Oyunun arka planı harika.Yalnız kolsuz, kafasız dövüşme olayı ilginç olmuş.
Alıntıları Göster
Motorstorm apocalypse ve Mortal Kombat sıradaki alınacak oyunlar bu mortal kombat kaçmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
Motorstorm apocalypse ve Mortal Kombat sıradaki alınacak oyunlar bu mortal kombat kaçmaz
Alıntıları Göster
BSC Haberler'inden alıntı:
NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat'ın demosu ilk olarak Playstation 3 kullanıcıları tarafından denenebilecek. Warner Bros. demonun önümüzdeki haftadan itibaren PSN'de yer alacağını açıkladı.
PSN Plus kullanıcılarının 8 Mart'ta, normal üyelerin ise 15 Mart'ta indirebileceği demoda Scorpion, Sub-Zero, Mileena ve Johnny Cage olmak üzere toplam 4 dövüşçü yer alacak. Ayrıca Living Forest ve the Pit adlı iki adet de mekan seçebileceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: relaxmovie
BSC Haberler'inden alıntı:
NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat'ın demosu ilk olarak Playstation 3 kullanıcıları tarafından denenebilecek. Warner Bros. demonun önümüzdeki haftadan itibaren PSN'de yer alacağını açıkladı.
PSN Plus kullanıcılarının 8 Mart'ta, normal üyelerin ise 15 Mart'ta indirebileceği demoda Scorpion, Sub-Zero, Mileena ve Johnny Cage olmak üzere toplam 4 dövüşçü yer alacak. Ayrıca Living Forest ve the Pit adlı iki adet de mekan seçebileceğiz.
Alıntıları Göster
ben görmedim izlemedin ne oynadı demeyin kesin izleyin oyunun gerçek grafiği ve oynanışı :)
Orjinal videoyu da biliyorum ama yukarıda ki video da var bişey cidden. Oyun yağ gibi akıyor resmen. Hantallık yok gibi oyunda ama değil işte.
Yukarıda ki video gibi çıkar inşallah oyun. Mükemmel çünkü. :)
Hocam senin paylastigin Video'da var bisey cidden. Oyun Yag gibi akiyor,Fena güzel duruyor. Ama burda paylasilan cogu videoda Bu hiz yok nedense? Neden olabilir ki..
Siz takın korsanı oynayın ya 3 liraya oyun temin ediyorsunuz nasıl olsa, dert mi yani hızlı yavaş olması..
koy guti rahman gitsin...
3 lira bile vermiyorum
Bu arada milleti ne kasiyor böyle anlamiyorum.Sanane kardesim ister Korsaan oynarim Ister orjinal. Sana ne ...........
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
zack dostum geç kaldın eklediğin video'yu ben koymuştum zaten
nabak be dayı kısmet değilmiş olur böyle vakalar idare et
gezici mortal kombat tır'ından görüntüler,içerisinde oyunun demosu oynanabiliyor,bu tır sadece amerikada hizmet veriyor ülkemizde yok yani yanlış anlaşılmasın en alttaki resme dikkat çıkış tarihi 4-19-11 inşallah avrupa içinde geçerlidir
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
gezici mortal kombat tır'ından görüntüler,içerisinde oyunun demosu oynanabiliyor,bu tır sadece amerikada hizmet veriyor ülkemizde yok yani yanlış anlaşılmasın en alttaki resme dikkat çıkış tarihi 4-19-11 inşallah avrupa içinde geçerlidir
Alıntıları Göster
Tır turunu her Mortal Kombat oyununda yapıyorlardı. Hiç şaşırmadım.
Güzel etkinlikler oluyor valla. İçim geçti şuan resimlere bakarken. :P
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Tır turunu her Mortal Kombat oyununda yapıyorlardı. Hiç şaşırmadım.
Güzel etkinlikler oluyor valla. İçim geçti şuan resimlere bakarken. :P