Şimdi Ara

Windows 7 Ultimatemi Yoksa Home Preminiummu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Foxconn Anakart (Driverleri Destekliyor Win7)
    Celeron D 336 2.80GHZ
    1 GB DDR1 Ram 400MHZ Khingston
    Sapphire X1550 512MB DDR2 Ekran Kartı
    80GB İDE Hard Disk

Windows vista Home basic aldığım performansı verirmi ???
    genelde pes09,prototype,prostreet falan oynuyorum veya film izliyorum sistemde

evde home premium fazlasıyla yeter
    Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • home sürümü sana fazlası ile yeter ama 1 gb ram yetersiz artırmanı tavsiye ederim
    Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • ultimate en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

ultimate en iyisi

neden
    Daha Fazla Göster
  • 2 yerdede neden diye takılmışın sınırsız özellikli model

not: ben ısınamadım xp kullanmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 17 Ocak 2010; 10:28:35 >

Orijinalden alıntı: -PiToN-
    2 yerdede neden diye takılmışın sınırsız özellikli model
    not: ben ısınamadım xp kullanmaya devam

bazı bilgisiz arkadaşlar ultimate in diğer sürümlerden daha hızlı çalıştığını ileri sürmüştü bu yüzden sordum neden ultimate diye
  • fazla özellikli olan sürüm her zaman daha sade olandan biraz daha yavaştır, diğer windows sürümlerinde de bu böyleydi tabi birkaç ayarla aynı duruma gelirler o ayrı, home premium da bazı faydalı özellikler eksik bu yüzden ultimate daha iyi gibi duruyor, zaten tahminen orjinal alınmayacağına göre nette de görebildiğim kadarıyla ultimate ten başka sürüm bulunamadığına göre makul olan ultimate dir, tabi para verilip alınacaksa kesinlikle ultimate alınmaz orası ayrı mesele
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.