Arkadaşlar kusura bakmayın , resimleri tek tek yüklemek zorunda kaldım. ImageShack® - Hostingden ve buradan üçlü yükleyemedim ilk modifiyeli mcv resimim var ama yüklemiyo Gönderme çalişmalarına devam
BENİM DEPOYU DÜN AĞZINA KADAR FULLEMEME RAĞMEN HALA BİR DİŞ EKSİK YANIYOR. HATTA
KAPAK AĞZINA KADAR DOLDURDUM AMA SONUÇ YİNE AYNI. BİR DİŞ EKSİK YANIYOR. ACABA
NEDEN OLABİLİR. BU ARIZALAR DA HEP GARANTİNİN BİTMESİNİ BEKLİYOR GALİBA. DAHA ÖNCE
AYNI DURUMU YAŞAYANLAR VAR MI ACABA?
ARKADAŞLAR SELAM! aracım bir süredir rölantide hafif bir silkeleme veyahut hafif zıplama gibi acayip bir sarsıntı oluyor son günlerde kendini bayağı belli etmeye başladı bazen olmuyor ama genelde arabaya binenler bile farkediyor.Bir arkadaşımda kendi loganında buna benzer bir şikayeti olduğunu motorun altında bulunan motor kulağını geğiştirdiğini ve problemin kalmadığını söyledi benim sorunumda acaba aynı şeymi bilemiyorum,bu konuda bilgisi veya yardımı olabilecek arkadaş varsa yardım ve görüşlerini bekliyorum.SAYGILARLA...
quote:
Orjinalden alıntı: dsc86
dostlar babam logan mcv almaya karar verdi; tavsiye edermisiniz daha önce hep renault kullandı en son aracı(şuanda) clio symbol kullanıyor.. satılığa çıkarıyoruz ... acaba bizi clio symbolden sonra üzer mi? clio çok dengesiz çıktı....
önermezmiyiz yaw hiç sanmam sizi üzeceni sınıfının ön uygun arabası bence
en sonuncu fotoshop un mcv yle alakası kalmamış
quote:
Orjinalden alıntı: dsc86
ilginiz için teşekür ederim... peki bir fikir verin bana elimizdeki clioyu kaça elden çıkarıp sıfır logan için masrafımız ne olur... araç 2004 1.4 authentic 28.000 de metalik gri
hiç piyasısını bilmiyorum belki bilen arkadaşlar wardır biz ekimde almıştık 2007 nin bu yılki fiyatları bilmiyorum ama sıkı pazarlık yapın derim ben
quote:
Orjinalden alıntı: GOMUTAN
ARKADAŞLAR
BENİM DEPOYU DÜN AĞZINA KADAR FULLEMEME RAĞMEN HALA BİR DİŞ EKSİK YANIYOR. HATTA
NEDEN OLABİLİR. BU ARIZALAR DA HEP GARANTİNİN BİTMESİNİ BEKLİYOR GALİBA. DAHA ÖNCE
şamandırada delik olabilir,ekran da hata olabilir veya yakıt seviyesini belirleyen siviç düzeneği arızalı olabilir. önce bi elektrikçiye göster derim.
hocam aynı durum bir defa bendede olmuştu 300-400 km kadar kullandıktan sonra tekrar fulledim bu sefer lambaların hepsi söndü bende üstüne düşmedim istersen sende biraz bin bi iki lamba daha sönsün sonra tekrar fullersin sanırım o zaman hepsi yanar lambaların pek önemli bişi olacağını sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: GOMUTAN
ARKADAŞLAR
quote:
Orjinalden alıntı: dolvena
ARKADAŞLAR SELAM! aracım bir süredir rölantide hafif bir silkeleme veyahut hafif zıplama gibi acayip bir sarsıntı oluyor son günlerde kendini bayağı belli etmeye başladı bazen olmuyor ama genelde arabaya binenler bile farkediyor.Bir arkadaşımda kendi loganında buna benzer bir şikayeti olduğunu motorun altında bulunan motor kulağını geğiştirdiğini ve problemin kalmadığını söyledi benim sorunumda acaba aynı şeymi bilemiyorum,bu konuda bilgisi veya yardımı olabilecek arkadaş varsa yardım ve görüşlerini bekliyorum.SAYGILARLA...
Dolvena arkadaşım sizin araç benzinlimi dizelmi tam olarak bilemiyorum ama, aracınız sarsıntılı çalışmasının bazı temel sebepleri vardır. Yakıt sorunu olabilir yani kötü yakıt almış olma ihtimali, ondansa acilen depoyu boşaltıp temizlet. Diğeri sizin belirttiğiniz gibi motor kulaklarından diyeceğim ama araç çok yeni, teknik bir hata veya durumdan kaynaklanan motoru tutucu kulakların birinin gevşemesi veya takozlarının yırtılması olabilir düşük ihtimal. Bir diğer ise benzinli ise ateşleme sistemi ile ilgili, bujinin biri bozulmuş veya arızalanmış ise ateşleme rolantide kendini hemen belli eder. 3 piston çalıştığı için silkeleme yapar. Benzinli ise tabii. Dizel ise pompa arızası veya enjektör tıkanması da olabilir. Zaman geçirmeden servise gidin sarsıntı motorunuza çok zarar veriyor ve vermekte. Kolay gelsin. Tüm LOGANcı dostlara güvenli ve arızasız sürüşler dilerim.
YUKOBİR ARKADAŞIM,ilgi ve alakan için teşekkür ederim.aracım 2005 model logan 1.6 benzinli (zavoli tüplü)araç 69000 km de bujilerim 20000 km de buji kablolarımda 20000 de , bakalım bir göstereceğim inşallah basit bir problemdir...SAYGILARIMLA.
bujileri değiş kardeş onlardan olabilir 20000 az değil bujiler için..
quote:
YUKOBİR ARKADAŞIM,ilgi ve alakan için teşekkür ederim.aracım 2005 model logan 1.6 benzinli (zavoli tüplü)araç 69000 km de bujilerim 20000 km de buji kablolarımda 20000 de , bakalım bir göstereceğim inşallah basit bir problemdir...SAYGILARIMLA.
slm olsun logandaşlar aman trafige çıkarken dikkat edin malum türkiyenin 4bir yerinde kar yagıyo kazasız belasız günler
quote:
dolvena hemşerim.. Aracının LPG olduğunu biliyorum.. gaz filtrelerini hangi periotla değiştiriyosun bilmiyorum.. onlarında sersemlik yaptığını duydum.. ikinci konu motor takozu olsa.. seyir halinde ani gaz verme ve gazdan çekme hallerinde de ses yapması gerekir kanımca.. yakıt ve ateşleme ile ilgili olabilir.. dolvenawww.daciakulubu.com a da bekleriz.
nasil resim beyler
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
nasil resim beyler
harika resim
arkadaşlar bişey sormak istiyorum kaza sonrası trafik polisinin kaza tutanağı geçerlilik süresi ne kadar?Malesef başıma üzücü bi olay geldi sağ ön çamurluk değişecek sanırım bide sağ arka kapı çizikten dolayı boyanacak fakat malum mevsim kış olunca boya işi beni düşündürüyo.Şimdi acaba polisin kaza raporu eğer uzun süreli geçerli ise havaların ısınmasını bekliyecem bilgisi olan varmı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: fanuba10
arkadaşlar bişey sormak istiyorum kaza sonrası trafik polisinin kaza tutanağı geçerlilik süresi ne kadar?Malesef başıma üzücü bi olay geldi sağ ön çamurluk değişecek sanırım bide sağ arka kapı çizikten dolayı boyanacak fakat malum mevsim kış olunca boya işi beni düşündürüyo.Şimdi acaba polisin kaza raporu eğer uzun süreli geçerli ise havaların ısınmasını bekliyecem bilgisi olan varmı acaba
fanuba10 kardeş çok geçmiş olsun allah daha beterlerinden korusun...
quote:
Orjinalden alıntı: fanuba10
çok çok geçmiş olsun fanuba10 arkadaş allah daha beterinden saklasın sorunun cevabını bilmıyorum sanırım sigorta şirketinden daha sağlıklı bigi alabilirsin tekrar tekrar geçmiş olsun