Şimdi Ara

Opera MINI Browser (K750/W800 vs.) Link ve kurulum klavuzu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
16.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yükledi yükledi rapid de sorun varmış link öldü diye korktum.sağol arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadettinpolat

quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

Avea + K700 sorunsuz..

avea ayarları nasıl oluyor
    bende avea data wap ve avea gprs wap var. bunlar yeter li mi? hangisini seçmem laızm ?

Bağlantı>Data iletişim>Data Hesapları>Yeni Hesap>Gprs data>Hesaba bi isim werin atıyorum, x>APN:internet dedikten sonra diğer seçeneklere dokunmadan kaydet diyip çıkıyoruz..
    soora yine Bağlantı>Data iletişim>internet ayarları>internet profilleri>Avea gprs wap>seçim>ayarlar>Kullanılan hesap: Az önce oluşturmuş olduğumuz hesabı seçiyoruz , internet modu nu Http seçtikten sonra kaydetip çıkıyoruz...soora gelsin weriler..

• st-emx;
    ben wap halindeyken girdim.. daha mı çöok kontür gider wap seçiliyken.. girdide hani..
    avea + k700i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 7 Eylül 2005, 19:12:44 >
  • dün girdim bugün giremedim inanamıyorumya ..
    st_emx ayarları senin gibi yaptım ancak olmadı
    ne yapabilirim

• teşekkürler dostum paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

st-emx;
    ben wap halindeyken girdim.. daha mı çöok kontür gider wap seçiliyken.. girdide hani..
    avea + k700i

oguzhano sanırım daha masraflı olabilir sen yine gprs den girmeye çalış..
    walla ayarlar çalışması lazım bende öle yaptım önemli olan apn isminin internet olması gerisi önemli degil..
  • çalışmadı valla nedense.. sağol sen genede..
  • bende yeni kurdum, zaten ayarlarım vardı hemen baglandı
    arastırman icin tesekkurler
  • saol dostum bunu bilmiyodum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadettinpolat

quote:

Avea + K700 sorunsuz..

avea ayarları nasıl oluyor
    bende avea data wap ve avea gprs wap var. bunlar yeter li mi? hangisini seçmem laızm ?

Bağlantı>Data iletişim>Data Hesapları>Yeni Hesap>Gprs data>Hesaba bi isim werin atıyorum, x>APN:internet dedikten sonra diğer seçeneklere dokunmadan kaydet diyip çıkıyoruz..
    soora yine Bağlantı>Data iletişim>internet ayarları>internet profilleri>Avea gprs wap>seçim>ayarlar>Kullanılan hesap: Az önce oluşturmuş olduğumuz hesabı seçiyoruz , internet modu nu Http seçtikten sonra kaydetip çıkıyoruz...soora gelsin weriler..

• st_emx yada avea kullananlar..
    bana tam ayarlarınızı verirmisiniz.. standart olarak..bende ilk standartken bağlandım.. bi daha olmadı o apn yi internet yapınca..
  • Ben Apn ile ilgili hiç bir şey yapmadım. (Avea ve Turkcell kullanıyorum.) Akış Seçenekleri ve Java ayarları bölümlerinde hangi hat takılıysa onun internet profiini seçiyorum.
  • NEDE VAR
  • e398de calistiramadim....
  • akış saeçeneklerinde benimki seçili değilimş odnan olmuyo sanırım bi daha deniyorum şimdi.. arkadaşlar sorunum buymuş yaptım.. ve maxicep in anasayfasına ve giriş bölümüne geçtim hiç kontür gitmedi ilginç valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 9 Eylül 2005, 14:49:00 >
  • bende e398 de calıstıramadım
  • teşekkürler çalışıyor
  • yukarı.. belki arkadaşların işine yarar..
  • Arkadaşlar operayaı kurdum, çalıştı, internete bağlanmak için hangi hesabı kulanayım diye sordu ben de yanlışlıkla avea mms i seçtim. nete giremedim tabiki. operayı sildim yeniden kurdum yok gene gidip mms den bağlanmaya çalışıyor nasıl düzeltirim bu nu ?
  • appp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.