Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33063307330833093310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlama boşa zaman kaybı. Ciddi söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorum olacak.

dağ kardeşi ile dövüşürken yüzünü gösterdi ama bu adama ne oldu da bu hale geldi ?

• Dağ Oberyn ile dövüşünde zehirlendi ve tedaviden sonra bu hale geldi

@beytepeli06
  • Referans gösterdiğin dizilerle gıt’un ortak noktası mı var ki onlardan sonra got seni kesebilsin veya kesemesin? Bir evin boşluğunu bir sırt çantasıyla dolduramazsın. Kulvarları farklı. Gardrop açığını hulaşık makinesi ile kapatabilir miyim? Bilmem, kapatabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Bu mesaj silindi.
    Başlama diyene bakma piyasadaki en iyi 2 dizi breaking bad ile.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Sende spoiler ile sorulan soruya nasıl açık cevap veriyorsun anlamadık ki adam orayı kaçırmış olamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Başlama diyene bakma piyasadaki en iyi 2 dizi breaking bad ile.

Alıntıları Göster
    Breaking Bad nesini sevdiğinizi anlayamıyorum sıkıntıdan patladım overrated dizi. Ha belki sonra güzelleşir diyerek 2. veya 3. sezona geldim yok her bölümü sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Breaking Bad nesini sevdiğinizi anlayamıyorum sıkıntıdan patladım overrated dizi. Ha belki sonra güzelleşir diyerek 2. veya 3. sezona geldim yok her bölümü sıkıcı.

Alıntıları Göster
    Hiçbir diziye "overrated" veya "underrated" demek doğru olmaz. Ben yavaş ilerleyen, karakter gelişimine önem veren dizileri seviyorum. Efekt olmasına gerek yok. O dizi dram dizisi her şey ince ince işleniyor, yavaş yavaş karakterler son sezonlardaki halini alıyorlar ve aksiyon sahneleri çok heyecanlı geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Bu mesaj silindi.
    Dizi eski dönem dizisi falan, değil.

Son sezonu hariç taş gibi dizi, bu zamana kadar izlemediğiniz kabahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Mayıs 2019; 15:36:50 >
  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt
    Bi kaybın yok İnan 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

sorum olacak.

dağ kardeşi ile dövüşürken yüzünü gösterdi ama bu adama ne oldu da bu hale geldi ?

Oberyn Martell ile dövüşürken bir çok yerinden darbe almıştı hatırlarsan. Oberyn'in kullandığı silahlar zehir sürülmüş silahlarmış. Haliyle dağ da bu o zehirlerden sonra öldü veya tam ölecekken bir şekilde diriltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 31 Mayıs 2019; 0:29:54 >

• Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissin
    Sinekli bölümde bıraktım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 31 Mayıs 2019; 1:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Zaten dizi 3.sezondan sonra basliyor. Tam basladigi yerde birakmissin
    bb sevenler hep aynı şeyi diyor,izlemeye devam et ilerde güzelleşecek.'yüksek kalite' için kaç bölüm bekledim 3'ün başlarında dayanamadım bıraktım.
    aksiyon falan olsun demiyorum ama dizide olay örgüsü yok.yok denecek kadar yavaş işleniyor.onu geçtim diyalog bile çok az.çoğu sahne ağır bir şekilde diyalogsuz öylece geçiyor.
    en iyi dizi diyenleri de anlamıyorum ilk 2 sezonu yok sayıyorlar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Sinekli bölümde bıraktım galiba

Alıntıları Göster
    Dizinin en sıkıcı bölümüydü o bölüm ya
    Onun haricinde fıstık gibi bir diziydi.
  • yine gelmiş 3. sezoncular

Breaking Bad ilk bölümünden son bölümüne kadar efsane dizidir.

niye sevmedim diye sorgulayacağınıza herkesin her şeyi sevemeyeceğini anlayın
  • Ya ben de sizin gibi diyordum bunu mu bu kadar abarttılar diye ama meğer adamlar gelecek olaylar için altyapı yapıyorlarmış. Bu kadar ağırlıktan sonra bölümler çok tempolu geçiyor. Yani 2 sezon izlendiyse zaten bence bitirilip öyle yorumlanması daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Mayıs 2019; 9:47:54 >

• Eminim birileri yazmıştır önceden ama bence Drogon Daenerys'i Mareen'e geri götürecek ve Daenerys orada Kızıl rahibe tarafından yeniden hayata döndürülecek. Herhalde yaptığı hatayı anladığı için asla geri dönmeyecek. Sadece bir teori ama olabilir. Kızıl rahibelerden biri Mareen'e gelmişti Varys de kabul etmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dizi iyi bitti. bazı karakterleri o kadar içselleştirmişsiniz, sahiplenmişsiniz ki beklediğiniz son olmayınca büyük bir kızgınlıkla dizi kötüydü diyorsunuz. bu kadın bu durumu güzel tarif etmiş:
    Habertürkwww.haberturk.com
    Game of Thrones neden çok sevildi?
    https://www.haberturk.com/game-of-thrones-neden-cok-sevildi-2480944

• 
Sayfa: önceki 33063307330833093310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.