı görülen telefonlar

SE K750i
    SE K700

Nokia 3230

benim s700 de 3 aydır kullanırım, ayrıca samsung d500 de çalışıyor vede neden mini.opera.com a girip direk tel'e ingilizce indirmiyorsunuz????

çok sağol dostum,ben daha önce sormuştum bunu cevaba teşekkür
  • önemli değil.
  • ya mini opera ne işe yarıyor benim cebin markası 3100 açılır mı ne işe yarıyorsa yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximuss1907

ya mini opera ne işe yarıyor benim cebin markası 3100 açılır mı ne işe yarıyorsa yardımcı olurmusunuz

Opera; bildiğin gibi dünyaca ünlü bi web tarayıcı.. mini olanıda java uygulama destekleyen telefonlar için.. 3100 hangi telefon olduğunu bilmiyorum.. o yüzden yardımcı olamicam..

• arkadaslar mrb 6230i kullanıcısıyım ve opera mını yı calıstıramadım bu tel desteklıyomu bılenını yada calıstıranının varmı _? lutfen cvp yazarsanız sevınırım aradım bısıler yapmaya calıstım ama olmadı
  • abi bn wap tan opera miniyi indirdimde bağlanmadı neyi indirip bağlanabiliriz
  • Merhaba arkadaşım. Bendede 6230i var.Opera miniyi orjinal kendi sitesinden kurdum ve sorunsuz çalışıyor.Kendi sitesinden kurmayı deneyebilirsin.Ayrıca gprs ayarlarınıda otomatik görüyo zaten telefon standart ayarları seçip kullanman gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: djmikrop

arkadaslar mrb 6230i kullanıcısıyım ve opera mını yı calıstıramadım bu tel desteklıyomu bılenını yada calıstıranının varmı _? lutfen cvp yazarsanız sevınırım aradım bısıler yapmaya calıstım ama olmadı
  • evet 6230i de hiç ayar yapmadan kullanabiliyorsunuz.....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.