Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozeronut

Ben çok memnunum aldığımdan beri hem flash disc olarak hem de mp3 olarak çok işimi görüyor flash disc'i de emekliye ayırdım 1 gb babalar gibi yetiyor herşeye sesi de beklediğimden çok çok mükemmel.

Alıntıları Göster
    BEN ZATEN USB BELLEK ALACAKTIM BU ARADA BİR TAŞLA İKİ KUŞ OLDU YANİ....
    quote:

Orjinalden alıntı: ozeronut

Ben çok memnunum aldığımdan beri hem flash disc olarak hem de mp3 olarak çok işimi görüyor flash disc'i de emekliye ayırdım 1 gb babalar gibi yetiyor herşeye sesi de beklediğimden çok çok mükemmel.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben Aydınlıyım ama Erzurum'da çalışıyorum.Goodlife kardeş sende Sökelisin diye duydum toprağımsın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

quote:

Alıntıları Göster
    FİYATI NE KADARDI SENİN. NE ZAMAN ALMIŞTIN?
    quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

quote:

• quote:

Ben Aydınlıyım ama Erzurum'da çalışıyorum.Goodlife kardeş sende Sökelisin diye duydum toprağımsın yani

Alıntıları Göster
    75 YTL ye almıştım yaklaşık 2 ay oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeronut -- 12 Şubat 2007; 19:46:55 >
  • quote:

75 YTL ye almıştım yaklaşık 2 ay oldu

Alıntıları Göster
    MERKEZ AMA İKİNCİ MEMLEKETİMİZ MUĞLA SAYILIR. HANIMIN KÖYÜ
    quote:

Gomutan sen Adıyaman'ın neresindensin.Adıyaman Yolu Yaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

MERKEZ AMA İKİNCİ MEMLEKETİMİZ MUĞLA SAYILIR. HANIMIN KÖYÜ
    quote:

Gomutan sen Adıyaman'ın neresindensin.Adıyaman Yolu Yaman

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar DACIA LOGAN clup şu an için hem üye sayısı olarak hem de paylaşım olarak forumdaki diğer klüplerden açık ara önde ilerliyor.Yakında diğer markaların içinden çıkıp kendi adını oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeronut -- 12 Şubat 2007; 21:19:22 >

• quote:

Arkadaşlar DACIA LOGAN clup şu an için hem üye sayısı olarak hem de paylaşım olarak forumdaki diğer klüplerden açık ara önde ilerliyor.Yakında diğer markaların içinden çıkıp kendi adını oluşturur.

Alıntıları Göster
    dün istepneyi incelemek için bagaj halısını kaldırdım
    istepnenin yarısı ve arka kısımları arabanın rengine göer bayağı açık renkte sanki boyadan tasarruf mu yapmışlar neden anlayamadın yani arabam kırmızı ama dediğim yerler kavun içi rengi sanki azıcık boyayı koklatmışlar gibi
    bu başka araçlarda yoktu sizinkilerde nasıl bu olayyy bakarsanız bi ara haber edin neden böyle ya........teşekkürler
    çakmaklığa takılan teyp cihazı için yine dh forumunda böyle bi forum vardı
    ama kullananlar iyi olmadığını söylemişlerdi o forumda bizim arkadaşlardan o cihazı kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

gomutanım sizede geçmiş olsun yollara cıkmak zor ne de olsa kışta kıyamette

• quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu48

dün istepneyi incelemek için bagaj halısını kaldırdım
    istepnenin yarısı ve arka kısımları arabanın rengine göer bayağı açık renkte sanki boyadan tasarruf mu yapmışlar neden anlayamadın yani arabam kırmızı ama dediğim yerler kavun içi rengi sanki azıcık boyayı koklatmışlar gibi
    bu başka araçlarda yoktu sizinkilerde nasıl bu olayyy bakarsanız bi ara haber edin neden böyle ya........teşekkürler
    çakmaklığa takılan teyp cihazı için yine dh forumunda böyle bi forum vardı
    ama kullananlar iyi olmadığını söylemişlerdi o forumda bizim arkadaşlardan o cihazı kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

gomutanım sizede geçmiş olsun yollara cıkmak zor ne de olsa kışta kıyamette

Alıntıları Göster
    bizim araçlara uygun basamak eşiği bulan var mı krom olacak logan yazacak.birde havalandırma çerçevelerine krom olsa elektro statik boya ile de olur baya bi havalı durur bence
    ayrıca maun kaplama nasıl olabilir

• quote:

bizim araçlara uygun basamak eşiği bulan var mı krom olacak logan yazacak.birde havalandırma çerçevelerine krom olsa elektro statik boya ile de olur baya bi havalı durur bence
    ayrıca maun kaplama nasıl olabilir

Alıntıları Göster
    sdize ilginç bir anımı anlatayım
    adana otobanında toyotam(şimdi ev oldu o arabam) la gidiyordum süratim 200 dü sol şeridi kapattım
    biraz sonra çift yuvarlak farlı olan mersolardan biri geldi arkama sellektör yaptı sağa kaydım
    o geçti ama arkasında bi lada yapışmıştı
    biraz sonra mersoda sağa kaydı
    lada bastı geçti
    bu ne iş anlamadım
    hani bi fıkra var ya
    öyle oldu
    ama tahminim lada modifiyeliydi
    güle güle öldüm mersocuya

• quote:

sdize ilginç bir anımı anlatayım
    adana otobanında toyotam(şimdi ev oldu o arabam) la gidiyordum süratim 200 dü sol şeridi kapattım
    biraz sonra çift yuvarlak farlı olan mersolardan biri geldi arkama sellektör yaptı sağa kaydım
    o geçti ama arkasında bi lada yapışmıştı
    biraz sonra mersoda sağa kaydı
    lada bastı geçti
    bu ne iş anlamadım
    hani bi fıkra var ya
    öyle oldu
    ama tahminim lada modifiyeliydi
    güle güle öldüm mersocuya

Alıntıları Göster
    dostlarım şu araca hasta oldum ya
    tek uyumu bozan yeri yan camlardaki rüzgarlıklar
    rengi cok tatlı
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

dostlarım şu araca hasta oldum ya
    tek uyumu bozan yeri yan camlardaki rüzgarlıklar
    rengi cok tatlı

Alıntıları Göster
    GOMUTANIM
    sahil yolu dedinde aaklıma geldi eşim osmaniyeli ben hep sahilden gidiyorum bi 2 bi 3 derken uykum dağılıyor
    düz yolda konya yolunda uyuyorum resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: bsd

kaset-mp3 kit en ekonomik çözüm aslında.

Ama cd-mp3 taktıracaklar için kırmızı- beyaz-turuncu ışıklı sony bizim konsola uyumlu duruyor. Sakın yeşil renkli bişey takmayın iğrenç duruyor.

Havalandırma ızgaralarının kenarları için ise ben geçen yıl boyatmıştım, Şık duruyor ve şimdilik sorun yok. Aksesurcılardaki gri konsol boyası ile boyatın herhangi bir boya olmaz.

Resimleri daha önce koymuştum ama yine koyuyorum.

Ayak havalandırma için, gerçekten şöför tarafı geriden pedallerin arkasına ve ayak hizasının biraz üstüne doğru üfleme yapıyor. yan taraf gibi tam ayakları hedeflemiyor. Pedallerden dolayı sanırım. Ucuna biraz aşağıya ve öne hava saptırıcı aparat yapmak lazım galiba. Haftasonu ilgilenecem olayla.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Ama cd-mp3 taktıracaklar için kırmızı- beyaz-turuncu ışıklı sony bizim konsola uyumlu duruyor. Sakın yeşil renkli bişey takmayın iğrenç duruyor.

Havalandırma ızgaralarının kenarları için ise ben geçen yıl boyatmıştım, Şık duruyor ve şimdilik sorun yok. Aksesurcılardaki gri konsol boyası ile boyatın herhangi bir boya olmaz.

Ayak havalandırma için, gerçekten şöför tarafı geriden pedallerin arkasına ve ayak hizasının biraz üstüne doğru üfleme yapıyor. yan taraf gibi tam ayakları hedeflemiyor. Pedallerden dolayı sanırım. Ucuna biraz aşağıya ve öne hava saptırıcı aparat yapmak lazım galiba. Haftasonu ilgilenecem olayla.

teyp cok güzel durmuş memnunmusun kaca aldın? takarken nasıl takıyorlarki ?

bilgi verirsen sevinirim..

birde hava kalanlaının cevresi de cok güzel olmuş nasıl boyuyorlar cıkıyormu kaca boyattın?

• quote:

Öncelikle Malkoçoğlu Hocam çok çok geçmiş olsun Allah bol şifalar versin. Bu aralar forumu boşluyorum hiç kusura bakmayın. Ben geçenlerde 75 ytl ye SONY mp3 player aldım 1 GB Bir tane de kaset kiti 5 ytl iki adet şarjlı pil 5 ytl yani toplam 85 ytl ye müzik sorunumu çözdüm seste çok çok mükemmel. teybin orijinalliğini bozmamayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_11834393/mpage_2/key_/tm.htm
    arkadaslar bu sitede dizel tunning bilgileri var bizim araçlar 80 80 hp oluyormuş dizeller yani

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_11834393/mpage_2/key_/tm.htm
    arkadaslar bu sitede dizel tunning bilgileri var bizim araçlar 80 80 hp oluyormuş dizeller yani

Alıntıları Göster
    http://www.cms.com.tr/welcome.asp
    bu sitede de logan cms cantları var

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

birde hava kalanlaının cevresi de cok güzel olmuş nasıl boyuyorlar cıkıyormu kaca boyattın?

Alıntıları Göster
    Sony marka 3550 miydi neydi modeli. Bayağı oldu alalı 360 YTL civarıydı galiba. Şİmdi daha ucuz olabilir. Herhangibir teyipçiye taktırabiliyorsun 2 dk sürüyor takması. 10 milyona taktırırsın. Garantiyi de etkilemiyor. Zaten Dacia sitesinde de tavsiye edilen teyplerden biri bu. Orjinal gibi iyi uyum sağlıyor.

Havalandırma kenarlarını ise daha önce yazdığım gibi aksesuarcılardaki ithal sprey boyalarla boyatmanız lazım. Öncesinde çıkarıp iyice yıkayıp kurulayın, yağ toz kalmasın üzerinde. Başka boya dökülebilir. 1 yıldır bende böyle sorun yok, sert cisimle kazımazsan tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

• quote:

http://www.cms.com.tr/welcome.asp
    bu sitede de logan cms cantları var

Alıntıları Göster
    slm
    benim teybimde bu çlio için almıştım ama ona 3 ay nasip oldu sonra daciaya taktım
    teyipçiye götürmeden kendim taktım bi zorluğu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: viper001

slm
    benim teybimde bu çlio için almıştım ama ona 3 ay nasip oldu sonra daciaya taktım
    teyipçiye götürmeden kendim taktım bi zorluğu yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herkese merhaba...dün milliyetin int.sayfasında bir haber gördüm.2000 euro ya logan diyordu..haberin gersini okdum..tabii kaliteyi düşürüceklermiş.birde ayrıca türkiye piyasasına uymuyormuş güvenlik açısından..siz ne diyorsunuz bu habere..herkese iyi günlerrrrrrrrrrr..bu arada arabamdan çokkkkk memnunum...herkese tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: feel26

arkadaşlar herkese merhaba...dün milliyetin int.sayfasında bir haber gördüm.2000 euro ya logan diyordu..haberin gersini okdum..tabii kaliteyi düşürüceklermiş.birde ayrıca türkiye piyasasına uymuyormuş güvenlik açısından..siz ne diyorsunuz bu habere..herkese iyi günlerrrrrrrrrrr..bu arada arabamdan çokkkkk memnunum...herkese tavsiye ediyorum...

Alıntıları Göster
    birde teyp kosonda pıoneer teyp aldım..cd mp3 çalar..hiç bir sorun yok canavar gibi çalıyor...tavsiye ederim bütün logancılaraaaaaaaaa..........

• quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

loganda diil yol bilgisayarı navigasyon ,asr ebd vs... bile olsa ne yazar
    ....

Alıntıları Göster
    Valla beyler benim kendi fikrim olarak beğenmediğim bir araba...Benim patronda var 1,5 DCİ ne yol tutuşu yol tutuş ne kalitesi kalite...benim doblo daha yi yol tutuyor bu benim kendi fikrim...Alan insana saygı duyarım beğenmiştir almıştır...Ne bileyim Beğenemedim bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

Valla beyler benim kendi fikrim olarak beğenmediğim bir araba...Benim patronda var 1,5 DCİ ne yol tutuşu yol tutuş ne kalitesi kalite...benim doblo daha yi yol tutuyor bu benim kendi fikrim...Alan insana saygı duyarım beğenmiştir almıştır...Ne bileyim Beğenemedim bir türlü...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tr_rider

OK.
    sen patronunun doblosunu beğen bizim için önemli olan o ben kendi arabamı beğeniyorum

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.