Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

UMK 3'de ne oynardık smokeyle bee

Arcade salonlarının vazgeçilmez adamıydı o ya.Oturan bitirirdi onunla oyunu,bitiremeyeni dövüyorlardı zaten.

Bizde , Smoke'u alanı salon sahibi dürterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Olanlara baksak nasıl olur ? (:

Olmayacak olalarıda merak ediyoruz kardeşim senin eski nick cyrax mıydı dostum? baya konuştuğum dertleştiğim dostum vardı eskiden, sony style birde cyrax nickinini kullanıyordu sanırım senmisin, acaba bir umut, belki osundur

Cyrax evet. Sonradan değişiklik yaptım. :)

• Yarın gece gibi gelir tahminimce demo
  • yarın gelmez çarşamba gelir amerika saatine göre psn plusada çarşamba geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Olanlara baksak nasıl olur ? (:

Olmayacak olalarıda merak ediyoruz kardeşim senin eski nick cyrax mıydı dostum? baya konuştuğum dertleştiğim dostum vardı eskiden, sony style birde cyrax nickinini kullanıyordu sanırım senmisin, acaba bir umut, belki osundur

Cyrax evet. Sonradan değişiklik yaptım. :)

Sonyayı daha iyi yapabilirlerdi Affliction, dostum pmden bana ulaş pmyı kapatmışsın sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

yarın gelmez çarşamba gelir amerika saatine göre psn plusada çarşamba geldi

Salı gece 2'de geldi. Yine gece 12 ile 5 arası herhangi bir saatte update olur store.
  • demo gelsinde oynayalım
  • store takip etmektense burayı takip edelim o zaman:) herkes her girdiğinde yazsın:)
    böylece plus'ı olmayan biz ezikler, dilenciler de mk demo oynayabileceğiz:)
  • Neden ezik olalım.5 gün sonra çıkacak demo için plusa para verip soninin kazığınımı yiyelim.xbox liveden gitsinde bişe öğrensin.Adamlar o kadar karaktersizki demodan bile para kazanmaya kalktılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooky61 -- 14 Mart 2011; 21:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

yorum sizin

Reis sağlam oynamışın...

MK deception dan çok fazla bi ilerleme yok gibi gözüküyor,En azından Tekken 5 gibi 3D bişey hayal etmiştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

yorum sizin

Reis sağlam oynamışın...

MK deception dan çok fazla bi ilerleme yok gibi gözüküyor,En azından Tekken 5 gibi 3D bişey hayal etmiştim...

İnanki bu oyunun deception ile arasında en ufak bir benzerlik bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

Neden ezik olalım.5 gün sonra çıkacak demo için plusa para verip soninin kazığınımı yiyelim.xbox liveden gitsinde bişe öğrensin.Adamlar o kadar karaktersizki demodan bile para kazanmaya kalktılar..

yok hocam ben alamıyorum plus yada alışveriş yapamıyorum psnden:) bazı arkdaşlardan istediğimiz için buraya böyle yazmıştı bazı arkadaşlar:) aynen böyle yazmışlardı:) sormadan etmeden:)
  • Valla ben kimseden istemiom.Çok lzm olursa basarım parayı alırım.Ama isterse dünyanın en güzel oyunu olsun demo için para verilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61
    Valla ben kimseden istemiom.Çok lzm olursa basarım parayı alırım.Ama isterse dünyanın en güzel oyunu olsun demo için para verilmez..

+1907
  • demo saat kaçta gelir arkadaşlar
  • Her sayfada bi kere yazmışımdır herhalde. Salıyı çarşambaya bağlayan gece 12 ile 5 arası herhangi bir saatte gelebilir. Net bir saati olmuyor store update'lerinin.

Gece bekleyemeyecekseniz çarşamba sabahı gelmiş olur demo.
  • 16 martta gelcek yane...O zaman 16 mart yazsınlar neden 15 mart diyorlar.. Fesubanallah..
  • US store'dan bahsediyoruz. Geldiği vakitte Amerika'da 15 Mart oluyor daha.
  • 1 gün daha bekleyecegiz yani..yapacak bişey yok..
  • Ben geceyi bekliyorum vallahi direk gömülecem
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.