Şimdi Ara

69 Base İnt Priest Char Nasıl Dizilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 69 Base İnt priest Diziorm Kalkan Olarak Scorpion Shield +4 Aldım Elime Priest İmpact +1 Reb Aldım.. Üstümede +1 Reb Shell Set Dizdim.We Full +9 İnt Takı Dizdim İyi Yapmışmıyım ? :) Size Danışayım Dedim...

Edit : Char Soyuldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProtectoR053 -- 10 Şubat 2010; 17:05:05 >

• çabuk int takı aldım kısmını sil görev takısı kullanıyorum de sonra bende mesajımı editliyeyim çabuk çabuk. dostum intel priestin int takıyla bi işi yoktur +9int takı set yerine hiç takı takma daha iyi...priest impact sadece görünüş içindir bütçe uygun değilse alınacak bir itemdir yoksa lobo hammer, lycan hammer, holy animor vs. tercih etmelisin ss+4 fena değil dol yada ds asıl kalkanın olmalı aslında ss 2. kalkan olarak taşınmalı bence. Shell+7 giymek için verilen statlarada acıyorum ben chitin+7 giyip hp yi yüksek tutmak daha mantıklı geliyor, son olarak şunu diyeyim int takıları at görev takıları al ilk önce ardından dd+7 chitin işini hallet bu ikisi oldumu pk ya çıkman için hiç bir sorun kalmaz geriye kalan kısmı zamanla tamamlarsın

• arkadaş çoğu önemli şeyi anlatmış zaten.Bence bütceni yükseltmen lazım.En kolay yol ticaret yapabilirsin mesela priest impactı 20me aldıysan 30m sat bunun gibi
  • Priest impact ve int takilari mutlaka sat. Int takı yerine görev takılarını kullan. Biraz ticaret yaparak kalkanı ds veya en azından dol yapmaya caliş derim. Shell +7 yi fp +8 veya chitin +7 yap ve dd15 ayarlamaya caliş derim bundan sonra pk atacak kıvama gelir az da olsa. İlk iş olarak takıları mutlaka düzelt ve priest impacti ... Priest impact yerine holy animor , lycaon veya lobo hammer da alabilirsin...

Takılarını da old takılardan(dual old rol ,dual old ce old ske belt,old ep) yaptınmı zor ölen bir int priest olursun
    The wind whistles down the cold dark street tonight.
  • Char Soyuldu Malesef
    16 yıl önce açıldı
    Rogue ve 71 Str
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +7holy yada +7 lobo "lobo tercin nedenim warriorlar yüzünden. loboda rezler var ve warriorn legine screamine engel olabilir."
    +7ds
    +8 chitin set (sadece kafalık dd +7 chitin al )""Bu arada hala illegal olmayan asaslarımız da arkadaşlar""
    dual lilime +4 (4 görünümlü 3 tabi bu) " Ha yok yapamam diosan +2 Bronze earring yada +2 sse. önerim sse +2 ama zor bulursn"
    iron neackle +0
    glass belt +0
    rol +2

Bunu yaptıktan sonra seni 3 e 1 de ezen olursa gel beni bul :)

Şuanki piyasaya göre Toplam maliyet:210gb gb=4tl

NOT: Base Priest kesinlikle shell kullanmamalı fazladan int vermek bence gereksiz... inte verdiğini hpye ver..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.