Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24492450245124522453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • khal drogo'yla gregor kapışsa sonuç ne olurdu acaba
  • kehanet jon ile ilgiliyse targaryen olması lazım. akraba mı olcak şimdi danyle jon hmm biraz sarmaz. 7 sezon hafifte olsa bazı konularda üzmeli ve şaşırtmalı son 2 bölüm cok gaz verdiler. mutlu son değilde orta ayarda bitsin dizi :D
  • Ne Aegon'u arkadaşlar ya bence hiç alakası yok Lyanna'yla.

Kitabı okumadım fakat Aegon Elia Martell'in oğlu değil mi ? Ayrıca gözlerinin mavi-mor olduğunu okudum bir yerde. Bence o çocuk Jon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk Jon beyler neyin tartismasi bu

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Dogru cikarsa 1 sene boyunca ugramam buraya, risk budur. Yani o kadar eminim. Ama ayni iddiaya girme sen.

• Hic sorma hacim ya, o kadar cok kafa yoruyorlar ki (bence) sacma teoriler urettiklerinin farkinda degiller.

• Rad-diculous kullanıcısına yanıt
    Benim babam sapsarışın doğmus ama şuan da saçları ve kılları simsiyah demekki oluyormuş gg wp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

khal drogo'yla gregor kapışsa sonuç ne olurdu acaba

Khal Drogo yenerdi bence. Zaten Oberyn de gregor u yenmişti ama salaklığından ölmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bölümün sonlarındaki Varys'in kadraja dahil olduğu sahnelerin yeşil perde önünde çekildiği ışık/renk tonu/kontrast farklarından belli oluyor. Fotoğraf işlerinden biraz anlayan insanlar bunu fark edebilir

Neden böyle bir şey yapılmış olabilir onu anlamadım yani neden Varys'i oynayan aktör sahnenin çekildiği yerde değil de yeşil perde önünde gösterdi kendini. Muhtemelen senaristler farklı sonlar düşündü 6. sezon için ve değiştirme kararı aldılar yayın zamanı içinde. Acaba 'Kan ve Ateş' dediği yerde hiç mi bulunmuyordu ki sonradan o kareye dahil olduğu çok açık ve bulunmuyorsa da alternatif olarak ne düşünüldü. Varys'le ilgili teoriler neydi acaba

Gemideki hali de keza aynı, sonradan eklendiği çok açık

Belki aktör çekim zamanı bulunamadı orada bu da olabilir ama plan program falan bellidir keza uzunca bir zaman ayrılıyor bu işlere dikkatli ve titiz bir şekilde

Orda kan ve ates dedikten sonra nine ne dedi acaba

• Sansa nın Jona ihanet edeceğini důşűnen kaç kişiyiz.

• İZlememek için kendimi zor tuttum biliyordum çünkü 1 sene beklicez .

Dayanamadım izledim

Ulan kim beklicek şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Rıza Bana vurulmuş konuştukları diziye bak..puhh size

Sen forumda mısın hala. Ilkönce verdiğin sözü tut.
    [simage]
    http://i.hizliresim.com/goY5ob.png[/simage]

Tamam knk kaç gün banlıyım

• sansa yine bi kıllık peşinde ,arya afferin kızıma

madfire yine iş yaptı eski bölümleri izleyenler bilir adamın adı aklıma gelmedi şimdi tek elli müptela varya mad kingi o yüzden öldürmüştüm demişti şehrin her yerinde madfire var yakacaktı demişti ve bu gerçek oldu üstelik sevdiği kadın yaptı.

tahta kim oturatacak kimi oturtacaklar bakalım jon bence dicek aha olduda bitti ejderhaların anasına yemin edicek işte kuzeyin kralıyım falan fıtsık jonla deanerys adı neyse artık birbirleriyle savaşmayacak %60 70 ihtimal savaşırsa jon ff çekip quit atar.

• tahtın gerçek varisi şimdi Jon mu Dany mi?
  • Simdi jon tarafinda isler karisti yada bizim boyle algilamamiz istendi:) king in the north'u baya bir seyler bekliyor, elemanin yine yuzu gulmeyecek orasi kesin.
    Benjen konusu muallakta kaldi, muhtemelen akgezenler duvari gecerse benjen starki da daha cok gorebiliriz bir sonraki sezonda.
    Aria da pek cok kan dokecek simdiden belli oldu:))
    Cersei'nin onunde saygi ile egiliyorum

Benim cikarimim R+L=J'nin kesinlesmesi ile birlikte daenerys ve jon arasinda (aslinda hala ve yegen) ask/evlilik tarzi bir seyler olacak. Malum Targeryen hanesinde akraba evlilikleri ile meshurdur. Ayrca Dany'nin kalbinim boslugundan yakinmasi, ittifak evliliginden bahsetmesi de kucuk bir spoiler oldu sanki.
    Sam'in babasindan (c)aldigi kilic da muhtemelen İsik Getiren'dir.
    Evet iste jon snow azor ahai'nin vaad edilmis prensi olacak. O kilicin da isini gormesi icin bir targeryen'in kalbine saplanip kanini cekmesi gerekecek, bunum da kim olacagi malum:) Uc asagi bes yukari dizi boyle biter bence.

• arya sonunda bekleneni vermeye başladı. tam anlamıyla efsaneydi bölüm
  • Farkettiniz mi bilmiyorum ama
    bölümün sonundaki gemilerin arasında Martell ve Tyrell gemileri de vardı.
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Valla ben bu sezon veya öbür sezon birlikte olurlar diyordum. Belli olur öbür SEZON artık. İyice meraklandim valla teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 28 Haziran 2016; 8:02:56 >

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• efsane bölümdü

yalnız anlamadığım bir şey var.

mountain o gudubet kadını zkti mi ne yaptı şimdi? ne oldu orda?
  • 
Sayfa: önceki 24492450245124522453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.