quote:Orijinalden alıntı: Affliction Rapor verin Görev tamamlandı fatality yapmadan biten sahneler daha güzel olmuş sanki
O değilde; Tekken hatunlarına diyorduk çok seksiler diye şimdi Mortal Kombat hatunları acayip seksi oldular. Feci ya.
Süper video 05:21 Smoke değil mi o < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 13 Mart 2011; 16:51:45 >
quote:Orijinalden alıntı: dimitradon normal demo psn nezaman gelicek acaba plus yok oynayamadık :D 2 gün sonra.
quote:Orijinalden alıntı: Affliction Olanlara baksak nasıl olur ? (: Olmayacak olalarıda merak ediyoruz kardeşim senin eski nick cyrax mıydı dostum? baya konuştuğum dertleştiğim dostum vardı eskiden, sony style birde cyrax nickinini kullanıyordu sanırım senmisin, acaba bir umut, belki osundur
quote:Orijinalden alıntı: DragMeToHell UMK 3'de ne oynardık smokeyle bee Arcade salonlarının vazgeçilmez adamıydı o ya.Oturan bitirirdi onunla oyunu,bitiremeyeni dövüyorlardı zaten.
quote:Orijinalden alıntı: NECO ksk ultimate de ermac ve jax harikaydı ne kombolar çekerdik Ultimate de ermac ile full hp combo yapardık, kapışmalarda kim ilk yakalarsa diğeri izlerdi Bilmiyorum bu oyun nasıl olacak ama, ultimate gibisi gelmeyecek, bana göre