Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asefik

ürünler satılmıştır,teşekkürler

Yenileri yolda mı ? Yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

quote:

henüz değil, bakınıyorum Sertaç

Ama stereo ağırlıklı olmayacak kararım.
  • quote:

quote:

quote:

henüz değil, bakınıyorum Sertaç

Ama stereo ağırlıklı olmayacak kararım.

Alıntıları Göster
    Silver yeni serileri övüyorlar,eski seride RX8 lere göre yeni Silver 8 daha iyimiş dinleyen varmı?

https://store.donanimhaber.com/2d/6b/c5/2d6bc528dc43bc8673629bde19739f3c.jpg
     Monitor Audio (MA) Başlığı

• sefik abi hepsi ayni bosver ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

sefik abi hepsi ayni bosver ya :)

süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: väliaikaista

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    PL200 için Silver RX Center yeterli olur mu ? GXC center kalmamış, PLC ler ise çok pahalı. Silver center kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
  • 2 tane seri baglanirsa olabilir :)

• quote:

2 tane seri baglanirsa olabilir :)

Nasıl hocam biraz açsan ?
  • quote:

2 tane seri baglanirsa olabilir :)

Söz konusu PL300 olsaydı 8 inchlik sürücülerinden dolayı düşüncene katılırdım ama PL200 de 6.5 inchlik sürücüler var bence sırıtmaz.

ikincisi RX Centre kullananlar bilir, gerçekten çok başarılı bir centre hoparlördür.Daha önce Definitive CLR2002 kullanan biri olarak oyum RX Centreye.

Ersin.clk nında yorumlarını alalım.O da paradigm ve usher center hoplarını kullandı ve hatırladığım RX Centreyi çok beğenmişti.
  • Asefik kullanıcısına yanıt
    Şefik abinin dediği gibi ,bir çok center kullandım ...

Def., usher ,Paradigm vs.m.audio rx center dinamik ve canlı yapısı ile gayet başarılı iş çıkarıyor ...
    Görsellik ve işçilik kalitesi bulunduğunuz ortama ayrı bir hava katıyor...
    Vokal seslerde başarisi tartışılmaz bence...

Sertaç da kullanıyordu oda yorum yapabilir...
    Veya diğer arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Şefik abinin dediği gibi ,bir çok center kullandım ...

Def., usher ,Paradigm vs.m.audio rx center dinamik ve canlı yapısı ile gayet başarılı iş çıkarıyor ...
    Görsellik ve işçilik kalitesi bulunduğunuz ortama ayrı bir hava katıyor...
    Vokal seslerde başarisi tartışılmaz bence...

Sertaç da kullanıyordu oda yorum yapabilir...
    Veya diğer arkadaşlar...
    Benimki şakayla karışık bir yorumdu, pl center veya yeni seri silver center dinlemedim ama şöyle bir bakınca özellklere arada epey fark var. Ne frekans aralıkları ne güçleri ne de kabin ağırlığı benzemiyor. Sürücü çaplarının yakın olması tek başına pek birşey ifade etmiyor bence. Ama tabiki olay bütçede bitiyor, gx, silver yada benimde kullandığım rx center gayet başarılı ve hepside kullanılabilir, tabi yerine kullanmak değilde idareten kullanmak olur bu bence.

• quote:

Benimki şakayla karışık bir yorumdu, pl center veya yeni seri silver center dinlemedim ama şöyle bir bakınca özellklere arada epey fark var. Ne frekans aralıkları ne güçleri ne de kabin ağırlığı benzemiyor. Sürücü çaplarının yakın olması tek başına pek birşey ifade etmiyor bence. Ama tabiki olay bütçede bitiyor, gx, silver yada benimde kullandığım rx center gayet başarılı ve hepside kullanılabilir, tabi yerine kullanmak değilde idareten kullanmak olur bu bence.

Alıntıları Göster
    Sertaç,

Sürücü çaplarını verdikten sonra,tekrar okursan sırıtmaz diye belirtmişim.Bu kelimenin ne anlama geldiğini biliyor olman lazım.
    ikincisi," yeterli olurmu diye sormuş" ,bu kelimenin açısı büyük ve herkese göre yeterli kelimesi değişir.
    imkanı varsa herhalde gitsin PL center alsın,bu hobi bütçeyle paralel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 10 Haziran 2014; 17:03:28 >

• quote:

Sertaç,

Sürücü çaplarını verdikten sonra,tekrar okursan sırıtmaz diye belirtmişim.Bu kelimenin ne anlama geldiğini biliyor olman lazım.
    ikincisi," yeterli olurmu diye sormuş" ,bu kelimenin açısı büyük ve herkese göre yeterli kelimesi değişir.
    imkanı varsa herhalde gitsin PL center alsın,bu hobi bütçeyle paralel...
    Sevgili Asefik bugün yine gereğinden fazla ciddi görüyorum seni.
  • Sevgili Sertaç haklısın,pardon.

• quote:

Sevgili Sertaç haklısın,pardon.
    Herkese merhaba. Surround sistemimde önleri kuleye çevirmeye karar verdim. Monitor Reference 4, Monitor Reference 6, Polk Audio TSİ 300 ve Polk Audio TSX 330 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Özellikle MA Ref 4 ve Ref 6'lar ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: väliaikaista

http://www.audio-phenomena.com/product/tidal_audio_sunray.html

520 Kg

nasıl kuleler bunlar böyle
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    fantazi...... kule degil gokdelen olmus bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • väliaikaista V kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama Tidal ile Monito Audio nun bir ilgisi var da mı post burada, yoksa gördüm beğendim burada paylaşayım mı dediniz.

Bu arada Tidal ler enfes hoparlörlerdiir, yüklemeye üşenmesem munich fuardaki odalarının resmini koyacardım.
  • väliaikaista V kullanıcısına yanıt
    Yok yahu neden siliyorsunuz, yanlış anlamayın diye zaten yazdım. İftar a yakın girdim baktım linkinde tamamına bakamadım, Monitor Audio ile Tidal işbirliğine gitti falan gibi bir haberde mi link i koydunuz diye sormak istedim. Herhalde ben anlatamadım derdimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Yok yahu neden siliyorsunuz, yanlış anlamayın diye zaten yazdım. İftar a yakın girdim baktım linkinde tamamına bakamadım, Monitor Audio ile Tidal işbirliğine gitti falan gibi bir haberde mi link i koydunuz diye sormak istedim. Herhalde ben anlatamadım derdimi.
    Merhaba.MA RX CENTRE satmayı düşünen olursa görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.