Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARA ELMAS

Nitrous iç aydınlatma konusunda bir gelişme var mı?
    Yeni hoparlörlerini taktırdın mı?

Alıntıları Göster
    hoperlör konusunda farklı bir şey buldum bose diye marka pioneer alıcaktım birde sony ler var aklım karışık anlıcan bode 60 ytl sony 50 pioneer 80 ytl doğu bankka bakmıştım gecen orada ayni fiyatlar teyp olara usb li SONY CDX-GT460US aklımda pioneera göre daha uygun veözelliği daha fazla birde araca uygun gmüş renk dışı kırmızı tuş aydınlatma var şık teyp

aydınlatma konusunda servise gittim dedim garanti dışı olur dediler niye diyince elektirik tesisatı dış müdahalelerde garanti dışı kalıyor dediler siz yapın dedim yok dediler bende döşemeci bir tanıdık var ona gidicem servisten ampul tipini ne tür kablo kulanmam gerektiğini öğrendim tabi soketli olacakmış kablo

uğraşıyorum anlıcan ama kafaya koydum yaptırıcam garanti bozulurmuş zaten ayni tip ampul ve kablo ne olcaksa

yan bantlarıda sordum boya için servise 400ytl oha dedim boyuca 4 kapı kolu dört kapı cıtası ön arka tenpon koruyucusu birde aynalar

yaptırıcam kafaya koydum en yakın zamanda servis sinir etti beni sen yap yok niye garanti bozulur başlıcam garantiye

yaptırıca eklicem resimleri..

bu arada siteye giremedim bu gün sende oldumu ayni sorun...?

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

hoperlör konusunda farklı bir şey buldum bose diye marka pioneer alıcaktım birde sony ler var aklım karışık anlıcan bode 60 ytl sony 50 pioneer 80 ytl doğu bankka bakmıştım gecen orada ayni fiyatlar teyp olara usb li SONY CDX-GT460US aklımda pioneera göre daha uygun veözelliği daha fazla birde araca uygun gmüş renk dışı kırmızı tuş aydınlatma var şık teyp

aydınlatma konusunda servise gittim dedim garanti dışı olur dediler niye diyince elektirik tesisatı dış müdahalelerde garanti dışı kalıyor dediler siz yapın dedim yok dediler bende döşemeci bir tanıdık var ona gidicem servisten ampul tipini ne tür kablo kulanmam gerektiğini öğrendim tabi soketli olacakmış kablo

uğraşıyorum anlıcan ama kafaya koydum yaptırıcam garanti bozulurmuş zaten ayni tip ampul ve kablo ne olcaksa

yan bantlarıda sordum boya için servise 400ytl oha dedim boyuca 4 kapı kolu dört kapı cıtası ön arka tenpon koruyucusu birde aynalar

yaptırıcam kafaya koydum en yakın zamanda servis sinir etti beni sen yap yok niye garanti bozulur başlıcam garantiye

yaptırıca eklicem resimleri..

bu arada siteye giremedim bu gün sende oldumu ayni sorun...?

Alıntıları Göster
    Ben de giremiyorum

• quote:

Ben de giremiyorum

Alıntıları Göster
    bir sorun var sanırım yada sitede calışma var anasayfayı yeniliyorlardı forumdada düzenlemeler eklemeler yapıyorlar sanırım...
  • quote:

bir sorun var sanırım yada sitede calışma var anasayfayı yeniliyorlardı forumdada düzenlemeler eklemeler yapıyorlar sanırım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

Evet arkadaşlar. hosting bakımı ve yedekleme işlemleri yüzünden kısa bir süre sitemiz hizmet dışı.. ama uzun sürmeyecek.. amaç daha hızlı ve güvenli bir erişim ... güvenli sürüşler...

Dacia Kulübü
    Admin

• quote:

Orijinalden alıntı: riversky45

dacia logan mcv kamyonet sınıfında geçiyor peki k belgesi bu ara doblo kangoo partner gibi araçlarda buda kamyonet 1.5 leri ne olacak bununda k belgesi olcakmı bilen varmı?
    ??????????????????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: riversky45

dacia logan mcv kamyonet sınıfında geçiyor peki k belgesi bu ara doblo kangoo partner gibi araçlarda buda kamyonet 1.5 leri ne olacak bununda k belgesi olcakmı bilen varmı?
    ??????????????????

mcv ciler arkadaş bi soru sormuşş siz ne yaptınız bu k belgesi işini

ben şöle biliyorum eger ticaret yapmassan gerekmiyo(öle biliyorum ama sormak lasım)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

??????????????????

ben şöle biliyorum eger ticaret yapmassan gerekmiyo(öle biliyorum ama sormak lasım)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

??????????????????

BU FORUMUN ÖNCEKİ SAYFALARINDA BU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR YAPMIŞTIM.. AYRICA SİTEMİZDEDE BİR BÖLÜM AÇACAĞIM..TİCARİ AMAÇLA KULLANMADIĞINIZ SÜRECE BİR SORUN YOK.. EĞERKİ MEVCUT İŞLETMENİZE KAYITLI İSE k BELGESİ ALMAK ZORUNLU... AİLE TİPİ KULLANANLARIN ENDİŞE ETMELERİNE GEREK YOK.. DAHA AYRINTILI BİLGİYİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞININwww.kugm.gov.tr BU SİTESİNDEN ALABİLİRSİNİZ..

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

??????????????????

BU FORUMUN ÖNCEKİ SAYFALARINDA BU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR YAPMIŞTIM.. AYRICA SİTEMİZDEDE BİR BÖLÜM AÇACAĞIM..TİCARİ AMAÇLA KULLANMADIĞINIZ SÜRECE BİR SORUN YOK.. EĞERKİ MEVCUT İŞLETMENİZE KAYITLI İSE k BELGESİ ALMAK ZORUNLU... AİLE TİPİ KULLANANLARIN ENDİŞE ETMELERİNE GEREK YOK.. DAHA AYRINTILI BİLGİYİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞININwww.kugm.gov.tr BU SİTESİNDEN ALABİLİRSİNİZ..

Alıntıları Göster
    Bu arada sitemiz yeni sunucusu ile tekrar yayındadır.. Bazı Konulardaki son mesajlarınız kayıp olabilir sebebi DNS taşıma en güncel yedekler ile yapıldığından son birkaç mesajınız taşınmamış olabilir.. Her ne kadar Biz forum yöneticilerinden kaynaklanmasa da bu durum için özür dileriz...güle güle forumlaşmak dileği ile

Dacia Kulübü
    Admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 11 Şubat 2008; 17:46:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

Bu arada sitemiz yeni sunucusu ile tekrar yayındadır.. Bazı Konulardaki son mesajlarınız kayıp olabilir sebebi DNS taşıma en güncel yedekler ile yapıldığından son birkaç mesajınız taşınmamış olabilir.. Her ne kadar Biz forum yöneticilerinden kaynaklanmasa da bu durum için özür dileriz...güle güle forumlaşmak dileği ile

Dacia Kulübü
    Admin

Alıntıları Göster
    35sk191 adminim konuyla ilgilendigin için teşekkür ederim
    bilgiler için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: dakya

Arkadaşım kalbini kırdıysam hakkını helal et. Öbür alemde bunun hesabı ile de uğraşmayalım.Kusura bakma.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dakya

Arkadaşım kalbini kırdıysam hakkını helal et. Öbür alemde bunun hesabı ile de uğraşmayalım.Kusura bakma.

aslında bir şeyler paylaşıyoruz şurda tartışmaya gerek yok ama bazen bir anda giriyosun belli olmuyo helal olsun sende helal et kusura bakma...

nitrous boyatma işini bildiğin iyi bi yere yaptır çünkü benim önceki araca çok vurdukları için hiç bir tamirci adam gibi boya yapamıyodu kimi yere yakın püskürtmüş kimi yere uzakdan dikkat etde güzelim arabanın görüntüsü bozulmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyuryazar

quote:

Orjinalden alıntı: dakya

aslında bir şeyler paylaşıyoruz şurda tartışmaya gerek yok ama bazen bir anda giriyosun belli olmuyo helal olsun sende helal et kusura bakma...

nitrous boyatma işini bildiğin iyi bi yere yaptır çünkü benim önceki araca çok vurdukları için hiç bir tamirci adam gibi boya yapamıyodu kimi yere yakın püskürtmüş kimi yere uzakdan dikkat etde güzelim arabanın görüntüsü bozulmasın

Alıntıları Göster
    boyama işini servis en iyi yapar dedim kendi kendime hem fiyatı ucuk geldi hemde güvenemedim

sonuçta dışarda bu işi yapan paranın karşılığını veriyor yani en iyi şekilde yapip sorun olmasını istemiyor ama servis belli ölcülerde tüm işler yürüyor öyle düşünüyorum artık dışarda boyatıcam

şu aydınlatma işini bir halletsem kafaya koydum ama illaki olacak yani...

• quote:

boyama işini servis en iyi yapar dedim kendi kendime hem fiyatı ucuk geldi hemde güvenemedim

sonuçta dışarda bu işi yapan paranın karşılığını veriyor yani en iyi şekilde yapip sorun olmasını istemiyor ama servis belli ölcülerde tüm işler yürüyor öyle düşünüyorum artık dışarda boyatıcam

Alıntıları Göster
    quote:

gerçekten kafaya koydun sen bu işi loganı epeybi modifiye etcen

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

gerçekten kafaya koydun sen bu işi loganı epeybi modifiye etcen

Alıntıları Göster
    vallaği kafaya taktım şansımada kar başladı en az 2-3 gün cıkmam biryere soğukt gelecekmişki buz olur heryer lastikler zaten eskidi yine zamanımı calıcak havalar

ilk içinden başlıcam teyp kolon klima cevresi vites topuzu kapı kolları aydınltma paspas vs. dış aksesuardan hem daha uygun hemen halloluyor birde kar yağmasaydı daha güzel olacaktı birgüzel dolaşıcaktım heryeri

• quote:

vallaği kafaya taktım şansımada kar başladı en az 2-3 gün cıkmam biryere soğukt gelecekmişki buz olur heryer lastikler zaten eskidi yine zamanımı calıcak havalar

ilk içinden başlıcam teyp kolon klima cevresi vites topuzu kapı kolları aydınltma paspas vs. dış aksesuardan hem daha uygun hemen halloluyor birde kar yağmasaydı daha güzel olacaktı birgüzel dolaşıcaktım heryeri

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün aküyü kısa bir süreliğine sökmek zorunda kaldım. Radyonun KODU
    elimde şifreyi yazıyorum, nasıl hafızaya alınacağını şimdi unuttum. Her şifre girişinden sonra nereye basmak lazım hafıza için? radyo katoloğunda press MODE ye diyor. Acil cevap bekliyorum. YUKOBİR

• quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

Arkadaşlar bugün aküyü kısa bir süreliğine sökmek zorunda kaldım. Radyonun KODU
    elimde şifreyi yazıyorum, nasıl hafızaya alınacağını şimdi unuttum. Her şifre girişinden sonra nereye basmak lazım hafıza için? radyo katoloğunda press MODE ye diyor. Acil cevap bekliyorum. YUKOBİR

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar RENAULT CLUP teki formda buldum kod girmeyi sizinlede paylaşayım. Gerçi sabah deniycem ama paylaşalım yinede. Kodları numarasına göre arttırarak 1 nolu tuşa ilk şifreyi, derken 2. şifreyi 2 ye, 3ü 3, 4ü 4. düğmeyle girdikten sonra 6 nolu tuşa basılı tutacağız ve hafızaya alınacağı söyleniyor. Bilgilerinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozanibo

quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

İçten yanmalı motorlarda yanma odasındaki sıcaklık 1800 K�nin üzerine çıktığında, havanın içerisindeki azot ve oksijen kimyasal olarak birleşerek, azot oksit denilen, insan sağlığına ve çevreye zararlı bir gaz haline dönüşür. Azot oksitler ise akciğerde, nemle birleşip nitrik asit oluşturarak, solunum hastalıklarına yol açmaktadırlar. Dizel motorlarının hava fazlalığı ile çalışması, azot oksit oluşturma potansiyellerini arttırmaktadır. Bu çalışmada, dizel motorlarından kaynaklanan azot oksit emisyonlarının azaltılması üzerinde durulmuş, bu amaçla tek silindirli bir dizel motorunun egzoz gazları belirli oranlarda (%10, 20, 30) motorun emme hattına geri gönderilerek motor performansı ve egzoz emisyonlarındaki değişim izlenmiştir. Yapılan deneyler sonucunda EGR uygulaması ile azot oksit emisyonlarında önemli ölçüde düşüş olurken, duman emisyonu ve özgül yakıt tüketiminin kötüleştiği görülmüştür.

Yapılan deneyler sonucunda EGR uygulaması ile NOx(azot oksit) emisyonları dışında kalan diğer parametrelerde kötüleşme olduğu görülmüştür. Bu durumda, yüksek EGR oranları motorun performansını daha çok kötüleştirdiği için tavsiye edilmemektedir. Hem NOx emisyonları, hem de diğer parametreler dikkate alındığında ideal EGR oranı % 10 olarak bulunmuştur. Diğer parametreleri fazla kötüleştirmeden daha yüksek EGR oranlarına çıkabilmek için bazı ek tedbirlere ihtiyaç duyulmaktadır.

EGR ile karışımın yanma hızı düşmektedir. Bu durumda silindire püskürtülen yakıtın bir kısmı gereken süre içerisinde yanamayacağından yakıt tüketimi kötüleşmektedir. Kullanılan yakıtın setan sayısı arttırılarak karışımın daha erken tutuşması sağlanabilir. Dolayısıyla karışımın yanabilmesi için daha fazla süre sağlanmış olur.

Egzoz gazlarının içerisindeki küçük partiküller motordaki aşıntıyı arttıracaktır. Bunun için gazlar silindire geri gönderilmeden önce bir filtreden geçirilmelidir. Partiküllerin filtrelenmesi ile EGR�nin aşındırma etkisi de azaltılabilir. Ayrıca EGR sistemi bulunan motorlarda daha yüksek kaliteli motor yağlarının kullanılması da aşıntıyı azaltacaktır.

(Alıntıdır..)

özet olarak EGR oranı yüksek bir dizel motorunuz varsa ömrü diğerlerine göre daha kısa olacağı ortada..
    EGR tek faydası emisyonu düşürmek...
    motor ömrünü uzatmanın yolu setan sayısı fazla temiz yakıt (Euro dizel) ve Yüksek kaliteli motor yağı.. birde 3500 devirden yüksek devirlerde uzun süreli kullanmamak..

adamlar bişey biliyolarda sadece euro dizel kullanın diyolar. ama hala euro dizel kullanmayanlar varsa bişe diyemem. arasına 100 bin tl ,10 ykrş oynuo..... arabayı mahfetmeye değmez. euro dizelden şaşmayın gerisinden korkmayın

Alıntıları Göster
    Modifiye logan

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

Modifiye logan

Alıntıları Göster
    Fotoshop güzelleri

• quote:

Fotoshop güzelleri

Alıntıları Göster
    Fotoshop güzelleri

• quote:

Fotoshop güzelleri

Alıntıları Göster
    Fotoshop güzelleri

• quote:

Fotoshop güzelleri

Alıntıları Göster
    Fotoshop güzelleri

• quote:

Fotoshop güzelleri

Alıntıları Göster
    Fotoshop güzelleri

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.