Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

İşlemci fanınıda Led'li bir Fan'la değiştirirsen daha da güzel olacaktır.Gerçi bu haliylede süper ama..
    Modun devamında yapacağın el yapımı Wireless anteninide merakla bekliycem..

aynenn zalmanın konseptle cok uyum saglıyacagını dusundugum full bakır cok guzel bi cpu fanı var onu almayı dusunuyorum..

Alıntıları Göster
    Kasamı evime hırsız girip götürdükden sonra buralara uğramayı pek düşünmüyordum . Can sıkıntısıyla girdiğimde direk senin sayfana uğrayıp neler var acaba diye merakla okuyup , aşağılara inmeye başladım. Son sayfadaki o eser gerçekden takdire değer ve mükemmel olmuş ellerine sağlık

★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
    1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
    38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
    77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
    Aykut Kocaman

• quote:

Orijinalden alıntı: sikendal

Kasamı evime hırsız girip götürdükden sonra buralara uğramayı pek düşünmüyordum . Can sıkıntısıyla girdiğimde direk senin sayfana uğrayıp neler var acaba diye merakla okuyup , aşağılara inmeye başladım. Son sayfadaki o eser gerçekden takdire değer ve mükemmel olmuş ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    Harika bir çalışma olmuş.

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Harika bir çalışma olmuş.

Alıntıları Göster
    Hocam hakkaten tebrikler, çok başarılı bir çalışma olmuş.

Orijinalden alıntı: Magilum

Hocam hakkaten tebrikler, çok başarılı bir çalışma olmuş.

Alıntıları Göster
    aerocoolun fan kontrollörü nasıl iş görürmü? gatewatch 2 veya bundan alıcam fikir lazım.bu arada cpu üzerindeki bakır bloğu (sanırım sendeki aliminyum) uv boyamayı düşündünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 3 Nisan 2010; 10:52:49 >

Orijinalden alıntı: Guest-2104C947D

aerocoolun fan kontrollörü nasıl iş görürmü? gatewatch 2 veya bundan alıcam fikir lazım.bu arada cpu üzerindeki bakır bloğu (sanırım sendeki aliminyum) uv boyamayı düşündünmü?

Alıntıları Göster
    vallaha tebrikler. güzel bir tasarım olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

vallaha tebrikler. güzel bir tasarım olmuş

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık çok farklı ve güzel bir çalışma olmuş. Belgesel tadında

Orijinalden alıntı: revenger11

Elinize sağlık çok farklı ve güzel bir çalışma olmuş. Belgesel tadında

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık , çok güzel

quote:

İşlemci fanınıda Led'li bir Fan'la değiştirirsen daha da güzel olacaktır.Gerçi bu haliylede süper ama..

aynenn zalmanın konseptle cok uyum saglıyacagını dusundugum full bakır cok guzel bi cpu fanı var onu almayı dusunuyorum..

Almayı düşündüğün Fanı tahmin edebiliyorum.Fan Bakır soğutucuların arasına giriyo...Kasayla harika gidecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

quote:

Almayı düşündüğün Fanı tahmin edebiliyorum.Fan Bakır soğutucuların arasına giriyo...Kasayla harika gidecektir.

Alıntıları Göster
    Çok güzel birşeyler ortaya çıkacak gibi hocam takipteyiz.

Steady as she goes..

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Çok güzel birşeyler ortaya çıkacak gibi hocam takipteyiz.

Alıntıları Göster
    hocam alt kasa bos kaldı.icine ses sistemi sok.yan plexileri hoparlorlere gore delip 5+1 takabilirsin.
    bakır rengi spr olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

hocam alt kasa bos kaldı.icine ses sistemi sok.yan plexileri hoparlorlere gore delip 5+1 takabilirsin.
    bakır rengi spr olmus.

Alıntıları Göster
    kendi kasama bakmak içimden gelmiyor bunları görünce

Orijinalden alıntı: people are strange

kendi kasama bakmak içimden gelmiyor bunları görünce

Alıntıları Göster
    usta harika olmuş ellerine sağlık

Orijinalden alıntı: kangroo

aerocool cok guzel ve fonksiyonlu bi fan kontrol gatewatch 2 bana biraz basıt geldi onada bakmıstım ama uzerındeki oval cam falan biraz basıt duruyo.. cpu uzerındekı blogu boyamayı dusunmedım cunki oraya zalmanın cok guzel bi bakır renkli fanı var onu alıcam bi zaman sonra

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

aerocool cok guzel ve fonksiyonlu bi fan kontrol gatewatch 2 bana biraz basıt geldi onada bakmıstım ama uzerındeki oval cam falan biraz basıt duruyo.. cpu uzerındekı blogu boyamayı dusunmedım cunki oraya zalmanın cok guzel bi bakır renkli fanı var onu alıcam bi zaman sonra

Alıntıları Göster
    hepinizin yazdıgı yorumlara cok tesekkur ederım bana cok buyuk destek oldunuz ve bı okadar da guven verdınız..

• quote:

hepinizin yazdıgı yorumlara cok tesekkur ederım bana cok buyuk destek oldunuz ve bı okadar da guven verdınız..

Alıntıları Göster
    harika bir çalışma olmuş, eline sağlık...

Orijinalden alıntı: ulas_sly

harika bir çalışma olmuş, eline sağlık...

Alıntıları Göster
    Her ne kadar kendi odamda bu kadar büyük boyutlarda bir kasanın olmasına pek sıcak bakmasam da zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum.Kasayı odada masada dururken veya tekerlekli yaptığınız için yerde dururken çıplak gözle görmeden olumlu veya olumsuz yorum yapmak yanlış olur esasında ama bence her ne olursa olsun mükemmel olmuş ve sonuçta 20-25 gün fabrikasyon kalitesine yakın bi emek harcanmış tebrik ediyorum. Emeğe saygı lütfen arkadaşlar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirfatihi

Her ne kadar kendi odamda bu kadar büyük boyutlarda bir kasanın olmasına pek sıcak bakmasam da zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum.Kasayı odada masada dururken veya tekerlekli yaptığınız için yerde dururken çıplak gözle görmeden olumlu veya olumsuz yorum yapmak yanlış olur esasında ama bence her ne olursa olsun mükemmel olmuş ve sonuçta 20-25 gün fabrikasyon kalitesine yakın bi emek harcanmış tebrik ediyorum. Emeğe saygı lütfen arkadaşlar ;)

Alıntıları Göster
    çok tesekkur ederim.... bu ay biraz yogunum ama onumuzdeki zamanlarda cok daha guzel calışmalarla sizlerin bu guzel yorumlarınızın hakkını vermeye calısıcam

• quote:

çok tesekkur ederim.... bu ay biraz yogunum ama onumuzdeki zamanlarda cok daha guzel calışmalarla sizlerin bu guzel yorumlarınızın hakkını vermeye calısıcam

Alıntıları Göster
    Perfect

Orijinalden alıntı: miharbi yosre

Perfect

Alıntıları Göster
    çok güzel çalışma olmuş dostum güle güle kullan.

Orijinalden alıntı: kuruerhan

çok güzel çalışma olmuş dostum güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.