Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: väliaikaista

http://soundartiwakura.jp/bbs/bbs/board.php?bo_table=listen&wr_id=30

Yaşar bey , ortam tam size göre

Cihazlar , Ahşap malzemeler vs.

• väliaikaista V kullanıcısına yanıt
    Ulaşılmaz değil esasında , sizdeki istek ve yetenek ile çok güzel çalışmalar ortaya çıkabilir ...

Hop.kabinleri , maketler vs...

Hop. ilk baktığımızda , Malzeme ve işçilik kalitesine ve sonrasında ses rengine dikkat ederiz , genelde benim gördüğüm bu şekilde...

Mesala, Sonus Faber Sürücülerden çok kabin göz önünde bulunduruluyor...

Benim sehpayı yaptırdığım usta , hop. şöyle usulca elini gezdirmeden edemedi , sanki konuşuyormuş gibi ve sevgisini gösteriyormuş gibi ,Ahşap işi çok keyifli bir iş , Sonuçta peygamber mesleği
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    2.EL MARS SERISINI ebay tarzı yurtdusı sıtelerden bulunur
    Yaşar bey , Sanat eseri
  • bana acilen dört katlı olandan lazım Yaşar bey
  • hifi ürünlerinin ev ve araba fiyatları ile karşılaştırılmasına karşıyım.
    evi aldın dört duvar içini yaşanacak hale getirmedikten sonra ben evi ne yapayım.
    Nerede bir ev mesela? Bu da göreceli bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sizin sistem de benim sistemde bir araba parası ediyor Yaşar bey öyle demeyin.
    ev parası da henüz etmiyor diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: väliaikaista

https://www.youtube.com/watch?v=WZHjRe-hm_s

Cok hos gercekten

Bunlar sistemse bizimkiler ne acaba?
  • Böyle bir hifi fuarına denk getirsek de bizde katılsak
    biraz dibimiz düşse
  • Yasar hocam bu panelleri hizim hanimlar gormesin. Direk soyleyecekleri sey:
    - Bunlarin tozlarini kim alacak? olurdu herhaldev

• Merhaba Monitor Audio ahalisi, uzun süren hoparlör maceram sonucunda ben de aranıza katılmış bulunuyorum. Hoparlör araştırırken çoğu bilindik markayı değerlendirdim, müzikalite ve doğallık olarak MA hoparlörleri gerçekten bir başka.
    B&W, Paradigm,Klipsch gibi markaların orta segmentlerine bakarken bir fırsat sayesinde Monitor Audio PL 200 alarak aradığım hoparlörü buldum. Henüz sistemimi yeni oluşturduğumdan dolayı elimde Center ve Surround hoparlörler yok. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
    Sistemimi Pioneer LX86 ile süreceğim, şimdilik performansı bana yeter diye düşünüyorum. Center olarak aklımda GXC350 var, Surround konusunda ise çok alternatif olduğu için bakarak karar veremedim. Onda da RX FX fiyat performans açısından gözüme çarptı,aynı zamanda RX6'nın da surround olarak çok iyi iş çıkardığını duydum. RX FX ile surroundları alıp 4 lesem mi onu da bilemedim, şimdiye kadar 7.1 sistem kurmadığım için merak ediyorum özellikle sinema kısmındaki rear efektleri. 5.1 den daha üstün olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 7 Nisan 2014; 22:40:57 >

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.sanırım audiophile.org daki ilanda bulunanları aldınız.Güle Güle kullanın benim niyetim vardı ama rakam olarak biraz aştı.forumdan birisine gitmiş olması hayırlı olmuş.
  • Teşekkürler umarım siz de aradığınız hoparlörü bulursunuz.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ustat gule gule kullan rx bx le hic sevemedigim markanın sevdiğim bir modelini almissiniz başarılı bir model tekrar hayırlı olsun markanın asıl ürünleri bunlar olmalı

• Teşekkürler hocam hoparlör PL200 bu arada yanlış yazdınız sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Teşekkürler hocam hoparlör PL200 bu arada yanlış yazdınız sanırım :)

Yok ustat onu biliyorum. Ben rx serisi ile bx serisinin yüzünden ma ya soğuk bakıyorum ama markanın sizin aldığınız segmentteki ürünleri cok guzel

• Anladım hocam, RX serisi müzik açısından fena değil bence.BX'leri denemedim hiç ama dediğiniz gibi Gold ve Platinum serisi çok güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Anladım hocam, RX serisi müzik açısından fena değil bence.BX'leri denemedim hiç ama dediğiniz gibi Gold ve Platinum serisi çok güzeldir.

Bu iste herhangi bir son olmadıgı için alıp beyendi iseniz ne ala gulegule kullanın umarım tum seti acele etmeden aynı seriden oluşturursunuz sinema icinde olsa cok ama cok guzel olur ben şimdilik sinemaya cok yatırım yapmadım ama kafamda bi sub var onu alırsam o noktadan sonra sinema tarafinı da ciddi bir sekle sokacağım

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.