Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLARIM ŞU FM TRANSMİTTER ALAN ARKADAŞLAR Bİ FOTOSUNU FORUMA KOYUNDA BAKALIM ŞÖYLE OLURMU ARKADAŞLAR..
  • Tr-rider tamam dostum Doblo hakikaten güzel araba ama farklı şeyler ikiside. Bizim arabalar fiyatına göre güzel bir araba bununda kimse aksini inkar edemez zaten sende saygı duyarım demişsin bende sana saygı duyarım..
  • http://www.otodefteri.com/haberbak.php?id=190

alın arkadaşlar buda bizim arabaları beğenmeyenlere satılmaz diyenlere kapak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Sony marka 3550 miydi neydi modeli. Bayağı oldu alalı 360 YTL civarıydı galiba. Şİmdi daha ucuz olabilir. Herhangibir teyipçiye taktırabiliyorsun 2 dk sürüyor takması. 10 milyona taktırırsın. Garantiyi de etkilemiyor. Zaten Dacia sitesinde de tavsiye edilen teyplerden biri bu. Orjinal gibi iyi uyum sağlıyor.

Havalandırma kenarlarını ise daha önce yazdığım gibi aksesuarcılardaki ithal sprey boyalarla boyatmanız lazım. Öncesinde çıkarıp iyice yıkayıp kurulayın, yağ toz kalmasın üzerinde. Başka boya dökülebilir. 1 yıldır bende böyle sorun yok, sert cisimle kazımazsan tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

Orjinalden alıntı: bsd

kaset-mp3 kit en ekonomik çözüm aslında.

Ama cd-mp3 taktıracaklar için kırmızı- beyaz-turuncu ışıklı sony bizim konsola uyumlu duruyor. Sakın yeşil renkli bişey takmayın iğrenç duruyor.

Havalandırma ızgaralarının kenarları için ise ben geçen yıl boyatmıştım, Şık duruyor ve şimdilik sorun yok. Aksesurcılardaki gri konsol boyası ile boyatın herhangi bir boya olmaz.

Resimleri daha önce koymuştum ama yine koyuyorum.

Ayak havalandırma için, gerçekten şöför tarafı geriden pedallerin arkasına ve ayak hizasının biraz üstüne doğru üfleme yapıyor. yan taraf gibi tam ayakları hedeflemiyor. Pedallerden dolayı sanırım. Ucuna biraz aşağıya ve öne hava saptırıcı aparat yapmak lazım galiba. Haftasonu ilgilenecem olayla.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

teyp cok güzel durmuş memnunmusun kaca aldın? takarken nasıl takıyorlarki ?

bilgi verirsen sevinirim..

birde hava kalanlaının cevresi de cok güzel olmuş nasıl boyuyorlar cıkıyormu kaca boyattın?

verdiğin bilgiler için tşk. edrim arkadaşım sağolasın...

• doblo ve logan farklı sınıfta biz aracımızdan memnunuz yol tutuş bence başarılı aslında 33 milyarlık arabaları arattımıyor konfor olarak ben çok memnunum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12125123/mpage_1/key_//tm.htm#12336277
    dostlar bu arkadaş gerçekten konusunda uzman
    bi bakın katılın olaya derim
  • kardeş bu topiğe ihtiyaç vardı sağol
    logan 1 5 dci var bende
    65 hp
    daha önce 80 90 hp arası olur demiştiniz chip ile fakat bizim araçların beyni clio ve kango ile aynı değilmiş tam olarak
    yurt dışına beyinin yollanması mı gerekiyor
    bir de fiat olarak kaça mal olur
    direk hava filtresi için ne düşünürsünüz bizim araçlarda

yurtdışına beyin falan yollanmıyor

logan lara yapılıyor biliyorum..

Denemek için gelin biriniz..Anlayalım..1.5 Dci olması yeterli aslında..toyotasa@hotmail.com
    ücreti düşünme..
    Hava filtresi olmuyor bu arabalara..ses çıkmıyo düzgün..
  • 2000 avroluk Logan daha fikir aşamasında, kim bilir ne zaman tasarlanmaya başlanacak. Başlansa bile 3-4 yıl sürer en az tasarımı ve mevcut loganlarla aynı olmaz, kasa boyut herşey farklı olur. Değişik versiyon bir araba olur. Sadece adı benzer olur.
    Tahminimce 2010 dan sonra çıkacak yeni logan kasasının değişik ucuzlatılmış ve ufaltılmış bir versiyonu olarak çıkması çok daha muhtemel.
    Şu an ki loganları herhangi bir şekilde etkileyen bişey yok. Siz kullanmanıza ve keyfinize bakın.
  • HayroLa arkadaşLar, bugün topik öLü gibi
    Sanırım herkes sevgiLiLer gününü kutLamakLa meşguL

• YOKBE SEKSANDİRT KARDAŞ BİZ O YOLLARI LOGANLA BERABER AŞTIK.
  • Keşke 2000 euro'ya verselerde 2-3 sene sonra aynısından sıfır alsak bir daha
  • bu sevgililer günü neden 15 değilde 14 şubat ya ay sonu bişey alamıyoruz hanıma değiştirilsin bunun günü gene bişey alamadık......

tuning işine giren yok herhalde forumdan
  • arkadaşlar forumda ist oturan dci si olan varsa
    bana bi ulaşsın
  • SEVGİLİ MALKOÇOĞLU

BEN OKUDUM YAZILARI AMA ŞUNU ANLAMDIM. BİZİM 1.5 DCİ MOTOR İLE KANGO VEYA CLİO MOTOR

ARASINDA NE FARK VAR? BİR DE SENİN DEDİĞİN ŞU HAVA FİLİTRESİ MESELESİNİ ANLAMADIM. AÇIKLAR

MISIN?
    quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

bu sevgililer günü neden 15 değilde 14 şubat ya ay sonu bişey alamıyoruz hanıma değiştirilsin bunun günü gene bişey alamadık......

tuning işine giren yok herhalde forumdan
  • gomutanım
    daha önce bu forumdan logan power olması lazım
    beyini söktürdü aynısı cıkmadı ondan
    direk hava filtresi bazı araçlarda güç artışı sağlıyor
    ama bizde olmuyormuş
  • arkadaşlar chip tuning uzmanı mehmet beyi buraya davet ettim
    sorularınızı alabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

arkadaşlar chip tuning uzmanı mehmet beyi buraya davet ettim
    sorularınızı alabiliriz

Buyursunlar..
  • SELAM BEN ANKARADAN MOTORİN TUNİNGCİ ARKADAŞA BİDE BEN SORU YÖNELTEYİM .ANKARADA BU TÜR İŞLEMLERLE UĞRAŞAN FİRMALAR MEVCUT BEYİNDE YAZILIM DEĞİLDE BEYNE EXTRA SOKETLE TAKILABİLEN PERFORMANS ARTTURICI KUTULARDAN BAHSETTİLER BU NASIL BİR OLAY SAYGILARIMLA
  • dizelci abim sağolasın bende kimse ilgilenmiyor diye mahcup olacaktım
  • Evet modüler uygulama diyoruz..Motora harici olarak entegre ediliyor..Rail basıncını yükseltip püskürtme miktarını arttırıyor..Cliolara çok sık uyguluyoruz..Loganlara da uyumlu bir sistem..+15-20 Hp kazandırıyor araçlara ve %25 tork yükseliyor..Tahmini fiyat 380€+KDV
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.