Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (3308. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Başlama boşa zaman kaybı. Ciddi söylüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorum olacak.
@beytepeli06 -
Referans gösterdiğin dizilerle gıt’un ortak noktası mı var ki onlardan sonra got seni kesebilsin veya kesemesin? Bir evin boşluğunu bir sırt çantasıyla dolduramazsın. Kulvarları farklı. Gardrop açığını hulaşık makinesi ile kapatabilir miyim? Bilmem, kapatabilir misin?
Başlama diyene bakma piyasadaki en iyi 2 dizi breaking bad ile.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E
Bu mesaj silindi. -
Sende spoiler ile sorulan soruya nasıl açık cevap veriyorsun anlamadık ki adam orayı kaçırmış olamaz mı ? -
Breaking Bad nesini sevdiğinizi anlayamıyorum sıkıntıdan patladım overrated dizi. Ha belki sonra güzelleşir diyerek 2. veya 3. sezona geldim yok her bölümü sıkıcı.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toad
Başlama diyene bakma piyasadaki en iyi 2 dizi breaking bad ile.
Alıntıları Göster -
Hiçbir diziye "overrated" veya "underrated" demek doğru olmaz. Ben yavaş ilerleyen, karakter gelişimine önem veren dizileri seviyorum. Efekt olmasına gerek yok. O dizi dram dizisi her şey ince ince işleniyor, yavaş yavaş karakterler son sezonlardaki halini alıyorlar ve aksiyon sahneleri çok heyecanlı geliyor bana.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23
Breaking Bad nesini sevdiğinizi anlayamıyorum sıkıntıdan patladım overrated dizi. Ha belki sonra güzelleşir diyerek 2. veya 3. sezona geldim yok her bölümü sıkıcı.
Alıntıları Göster
-
Dizi eski dönem dizisi falan, değil.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E
Bu mesaj silindi.
Son sezonu hariç taş gibi dizi, bu zamana kadar izlemediğiniz kabahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Mayıs 2019; 15:36:50 >
Bi kaybın yok İnan 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
sorum olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 31 Mayıs 2019; 0:29:54 >
-
Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Athelonious
Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissinSinekli bölümde bıraktım galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 31 Mayıs 2019; 1:49:31 > -
bb sevenler hep aynı şeyi diyor,izlemeye devam et ilerde güzelleşecek.'yüksek kalite' için kaç bölüm bekledim 3'ün başlarında dayanamadım bıraktım.quote:
Orijinalden alıntı: Athelonious
Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissin
aksiyon falan olsun demiyorum ama dizide olay örgüsü yok.yok denecek kadar yavaş işleniyor.onu geçtim diyalog bile çok az.çoğu sahne ağır bir şekilde diyalogsuz öylece geçiyor.
en iyi dizi diyenleri de anlamıyorum ilk 2 sezonu yok sayıyorlar heralde. -
Dizinin en sıkıcı bölümüydü o bölüm yaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23Sinekli bölümde bıraktım galiba
Alıntıları Göster
Onun haricinde fıstık gibi bir diziydi. -
yine gelmiş 3. sezoncular
Breaking Bad ilk bölümünden son bölümüne kadar efsane dizidir.
niye sevmedim diye sorgulayacağınıza herkesin her şeyi sevemeyeceğini anlayın -
Ya ben de sizin gibi diyordum bunu mu bu kadar abarttılar diye ama meğer adamlar gelecek olaylar için altyapı yapıyorlarmış. Bu kadar ağırlıktan sonra bölümler çok tempolu geçiyor. Yani 2 sezon izlendiyse zaten bence bitirilip öyle yorumlanması daha mantıklı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Mayıs 2019; 9:47:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence dizi iyi bitti. bazı karakterleri o kadar içselleştirmişsiniz, sahiplenmişsiniz ki beklediğiniz son olmayınca büyük bir kızgınlıkla dizi kötüydü diyorsunuz. bu kadın bu durumu güzel tarif etmiş: Habertürkwww.haberturk.com
Game of Thrones neden çok sevildi?https://www.haberturk.com/game-of-thrones-neden-cok-sevildi-2480944
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X