Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.497.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25612562256325642565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir bölümdü beğenmeyenleri anlamıyorum ne bekliyorsunuz. İlk bölümler her zaman böyle oluyor ortam hazırlanıyor. Aryanın sahnesi çok iyidi Sam'in sahneleri de çok iğrençdi :)
  • Jorah sahnesinde çok fena jumpscare oldum. Hiç beklemiyordum oradan çkacağını :D
  • Arya maskeyi çıkardığı anda gözumden yaş geldi, amma dolmuşum ya bu starklara yapılan zulme, kendime bile bu kadar acimiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanis Baratheon

Hocam Lekesizleri çalmasaydı hiç birşey yapamazdı o köle şehirlerinide fethetmek çok zor değil ancak Bir meydan savaşında iyi komuta edemeyeceği kesin.

Dothraklar düzenli bir ordu değil Westeros'da pek birşey yapamazlar ancak ejderha desteği ile belki,Lekesizler ise daha çok savunma askeri ancak Dothraklardan çok daha üstünler.

Dragonstone'un bomboş olmasıda ayrı bir hikaye Stannis Garnizona Asker bırakıyor.

Fethettiği şehirleri elinde tutamayıp düzgün yönetememiştir.

Adalet sağlayım derken bütün köle sahiplerini adaletsizce öldürüp saçma sapan bir iş yapmıştır.

Fethettiği yerlerde iç savaşa sebep olmuştur

Dothraklar Teceavüzcü ve Pislik'den başka birşey değildir Stannisin yaptığı gibi hadım ederek belki düzene sokabilir.

Eğer Euron Ejderha Borusunu getirise Dany Hiçbir şey yapamayacaktır.

Roma tarihinin en büyük imparatorlarından biri Augustus'tur. Ancak kendisi hem fiziksel olarak zayıftı (yani savaşçı değildi) ve çok çok kötü bir generaldi. Ancak savaşlarını kazanacak Agrippa adında sadık dostu, iyi bir generali vardı. Bu sayede iç savaşı kazandı, ülkeyi toparladı ve imparatorluğu genişletti. Daenerys taktik bilmese bile savaş alanında ona yardım edecek birileri olacaktır. Senaristler çok güvendiğimiz adamlara bile her türlü aptallığı yaptırıyorlar o ayrı konu tabiki (Jon Snow/Battle of Bastards).

Binlerce yıllık geçmişi olan şehirleri ele geçirip düzeni değiştirmek o kadar kolay değil. Age of empires oyunu değil bu. eski düzeni sağlasa işi daha kolay olurdu belki. Ancak prensibine sadık kaldı. Bu da uzun vadede başarıyı sağlayacaktır. Bence yaptıkları küçümsenecek şeyler değil.

• Hocam abiniz Robert bile dothraklardan korktuğunu belirtmişti açık alanda.Ayrıca dediğiniz gibi ejderhalarda var.Krallık danynin olacak yani kaçınılmaz bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan 1 sene bekle aptal Sam'i izle 10 dk

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanis Baratheon

Hocam Lekesizleri çalmasaydı hiç birşey yapamazdı o köle şehirlerinide fethetmek çok zor değil ancak Bir meydan savaşında iyi komuta edemeyeceği kesin.

Dothraklar düzenli bir ordu değil Westeros'da pek birşey yapamazlar ancak ejderha desteği ile belki,Lekesizler ise daha çok savunma askeri ancak Dothraklardan çok daha üstünler.

Dragonstone'un bomboş olmasıda ayrı bir hikaye Stannis Garnizona Asker bırakıyor.

Fethettiği şehirleri elinde tutamayıp düzgün yönetememiştir.

Adalet sağlayım derken bütün köle sahiplerini adaletsizce öldürüp saçma sapan bir iş yapmıştır.

Fethettiği yerlerde iç savaşa sebep olmuştur

Dothraklar Teceavüzcü ve Pislik'den başka birşey değildir Stannisin yaptığı gibi hadım ederek belki düzene sokabilir.

Eğer Euron Ejderha Borusunu getirise Dany Hiçbir şey yapamayacaktır.

taht oyununu kazanmak için iyi bir komutan olmak gerekseydi sen kazanırdın

dany nin iyi bir savaşçı olmasına gerek yok yanındaki adamlar yeter komuta etmek için. kendisi ejderhaya binip akıllıca davranırsa 7 krallıkta onun olur.

• Bir bölümde sadece jeneriği döndürseler "süper bölümdü" diyecek tipler var. Öyle bir savunuluyor ki sanki para alıyorlar

Arya'nın sahneleri dışında vasat altı bir bölümdü. Daenerys'in sahnelerini hiç beğenmedim. Euron borazanı getirse de Daenerys'in ağzına ağzına vursalar.
  • Daenerys bana Anakin Skywalker'ı hatırlatıyor gittikçe. Kitabın sonunda ne olur bilemem ama sanki o da ilk sezonlarda milletin çok iyi kraliçe olur dediği modelden Darth Vader'a doğru gidiyor.
  • Beğenmeyenler farklı olma çabasında olabilir normal bulanlara bir şey demiyorum dizi zaten 10 bölümün 9'u böyle her sezon ne bekliyorlar ki aynı devam ediyor işte Bu arada o sondaki mekan atalarının falan mıydı malum kişinin ? Spoiler vermemeye çalışıyorum.
  • ulan

tam yemeğe başladım sam in mağlum sahneleri geldi ıyk,bide ciğer yiyodum adamın ciğerini çıkarıp tarttıkları sahne geldi :(

genel olarak boş bir bölümdü açıklayıcı pek sahne göremedik dragonglassın dragonstone da olacağı zaten isimden belli, arya nın sahnesi zaten klişe olduğu için pek cezbetmedi

bu arada arya geçen sezon şu valar morgihlus diye adamı öldürmüş müydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Daenerys bana Anakin Skywalker'ı hatırlatıyor gittikçe. Kitabın sonunda ne olur bilemem ama sanki o da ilk sezonlarda milletin çok iyi kraliçe olur dediği modelden Darth Vader'a doğru gidiyor.

rr martin got u yazarken star wars tan ilham aldığı söyleniyor eğer doğruysa zaten hatta doğru olmasa bile daenerysin sonu hiç güzel olmayacak çünkü bu evrende tam iyi ve tam kötü karakterler yok

büyük ihtimalle azor ahainin kılıcı mevzusundan hakkı rahmetine kavuşur jon bey tarafından

• Bundan sonra o kaçınılmaz hocam zatende olanları anlattım.
    Lannisterlar bitik durumda çok zor savaşı kazanmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 17 Temmuz 2017; 19:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Muhalefet gibi algılamayın, neden?

Hound dediğimiz adamın inanç tarafıyla uzaktan yakından alakası yok bu hepimizin malumu. ''Gel hele bir bak aleve'' tadında gelen bir davetle alevlere bakıp bu kadar çok şey görmesi saçma geliyor bana. Buna bir şekilde taban oluşturabilirlerdi ama hem alevden korkan hem de inanmayan bir adam elf gözleri varmış gibi bir sürü şey gördü :)
  • Gençler malum yöntemde sıkıntımı var resmen inmiyor iki gündür birşey
  • Daha ilk bölümdü. Süper olaylar beklemek mantıksız. Bana göre güzel bölümdü. 4-5. bölümden sonra alev alev yanmaya başlar bu dizi.

• Normal bir bölümdü, ılk bolumden savas mı beklıyordunuz.
  • Arkadaşlar bölümde cinsel içerik var mı?

Ona göre salonda büyük TV'de izleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Arkadaşlar bölümde cinsel içerik var mı?

Ona göre salonda büyük TV'de izleyeyim.

yok maalesef
  • Aryaaaaaa

Starklar'in yüz akııı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25612562256325642565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.