Şimdi Ara

seat leon 1.4 tsi mı alfa 156 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ikisi arasında kaldım...ilk defa araba alıcam ve aslında arabadan da pek anlamam...arkadas cevremın bir kısmı seat ci diğer bir kısmı alfa cı...benım gönlümden alfa gecıo ama aklımda bi sürü soru var...sanırım 156 ların üretimi durduruldu...en son 2006 modelleri var piyasada...ileride bu benım için problem yaratır mı?...
    şimdiden tşk ediyorum verdiğiniz cvplara

• Üretimdenkalkmış arabanın sorun çıkarma gibi bir şeyi olamaz. Her üretici ürettiği arabaya en az 10 sene parça temin etmek zorundadır. Üretimden kalkmış diye arabanın sorun çıkardğı nerde görülmüş.

Biri sedan diğeri HB. İhtiyacınıza göre davranın ama TSI motor varken şahsen 156ya bakmazdım bile. Ha ayrıca alfaların varyatör sorunu olduğunu ve sık sık değiştirilmesi gerektiğini de aklınızın bir kenarında bulundurun ve istiyorsanız araştırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 15 Mart 2010; 16:18:54 >
  • ben leon derim, 156 lar 2006 üretimi durdu piyasada eski duruyorlar
    alfa 147 olsa neyse derimde.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • leon her konuda daha teknolojik. leon 1.4 tsı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.