Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18861887188818891890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Snow değil kızıl karıydı.
  • ben ölen
    snow değil kızıl karıydı
  • Hayır böyle adam öldürmeye devam edilirse 7 krallığın başına hodor geçeçek
  • john snow ölmeyecek son anda cadı kadın gelip ağzını emerek uyandıracak ve onu ışığın prensi yapacak sonrada tüm kötülükleri paramparça edip el ele mutlu olacak birtakım işler yapacaklar.
  • hadi 1.sezonda başrolü öldürtürsün eyvallah. çünkü açığı kapatıcak bir sürü şey var. jon öldü açığı kim kapatıcak şimdi ? nolcak şimdi ?
  • Stannisin öldüğünü düşünmüyorum biri durduracak,büyük ihtimal Davos.
    Jon snow son kitabın sonunda bıçaklanıyor Mance Rayder tarafından ama dizide Mance ölü zaten,bence jon snow ölü kalacak.
    Myrcella öldü zehirlenerek.
    Daenerysden banane şerefsizin teki.
  • Beyler kızıl karı

jon snowu kurtarabilir kadın karabüyü sura
  • Khalesi yorumun güldürdü hocam bende aynısını düşünüyorum
  • spolier e alsana

hay

• Ne diyeyim ki ben şimdi ?
  • Stannisin öldüğünü düşünmüyorum biri durduracak,büyük ihtimal Davos.
    Jon snow son kitabın sonunda bıçaklanıyor Mance Rayder tarafından ama dizide Mance ölü zaten,bence jon snow ölü kalacak.
  • KONUYA GİRMEYİN!!!

• Arya göremiyorum dediğinde gözleri, Cersei'yi taşıyan adamın gözlerine benzemiyor muydu ya?

Stannis'in öldüğünü zannetmiyorum. Ama Jon öldü.
  • spolier e alsana

hay

• o khaleesi noldu atlılar geldi yanına anlamadım eski kabilesimi ney biraz açıklayabilirmisiniz birde jon snow kesin olarak öldü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Ben böyle mazoşist bir senarist görmedim.
    Adam izleyiciye, sevilen karakterleri öldürerek işkence çekmeye bayılıyor galiba.

başkasına zarar vermeyi seviyorsa sadist olur
    kendisine zarar vermeyi seviyorsa mazoşist olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Stannisin öldüğünü düşünmüyorum biri durduracak,büyük ihtimal Davos.

Davos snowun yanındaydı o sıra
  • 5x10

Şimdiye kadar ki en kötü sezondu. Tüm karakterler finalde icraat yapsın diye bekletilmiş gibiydi. Arya'nın öldüreceği belliydi. Ona ne oldu bu arada göremiyorum falan dedi? Brienne desen stannis'i öldürmek için beklemiş ama göstermidiler öldürmemiş olabilir. Cersei p.c ettiler ama dönüşü kötü olacak. Tam jon snow adamın dibi ısınıyoruz derken onuda harcadılar. Belliydi suyunu ısttıklarından dizide birine sevdirmeye çalışıyorlarsa bilki ölecek aga formül bu. Theon kırk yılın başı işe yaradı ramsay'i öldürür diyorum ama başka bahara kaldı. Melisandre snow'u diriltecek olayı kafa kurcalıyor. you know nothing olayı buna işaret olabilir mi? Dany'nin etrafını saranlar kimdi? İnşallah 6.sezon finalinden de onun ölümünü görecez fazla yaşadı dizi onun üstüne kalacak bu gidişle. ekşiye göre lena'ın sahnesi vücut dublörü* kullanmış olan aktris. kendisi hamile olduğundan yalnızca yüz çekiminde rol almış. Belliydi zaten. Her şeye rağmen lannister inadına tryion..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 16 Haziran 2015; 1:28:41 >

• Beyler elimde pc yok sizden ricam var..

Utan diyen rahibe ablanin gercek adini ogrenirmisiniz
  • Shame of the night
  • 
Sayfa: önceki 18861887188818891890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.