Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozeronut

quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

ARKADAŞLAR BENİM DACİA LOGANA BİR PIONEER CD ÇALAR TAKACAM AMA MERAK FARI AÇINCA ORJİNAL TEYİBİN IŞIĞI KISIKLIYOR YANİ KISIK YANIYOR PIONEERDE DE BÖLE OLURMU GÖZ ALMAMASI İÇİN TEYİBİ DEĞİŞTİRENLERDEN YORU BEKLİYORUM LÜTFEN

En başta tüm şehitlerimize allahtan rahmet, gazilere şifa, cephedeki askerlerimize de kudret diliyorum.

aktapot arkadaşım pıoneer'ın şu an için üretilen çoğu modelinde park lambası giriş ucu var.yeni teybini taktırırken boşta kalan park ucunu da bağlatırsan aynı özellik devam eder.Bu tamamen teyple alakalı bi özellik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozeronut

quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

ARKADAŞLAR BENİM DACİA LOGANA BİR PIONEER CD ÇALAR TAKACAM AMA MERAK FARI AÇINCA ORJİNAL TEYİBİN IŞIĞI KISIKLIYOR YANİ KISIK YANIYOR PIONEERDE DE BÖLE OLURMU GÖZ ALMAMASI İÇİN TEYİBİ DEĞİŞTİRENLERDEN YORU BEKLİYORUM LÜTFEN

En başta tüm şehitlerimize allahtan rahmet, gazilere şifa, cephedeki askerlerimize de kudret diliyorum.

aktapot arkadaşım pıoneer'ın şu an için üretilen çoğu modelinde park lambası giriş ucu var.yeni teybini taktırırken boşta kalan park ucunu da bağlatırsan aynı özellik devam eder.Bu tamamen teyple alakalı bi özellik

WALLA ÇOK TŞK EDERİM ŞU SORUYU SÖLE CVPLAYAN TEK SEN ÇIKTIN YOK ARIZA VARMIŞTA YOK BİLMEM NEYMİŞ AKIL VAR DACİA LOGAN VAR ARKADAŞ ARABAMIZ İÇİN EN İYİSİ FREKANSLA İŞİM OLMAZ İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ.........SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: kimya-10

[font="Courier New"]BENİM ARABA ŞEHİR İÇİ 333 YTL YAKIYOR(1,4 BENZİNLİ).EN FAZLA 3. VİTESLE GİDEBİLİYORUM.YORUMLARDAKİ RAKAMLAR DAHA DÜŞÜK.BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR........YARDIM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kimya-10

[font="Courier New"]BENİM ARABA ŞEHİR İÇİ 333 YTL YAKIYOR(1,4 BENZİNLİ).EN FAZLA 3. VİTESLE GİDEBİLİYORUM.YORUMLARDAKİ RAKAMLAR DAHA DÜŞÜK.BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR........YARDIM

Yani 100 km.de 12 lt. falan yapıyor...

Şehiriçi ölçümleri aynı doğrultuda sonuçlar vermez. Koşullar farklıdır...

Hem de en fazla 3. vitese atabileceğiniz bir trafikte!

O trafikte bu tüketim.... Daha ne istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

quote:

Orjinalden alıntı: kimya-10

Yani 100 km.de 12 lt. falan yapıyor...

Şehiriçi ölçümleri aynı doğrultuda sonuçlar vermez. Koşullar farklıdır...

Hem de en fazla 3. vitese atabileceğiniz bir trafikte!

O trafikte bu tüketim.... Daha ne istiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    SLM ARAKAŞLAR LOGANIM 29000 KM. OLDU TIK DEMEDİ ŞU ANA KADAR.ÇOK ŞÜKÜR LPG KULLANALI 8000 KM. OLDU HALA AYNI PERFORMANSTA Ş.DIŞI 0,11 Ş.İÇİ 0,13 YAKIYO .65YTL YE DOLUYO DEPOM Ş.DIŞI 580KM.-590 KM ARASI GİDİYORUM.HERKESE CANIYÜREKTEN TAVSİYE EDERİ.NET DE GEZERKEN.BİR LOGAN SİTESİ DİKKATİMİ ÇEKTİ ROMANCAM OLMADIĞI İÇİN SADECE RESİMLERDEN YORUM GETİREBİLDİM. BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.http://www.daciaclub.ro/Filtru-aer-pe-logan-page-1-t13164-s0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: DERLİ60

SLM ARAKAŞLAR LOGANIM 29000 KM. OLDU TIK DEMEDİ ŞU ANA KADAR.ÇOK ŞÜKÜR LPG KULLANALI 8000 KM. OLDU HALA AYNI PERFORMANSTA Ş.DIŞI 0,11 Ş.İÇİ 0,13 YAKIYO .65YTL YE DOLUYO DEPOM Ş.DIŞI 580KM.-590 KM ARASI GİDİYORUM.HERKESE CANIYÜREKTEN TAVSİYE EDERİ.NET DE GEZERKEN.BİR LOGAN SİTESİ DİKKATİMİ ÇEKTİ ROMANCAM OLMADIĞI İÇİN SADECE RESİMLERDEN YORUM GETİREBİLDİM. BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.http://www.daciaclub.ro/Filtru-aer-pe-logan-page-1-t13164-s0.html

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;

Subap ayarı nedir? 1.4 kaça yaptırabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

Arkadaşlar;

Subap ayarı nedir? 1.4 kaça yaptırabiliriz?

Alıntıları Göster
    MERABA ARKADAŞLAR YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR ARANIZDA YOKTUM .ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM.ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.SUBAP AYARI BİLDİĞİM KADARIYLA SUBAP İLE MOTOR ÜST KAPAKTAKİ SUBAP YUVALARININ BOŞLUK AYARIDIR.
    TAHMİNİM 50 YTL YE YAPTIRABİLİRSİN AYARLAR BOZUK İSE YAKIT VE PERFORMANSI ETKİLER NACİZANE BENİM BİLGİLERİM
    HEPİNİZE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM
    SAYGILAR.
    KAHROLSUN PKK

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

MERABA ARKADAŞLAR YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR ARANIZDA YOKTUM .ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM.ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.SUBAP AYARI BİLDİĞİM KADARIYLA SUBAP İLE MOTOR ÜST KAPAKTAKİ SUBAP YUVALARININ BOŞLUK AYARIDIR.
    TAHMİNİM 50 YTL YE YAPTIRABİLİRSİN AYARLAR BOZUK İSE YAKIT VE PERFORMANSI ETKİLER NACİZANE BENİM BİLGİLERİM
    HEPİNİZE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM
    SAYGILAR.
    KAHROLSUN PKK

Alıntıları Göster
    teröre lanet arkadaşlar

benimde bir sorum olacak
    LPG TÜPÜ BAGAJDA NEREYE TAKILIYOR + STEPNE NEREYE KONUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

Ben logan la Ankara Antalya yaptim. Sanirsam 538 km 30 lite ile gittim. Ortalamam 5.6 litre 100 km de. Ama dikkatli gittim. 120 yi pek gecmedim. arabada 2 kisi ve bagaj vardi. Sehir icinde de yazin 7.5 kisin 8-8.5 fala yakiyor. Tabi kullanmaya da bagli . Bence bu degerler fena degil .Pedere 0 km megane 2 aldik 1. benzinli valla o daha cok yakiyor logandan. Gerci daha rodaji bitmedi ilerde duser.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende böle kapı içine bişe yaptıracam hem stetik hem güzelhttp://www.resimupload.com/ds651892308_adsız.html

• selamlar aranıza yeni katıldım 2 ay önce logan mcw LAURéATE satın aldım anahtar taslimi 27 000 ytl aldım araç muhteşem parasının karşılığını fazlası ile veriyor yol tutuşu harika yakıt kokluyor 700 kilometre yaptım tek seferde 80 milyon yaktı daha rodaj açmadı motor bunu eskıteyım yenısını alıcam oda aynı marka olacak çok memnunum... sizlerin yazılarına goz attım birkac arkadasımız servıs ve satıstan şikayetçi ya bunlar o insanların esnaflıgıyla alakalı ben servıtende satıstanda kı ıkısıde aynı yer memnunum aracta bırkac aksaklık tespıt ettım hemen hallettıler nezaman gıtsem aracı yıkıyorlar çay gani yemek saatinde yemeğe davet ediyorlar sigara ikram ediyorlar adamlar bırde nifusuna alsalar tam olacak . acaba sizler aracınızı nekadara aldınız çunki servısler arasında çok fark var birde sitelerindeki fiyat tabloları çokta anlaşılır deyil .. UMARIM BİRBİRİMİZE FAYDALI OLURUZ (ÇORLU-- TEKİRDAĞ) HAKAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral59

sakın beni yanlış anlamayın daha 1 ay önce benim clio dizel aracım vardı... başıma gelen şeyler çoğu insanın er veya geç başına geliyor... benim size bi kastım yok ki sadece arkadaş tavsiyesi olarak bunları yazıyorum öyle anlayın.... tekrar üstüne basa basa söylüyorum dizel araç yakıt ekonomisi sağlamaz..... daha çok cebe zararı var. yakıt ekonomisi isteyen varsa gaz taktırsın hem performansı daha iyi.. ben tam 3 yıl clio dizel kullandım... ama emin olun daha fazla kndini kullandırmıyor. beni kullananlar anlar..... bilgisi olmayan konuşmasın lütfen kafamızdan uydurmuyoz herhalde.

Alıntıları Göster
    arabamız geldi arkadaşlar ilk tecrübede araç harika gerçekten mükemmel bi araç herkese tavsiye ederim resimleri ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

arabamız geldi arkadaşlar ilk tecrübede araç harika gerçekten mükemmel bi araç herkese tavsiye ederim resimleri ekledim

Alıntıları Göster
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun 3-4 ay sonra bizde alcaz logan mcv

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyuryazar

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun 3-4 ay sonra bizde alcaz logan mcv

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

teşekkürler arkadaşım daha iiiisi olmaya inşallah allah herkese nasip etsin harika bi araç çok seri ve atak bi araç bagaj hacmi mükemmel arka koltuklar acayip güzel aynen jip gibi yüksekte kalıyo araç içi çok ferah aracın direksiyonuna oturdugunda jip hissi veriyo araç siteyjin olmasına ragmen gerçekten yol tutuşu bekleninenin üzerinde klima mükemmel sogutuyo tercih senin Akıl Var LOGAN var

• quote:

Alıntıları Göster
    guzel araba gule gule kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

guzel araba gule gule kullan..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişey soracam siz euro dizeli hangi benzinliklerden alıyosunuz (hangi firmadan yani) yazarsanız sevinirim sıfır alan arkadaşlar rodaj meselesi nasıl oluyo bi açıklarsanız(nasıl kullanıyosunuz)
  • quote:

arkadaşlar bişey soracam siz euro dizeli hangi benzinliklerden alıyosunuz (hangi firmadan yani) yazarsanız sevinirim sıfır alan arkadaşlar rodaj meselesi nasıl oluyo bi açıklarsanız(nasıl kullanıyosunuz)

Alıntıları Göster
    rodaj döneminde gözün devamlı devir saatinde olucak ilk 3000-5000 km arası 2500 ile 3000 devir arasında kullanmaya özen göster. Euro dizel yakıta gelince kolay kolay bişe çıkmaz Eurodizelde, mesela ben nerde kampanya var ordan alıyorum devamlı çok şükür başımada bişe gelmedi şimdiye kadar ama kampanya falan olmasa bir yeri belirleyip devamlı aynı yerden alırdım işlek bi petrolden almakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 59sinek59

selamlar aranıza yeni katıldım 2 ay önce logan mcw LAURéATE satın aldım anahtar taslimi 27 000 ytl aldım araç muhteşem parasının karşılığını fazlası ile veriyor yol tutuşu harika yakıt kokluyor 700 kilometre yaptım tek seferde 80 milyon yaktı daha rodaj açmadı motor bunu eskıteyım yenısını alıcam oda aynı marka olacak çok memnunum... sizlerin yazılarına goz attım birkac arkadasımız servıs ve satıstan şikayetçi ya bunlar o insanların esnaflıgıyla alakalı ben servıtende satıstanda kı ıkısıde aynı yer memnunum aracta bırkac aksaklık tespıt ettım hemen hallettıler nezaman gıtsem aracı yıkıyorlar çay gani yemek saatinde yemeğe davet ediyorlar sigara ikram ediyorlar adamlar bırde nifusuna alsalar tam olacak . acaba sizler aracınızı nekadara aldınız çunki servısler arasında çok fark var birde sitelerindeki fiyat tabloları çokta anlaşılır deyil .. UMARIM BİRBİRİMİZE FAYDALI OLURUZ (ÇORLU-- TEKİRDAĞ) HAKAN
    Ben arabamı 26500.e aldım laureatte modeli full olanı mcv modeli... daha alamadım bekleyip duruyorum ha gelecek diye bir türlü gelmedi sabırsızlıktan ölüyorum p.tesi.ye kadar (29 ekim) inşallah elimde olacak plakayı bile çıkardım bekliyorum gelsin takıp kullanayım.. aracı diyarbakır mais.ten aldım urfada 27500. dediler diyarbakırdan 26500.e aldım... allah hepimize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: sehakan

Ben arabamı 26500.e aldım laureatte modeli full olanı mcv modeli... daha alamadım bekleyip duruyorum ha gelecek diye bir türlü gelmedi sabırsızlıktan ölüyorum p.tesi.ye kadar (29 ekim) inşallah elimde olacak plakayı bile çıkardım bekliyorum gelsin takıp kullanayım.. aracı diyarbakır mais.ten aldım urfada 27500. dediler diyarbakırdan 26500.e aldım... allah hepimize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin...

Alıntıları Göster
    1.4 Loganın subap aralık değerlerini (emme ve egsoz) bilen arkadaşımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eseracar

rodaj döneminde gözün devamlı devir saatinde olucak ilk 3000-5000 km arası 2500 ile 3000 devir arasında kullanmaya özen göster. Euro dizel yakıta gelince kolay kolay bişe çıkmaz Eurodizelde, mesela ben nerde kampanya var ordan alıyorum devamlı çok şükür başımada bişe gelmedi şimdiye kadar ama kampanya falan olmasa bir yeri belirleyip devamlı aynı yerden alırdım işlek bi petrolden almakta fayda var.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim kardeş kazasız belasız günler dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: eseracar

• quote:

Orijinalden alıntı: polat20

teröre lanet arkadaşlar

benimde bir sorum olacak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: polat20

teröre lanet arkadaşlar

benimde bir sorum olacak

beyaz mcv gerçekten güzelmiş. güle güle kullan.
    bu arada soruma henüz cevap alamadım arkadaşlar.cevaplayan olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: polat20

quote:

teröre lanet arkadaşlar

benimde bir sorum olacak

Alıntıları Göster
    kardeş saol araç senin sedanmı bilmiyorum ama sedancı arkadaşlar yardımcı olurlar lpg neden takrırıyorsun senin aracın özellikleri ney sedanmı mcv vi ???
    quote:

quote:

teröre lanet arkadaşlar

benimde bir sorum olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: reddevil91

Türkiye'nin en dandik arabası

Alıntıları Göster
    MERHABA ARKADAŞLAR

BUGÜN DÖRT ADET LASSA İMPETUS2 LASTİK TAKTIRDIM.

TANESİ 105 YTLYE GELDİ. O KADAR DANDİK

LASTİKLERLE YOLCULUK YAPIYORMUŞUZ Kİ ANLATAMAM. TABİ LASTİKLER HENÜZ YENİ

ESKİ LASTİKLERE HAKSIZLIK ETMEYEYİM;

AMA BU KADAR DA FARKEDECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM.

ARABAMA BAKIŞIM DEĞİŞTİ VALLAHİ.

BENİM SORUM ŞU, DAHA ÖNCE LASTİK DEĞİŞTİREN ARKADAŞLAR:

LASTİKLERİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA BİR SÜRE KULLANIP ÖYLE BALANS YAPTIRMAK LAZIM

DİYE DUYDUM. SİZ BÖYLE BİRŞEY YAPATINIZ MI? NE KADAR SÜRE KULLANDINIZ?

YA DA BUNA HİÇ GEREK YOK MU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 25 Ekim 2007; 21:51:17 >

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.