Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen bir abiye Dacia Logan aldık 1.5 DCİ memnun kalacaksın dedim. Tabi tereddütlü alcı.
    Şimdi İse bana teşekkür ediyor. Ben herkese tavsiye ediyorum...
  • bağaja bir çare bulunabilirmi acaba...Anahtarla açmak zor.
  • bagaj için tek çözüm var... içeriden elektrikli tek tuşla açılabilir sistem yapılmakta .. maliyeti yerine göre 50-70 YTL arası değişmekte .. kullanışlı ve araca değer katan bir uygulamadır.. Daha önce Logana uygulama yapmış doğru aksesuarcılara müracat edilmesi gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 19 Ekim 2007; 16:46:10 >
  • Arkadaşlar satılık LOGAN için benimle temasa geçmek isteyen varsa;
    Cep: 0 506 321 48 87
    Ev tel: 0 352 225 36 84

Araç kayseri de.

Remzi KAYA
    2 nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Lojmanları
    Salih Gunucu Apt. 30/4
    Melikgazi/KAYSERİ
  • en yakın zamanda satarsın aracını başınız sağolsun arkadaşım

arkadaşlar bizim loganlar için far ve stop üreten bir firma var FARURİ romanyada satılıyor tr de yok

aksesuarların resimleri ve fiyatlatı :

arka stoplar

http://www.sono.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=1588 555.00 ron = 236 DOLAR

http://www.sono.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=1587 bununda fiyatı ayni

ön farlar

http://www.sono.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=600 777.00RON = 330 DOLAR

http://www.sono.ro/index.php?main_page=popup_image&pID=1589 BUNUNDA FİYATI AYNİ

benim cok hoşuma gitti arkadaşlr özellikle koyu arka stop ve koyu angel benim arac inci grisi

nasıl getitrire biliriz butür aksesuarlar arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

• artik turkiyede de yavas yavas logan aksesuarlari satilmaya basladi ben far gormedim ama

www.hesiburada.com da dahi bizim loganlarin aksesuarlari satiliyor
  • Remsev Kardeşim başınız sağolsun işaallah en yakın zamanda rarcınızı satarsınız.

Bagajı içerden açma konusuna gelince ben şuan yaptırmadım ancak aracımın arkalarına hoparlör taktırdım bu işlem yapılırken ekstra bagajı açmak için bi hat daha çektirdim tekrar aynı yerlerin açılmaması için şimdi sadece bi açma kapama düğmesi ve bi clio kapı motoru almam lazım sanırım 15 ytl civarında clio kapı motoru. 5ytl de hat çekme ve hoparlörleri bağlatmaya vermiştim. bi 5 daha versem toplam 25 ytl ye çıkıyo. Aracın garantisi bitince bağlatmayı düşünüyorm. Bu işlemi yapacak olan usta daha önce bi tanıdığımın aracına yaptı. şuan 1-1,5 sene oldu sorunsuz çalışıyo.

quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

bagaj için tek çözüm var... içeriden elektrikli tek tuşla açılabilir sistem yapılmakta .. maliyeti yerine göre 50-70 YTL arası değişmekte .. kullanışlı ve araca değer katan bir uygulamadır.. Daha önce Logana uygulama yapmış doğru aksesuarcılara müracat edilmesi gerekir..

• ben hemen harekete geçeceğim.Bagaj kapısı benim için bir problem.Bilgileriniz için teşekkürler Arkadaşlar
  • ARKADAŞLAR BENİM ARABAYA ROT BALANS AYARI EN SON 14 BİN KM

ÖNCE YAPILDI. BUGÜNLERDE BİR HIRILTI VE TİTREME VAR ARABADA ACABA ROT

BALANS AYARINDAN OLABİLİR Mİ?

SİZLER KAÇ KM' DE BİR YAPTIRIYORSUNUZ, BU AYARI?

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  • arkadaşlar uzun zamandan beri yazmıyorum yeni dacia alanlar hayırlı olsun bizde sıfır mcv de kadar kıldık Ankara mais den alıyoruz arabayı inşallah haftaya elimizde olacak aracın modeli: 2008 Dacia Logan Mcv 1.5 dCİ ambiance klima elektirik pack1 tavan barı beyaz renk her işlem bitti ancak araba gelmiyo ankaraya bu nedenle aracı henüz alamadık ancak hafta içinde kesin gözüyle bakıyolar . herkeze teşekkürler. inşallah haftaya bizde logan mcv ci olacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gs06 -- 20 Ekim 2007; 17:50:42 >
  • Hocam benim araç 5-6 bin km civarında iken direksiyon yarım cm civarı sola dönük olunca düz gitmeye başladı yada bana öyle geliyo neyse 11 bin de gittim usta ayar yapılacak dedi ve yaptı 15 ytl aldı. ancak bi değişiklik yok gene aynı yada bana öyle geliyo şuan araç 16500 km de ama yolda bi titreme gezme harhangi bi sorun yok sadece çok az bi sola dönükmüş gibi geliyo fazla önemsemiyorum şu anda.

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR BENİM ARABAYA ROT BALANS AYARI EN SON 14 BİN KM

ÖNCE YAPILDI. BUGÜNLERDE BİR HIRILTI VE TİTREME VAR ARABADA ACABA ROT

BALANS AYARINDAN OLABİLİR Mİ?

SİZLER KAÇ KM' DE BİR YAPTIRIYORSUNUZ, BU AYARI?

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 20 Ekim 2007; 19:32:30 >

• Gomutan titremeyi anladıkta, hırıltıda neymiş bunu anlayamadık. Titreme özellikle,90-120 km hız arası, özellikle 105-110 arası direksiyon, kasa titriyorsa kesin olarak lastik balanslarından yapıyor. Ağırlık (kurşun) ların değişmesi gerek. Balansın zamanı yoktur, yeni lastik değişince, lastik patlayıp tamir edilip takılınca balans gereklidir. Bazanda sert frenlemede (kızaklama) balans gerekebilir.
    Rot ise aracın ön lastiklerinin içe ve dışa bakma durumudur. Bu sorun genellikle kaldırıma sürtme, ön takım bakımı için ayarların değişmesi, önden küçük çaplı çarpma ve diğer kazalar. Sert çukurlara düşme vb gibi durumlarda gerekir. Rot ayarı yaptırmamak çok TEHLİKELİDİR. Frenlemede, viraj dönüşlerde aracın tüm dengesi bozulur. Yağışlı havada şiddetli kayma hareketi görülür. Ayrıca lastikleri içten veya dıştan kenarlardan sürtünme sonucu silinerek gereksiz önemli maddi kayıplara yol açar. Eğer aracınız Rüzgarsız havada düz asvaltta bir tarafa çekiyorsa veya lastiklerin bir tarafı siliniyorsa ROT ayarı gerekiyor. Fiyat oldukca ucuz sayılır.

Tüm LOGANcı dostlara sağlıklı ve mutlu günler.

• Vede ayrıca direksiyon tam düz değilse hafif sağa veya sola çevrili duruyorsa(çok azda olsa fark etmez) aracınız rot ayarları bozulmuştur. Rot-balanscı ustanız düzeltemiyorsa, usta değiştirin CREPİS dostum, direksiyon kesin olarak düz durmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 20 Ekim 2007; 20:54:37 >
  • TARİF EDİLMESİ GÜÇ YA DA HARFLERLE İFADESİ ZOR, O YÜZDEN HIRILTI DEDİM. BİR TIKIRTININ ÇOK

SERİ HALİ DİYELİM. SIFIR ASFALTTA VE YA BETON ASFALTTA NET DUYULAN BİR SES, ÖZELLİKLE DEDİĞİN

GİBİ 11O KM NİN ÜZERİNDE NET HİSSEDİLİYOR. DİREKSİYONDA BİR TİTREME VAR. SERVİSTE BUNU

ÇÖZEMEDİLER. BEN BALANS AYARI ZANNEDİYORUM. SERVİS LASTİKLERİN ESKİMİŞ ONDAN OLABİLİR

DEDİ. LASTİKLERİM ORJİNAL LASTİKLER. YANİ KORMORAN. ARABAM 37 BİN KM DE. DEDİĞİM GİBİ EN

SON DA 14 BİN KM ÖNCE YAPTIM BALANS AYARINI. DURUMU SERVİS DE ANLAMADIĞI İÇİN DACİA

ÇAĞRI MERKEZİNİ ARADIM. 5 GÜNDÜR BANA DÖNMELERİNİ BEKLİYORUM. HERHALDE RENAULT OLSAYDI

ÇOKTAN DÖNMÜŞLERDİ BANA. ASLINDA BENİM İSTEĞİM FİKİR. LASTİKLER SORUN OLABİLİR Mİ? ŞAYET

ÖYLEYSE LASTİKLER DE GARANTİ KAPSAMINA GİRER Mİ? YA DA FARKLI BİR ARIZA SÖZKONUSU

OLABİLİR Mİ? MESELA ÖN TEKERLEK BİLYALARI?

quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

Gomutan titremeyi anladıkta, hırıltıda neymiş bunu anlayamadık. Titreme özellikle,90-120 km hız arası, özellikle 105-110 arası direksiyon, kasa titriyorsa kesin olarak lastik balanslarından yapıyor. Ağırlık (kurşun) ların değişmesi gerek. Balansın zamanı yoktur, yeni lastik değişince, lastik patlayıp tamir edilip takılınca balans gereklidir. Bazanda sert frenlemede (kızaklama) balans gerekebilir.
    Rot ise aracın ön lastiklerinin içe ve dışa bakma durumudur. Bu sorun genellikle kaldırıma sürtme, ön takım bakımı için ayarların değişmesi, önden küçük çaplı çarpma ve diğer kazalar. Sert çukurlara düşme vb gibi durumlarda gerekir. Rot ayarı yaptırmamak çok TEHLİKELİDİR. Frenlemede, viraj dönüşlerde aracın tüm dengesi bozulur. Yağışlı havada şiddetli kayma hareketi görülür. Ayrıca lastikleri içten veya dıştan kenarlardan sürtünme sonucu silinerek gereksiz önemli maddi kayıplara yol açar. Eğer aracınız Rüzgarsız havada düz asvaltta bir tarafa çekiyorsa veya lastiklerin bir tarafı siliniyorsa ROT ayarı gerekiyor. Fiyat oldukca ucuz sayılır.

Tüm LOGANcı dostlara sağlıklı ve mutlu günler.

• GOMUTANIM şimdi anlaşıldı. 37500 km de o lastiklerle yola devam ediyorsan, başka söze gerek yok. Zaten orjinaller oldukça sert lastik. Muhtemelen lastiklerinin içindeki teller kopmuş veya iç dengeleri bozulmuş olması kesin gibi. Yeni birazda yumuşak bir lastik tercih edersen problem hallolur. Değiştirdiğin zaman balans ayarını unutma. Jantlarıda kontrol ettirmeyi unutma dostum.Problem apaçık belli. Ben buna problem bile demem. Hoşca kal.
    (37000 km de ki bir lastik için garanti diye bir şey söz konusu olamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 20 Ekim 2007; 23:07:48 >
  • arkadaşlar ben imzaya sizdeki dacia logosunu ekliyecem ekliyorum ama sizinki gibi ortalayamıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Logan lar aslında güzel araba.Özellikleri falan iyi.Ama ikinci eli para etmiyo ve tipi hoşuma gitmiyor.Ama özellik ve donanım olarak güzel bi araba
  • Türkiye'nin en dandik arabası
  • YUKOBİR KARDEŞİM

BENİM DE İÇİME SİNEN ŞEY LASTİKLERİ DEĞİŞTİRMEK, SON TAHLİLDE. AMA HANGİSİ OLUR KARAR

VEREMİYORUM. LASSA İMPETUS2 Mİ ALSAM, MİCHELİN Mİ? BEN İKİSİ ARASINDA KALDIM. SEN HANGİSİNİ

TAVSİYE EDERSİN? TEŞEKKÜRLER.

quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

GOMUTANIM şimdi anlaşıldı. 37500 km de o lastiklerle yola devam ediyorsan, başka söze gerek yok. Zaten orjinaller oldukça sert lastik. Muhtemelen lastiklerinin içindeki teller kopmuş veya iç dengeleri bozulmuş olması kesin gibi. Yeni birazda yumuşak bir lastik tercih edersen problem hallolur. Değiştirdiğin zaman balans ayarını unutma. Jantlarıda kontrol ettirmeyi unutma dostum.Problem apaçık belli. Ben buna problem bile demem. Hoşca kal.
    (37000 km de ki bir lastik için garanti diye bir şey söz konusu olamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 21 Ekim 2007; 22:55:31 >

• ARKADAŞLAR BENİM DACİA LOGANA BİR PIONEER CD ÇALAR TAKACAM AMA MERAK FARI AÇINCA ORJİNAL TEYİBİN IŞIĞI KISIKLIYOR YANİ KISIK YANIYOR PIONEERDE DE BÖLE OLURMU GÖZ ALMAMASI İÇİN TEYİBİ DEĞİŞTİRENLERDEN YORU BEKLİYORUM LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.