Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sansa onu sağ bırakmazdı. Jon'u öldürse bile kurtulamazdı. Giderken de en azından Jon'u da yanında götürmüş olurdu.
  • Efsane bölümdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt

Varys, King's Landing'e gelmeden önce Essos'ta gösteriler yapan tiyatro ekibinin bir üyesiydi.
    Bunu kendi ağızından öğreniyoruz.
    Muhtemelen de, Varys dikkat çekmeden büyümesi için, bu tiyatro ekibinin içerisine bu arkadaşı monte etmiş.
    Hatta Arya'nın öldürmediği ablamızın ekibindeki Joffrey'i canlandıran sarışın çocuğun Aegon olduğunu düşünüyorum ama,
    diziye eklemek için çok geç kaldılar.
    Yine de bir sürpriz beklemiyorum desem yalan olur.
  • Üstat Aemon vardı o da Targaryen'di

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Varys, King's Landing'e gelmeden önce Essos'ta gösteriler yapan tiyatro ekibinin bir üyesiydi.
    Bunu kendi ağızından öğreniyoruz.
    Muhtemelen de, Varys dikkat çekmeden büyümesi için, bu tiyatro ekibinin içerisine bu arkadaşı monte etmiş.
    Hatta Arya'nın öldürmediği ablamızın ekibindeki Joffrey'i canlandıran sarışın çocuğun Aegon olduğunu düşünüyorum ama,
    diziye eklemek için çok geç kaldılar.
    Yine de bir sürpriz beklemiyorum desem yalan olur.

Dostum bunu sen düşünmüyorsun. Reddit'te yazıyorlar. Hatta geçen hafta ben burada bu teoriyi paylaştım.

Bölüm 62 bin oyla hala tam puan IMDb'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Jon un taktigi yoktu ama Ramsey gayet iyi taktiklerle geldi. Amaci direk jondu zaten. Rickonu okla vurmaya calisarak jonu tek basina meydanin ortasina cekti ve atlilarin hedefi haline getirdi. Davos erken farketti bu durumu ve atlilari direk carpistirarak jon kurtuldu.atlilardan olusan yigin ile kalkanli birliklerle abluka aldilar. Bunlar taktik degil miydi

Amacı jon du bariz ama şöyle bir olay var wun wunu vurduğu zaman onun hemen yanında jon vardı ama o wun wunu vurmayı tercih etti vurmasada ölücekti o dev zaten jonu vurabilirdi mantık hatası mıdır bilemem

Ilk amaci jon ama can hepsinden once geliyor. Orada jondan once tehlikeli wun wun vardi onu indirdi. Bu kadar da ayrintili dusunmeyelim bence yoksa bu bolumde mantik hatalari vardi bir kac tane daha

Alıntıları Göster
    acık sahne var mıydı aile ile izlenir mi ?

• Bu bölüm yoktu. Bol bol kan var ama.
  • Yara yaracak gibi bakıyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Hocam çok fena ısırdı çat diye de kopardı işte reisi harcamadılar Allah'tan bi an Tormund'u harcayacaklar sandım iyi ki ölmedi

onuda harcasalardı artık sokağa linç korkusuyla çıkamazlardı

Sezon finalinde harcayacaklar rahat olun.Atdan korksalar polo giymezler

• Serhadss kullanıcısına yanıt
    Hilal taktiği yoktu. Ramsey hiç manevra yapmadı. Sadece sıkıştırıp basit bir çembere alma gördük.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Tormund a hic bisey olmaz, at fava bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Tormund a hic bisey olmaz, at fava bekle
    Bölüm gerçekten çok iyiydi ama bence en iyi bölümler 2 kurt Varys ve Littlefinger'in konuşmalarının olduğu bölümlerdi,Varys'in şehvet vs bende yok o yüzden tek bir amaca yöneldim vs dediği yerlerde keza öyle,savaş güzelde esas olay taht için yapılan gizli kapaklı işlerin döndüğü bölümlerdi bence.
  • Tormund 2017 de çıkacak olan Justice League filminde rol alacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Dizi kaç sezon daha devam etcek bir bilgisi olan var mı?

2 sezon kaldı ve 13 bölüm olması planlanıyor. Yani toplamda 14 yeni bölüm kaldı izleyebileceğimiz.

hadi ya üzüldüm.1sezona nasıl sıgdırcaklar ki ya onca konuyu.. çok saçma geldi bak şimdi.daha ww'lar bile gelmedi.onu geçtim daenrys taa nerelerde.1sezona nasıl sıgcak bunca konu...batırmazlar umarım

Alıntıları Göster
    WunWu nun eline bildiğimiz kaya verseler bile savaşı kazanırlardı Mancınık gibi sallardı , harap olurdu karşısındakiler.Bir de ağacı kesip komple ver eline kargı gibi, bitti gitti.

• It vas asimm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustinCohleTD

It vas asimm
    Beyler onu bunu bırakın da Kuzeyde adam kalmadı la iç savaşlar yüzünden. Tümü Starklara biat etse bile taş çatlasa 10 bin asker çıkar herhalde...
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım ordaki mızrakları tutup ellerinden alıp aynen geriye iade edebilir,yada birleştirip vurabilirdi onuda yaptırmadılar.

Bölümün adı wun wun must die olmalıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Yara yaracak gibi bakıyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Kriger kullanıcısına yanıt
    O sahne neydi hocam?

• Aynen abi ya mormontlar candir.
    Hele leydi mormont harbi delikanli 62 askeriyle bile destek oldu satmadi starklari

• 
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.