Şimdi Ara

Opera MINI Browser (K750/W800 vs.) Link ve kurulum klavuzu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teme

Arkadaşlar operayaı kurdum, çalıştı, internete bağlanmak için hangi hesabı kulanayım diye sordu ben de yanlışlıkla avea mms i seçtim. nete giremedim tabiki. operayı sildim yeniden kurdum yok gene gidip mms den bağlanmaya çalışıyor nasıl düzeltirim bu nu ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teme

Arkadaşlar operayaı kurdum, çalıştı, internete bağlanmak için hangi hesabı kulanayım diye sordu ben de yanlışlıkla avea mms i seçtim. nete giremedim tabiki. operayı sildim yeniden kurdum yok gene gidip mms den bağlanmaya çalışıyor nasıl düzeltirim bu nu ?

operanın ayarlarından diğer bağlantıyı seçmen gerekli...

• quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

quote:

Alıntıları Göster
    telefonum k750 ve coult not open connection to sever hatasini aliyorum... ve soylendigi gibi ayarlati http olarak degistiriyorum ancak yinede olmuyor.. yardimci olabilicek bir arkadas buradan veya fade.xfiles@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: fade

telefonum k750 ve coult not open connection to sever hatasini aliyorum... ve soylendigi gibi ayarlati http olarak degistiriyorum ancak yinede olmuyor.. yardimci olabilicek bir arkadas buradan veya fade.xfiles@gmail.com

Alıntıları Göster
    arkadaşlar püf nokta;
    akış seçeneklerinden> kullanılan hesabı ve
    java ayarlarından gereli hesabı seçmektir

• yaw arkadaşlar nokia larda bağlantı ayarları nasıl yapılacak.k700 çin anlatılmış yukarıda ama nokıada yapamadım yardımınızı bekliyorum...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster

Arkadaşlar ignoratlığıma verin bişey sorcam

Şimdik en başta verilen linkten bilgisayarla indirdim o dosyayı jar uzantılı onu bluetooth ile K700i ye yolladım dosyayı diger klasorlerinin içine kopyaladı uygulmalar klasorune kopyalamadı ve bende bu dosyayı o klasore tasıyamıyorum aslında bu telefona bi java programını ilk defa yukleyecegim ltfn biraz yardım nasıl yükleecem

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    nokıalar için bağlantı ayarlarının nasıl yapılacağını bilen yokmu ya bağlanamıyorum lütfen yardım....

• quote:

Orijinalden alıntı: misblay

arkadaşlar püf nokta;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

arkadaşlar püf nokta;

ewet kesin çözüm bu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

arkadaşlar püf nokta;

ewet kesin çözüm bu

Alıntıları Göster
    beyler yukarı alalım konuyu.. bunun daha çok kişinin işine yarayacağına eminim.. ve blumx arkadaşımızın yeteri kadar teşekkür aldığına inanmıyorum.. tekrar teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: fade

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

Daha onceden boyle bir sorunla karsilasiyordum, benim baglanti sorunum proxy ile alakalimis sanirim. Cunku proxy kullanimina evet dedim, ve sorunsuzca calismaya basladi. Eger yukaridaki gibi bir sorunla hala karsilasan varsa bunu deneyebilirler....

• quote:

appp

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bastien

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    rapitten silinmiş arkadaşlar
  • quote:

appp

Alıntıları Göster
    K 750 ile mailime girdim ve maillerimi okudum.Yükleme süresi,hızı ve grafikleri çok güzel,link de çalışıyor.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blumx

Opera MINI Browser

Türkiye'deki K750/W800'de çalışan İngilizce destekli muhtemelen tek versiyon (çünkü dil dosyasını rusça'dan ingilizce'ye ben değiştirdim)

Denedim, kullanıyorum gerçekten müthiş....

Çalıştığı test edilen telefonlar : K750/W800, K700, N3230

Açılışta menü Norveç dilinde olacak. Aşağıdaki şekilde İngilizce yapabilirsiniz

1) Meny tuşuna basın
    2) Verktoy u seçin
    3) Innstillinger i seçin
    4) Combo'dan English seçin OK'e basın
    5) Lagre tuşuna basın

Güle güle kullanın

http://rapidshare.de/files/4311955/opera_mini_eng.jar.html

K750i / W800 + Turkcell için Opera Mini Browser Ayarları;

Öncelikle programı bizlerle tanıştıran Blumx'a hayır duası ettikten sonra programı yukarıdaki adresten indirip telde uygulamalara atın sonra Sony Ericsson sayfasından "Telefon Ayarları"na girin, burdan wap ayarlaınızı yapın zaten çok kısa ve basit bi işlem, ardından size wap ayarlarınız sms olarak gönderilecek, ekranda "yeni ayarlar alındı, kur" yazacak mesajı onaylayın yani "evet"i seçin...

Daha sonra telefonunuzda olması gereken ayarlar ise şu şekilde;

Ayarlar > Bağlantı > İnternet Ayarları > İnternet Profilleri > TurkcellWAP GPRS'i seçin

Ayarlar > Bağlantı > Akış Seçenekleri > Kullanılan Hesap > TurkcellWAP GPRS

Ayarlar > Bağlantı > Akış Seçenekleri > Proxy Kullan > Hayır

Ayarlar > Bağlantı > Java Ayarları > TurkcellWAP GPRS

Son olarak ise uygulamalardaki "Opera Mini" programını seçin ve sörfe başlayın, bilgisayarınızda internete bağlandığınızda sayfalar nasıl ise telefonunuzda da aynen öyle olacak tek fark ekran malum küçük olduğu için girdiğiniz sayfadaki her şey alt alta sıralı, renkli, fotolu olacak yani kanlı canlı internet...Ha unutmadan hızı da gayet iyi...

Bi de ücretlendirmesi ne kadar bilmiyorum, ben iki aydır kullanıyorum gerçi ayda yılda bi bağlanıyorum sorun olmuyo haliyle, onu da Turkcell'den öğrenirsiniz artık...

• quote:

appp

Alıntıları Göster
    çok iyi abi süper w800i sorunsuz teşekkürler..
  • quote:

appp

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, bu opera mini frame'li web sitelerini açabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xonox

arkadaşlar, bu opera mini frame'li web sitelerini açabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    çok saol hiç bi ayar yapmadım çalıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

çok saol hiç bi ayar yapmadım çalıştı...

Alıntıları Göster
    benim telefonda bi cinslik var galiba :)))
    hala "could not open connection to server" diyo :((
  • quote:

appp

Alıntıları Göster
    sagol kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

sagol kardeş...

Alıntıları Göster
    bu dosya direkt cep telefonundan linke bağlanarak indirilebiliyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 27 Ekim 2005, 14:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misblay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler çalıştırdım canavar gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.