Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kucukharry

Selam arkadaşlar ben ttnetde interet hızımın düşük olması nedeniyle (1 mbit) paket değiştirip NETLİMİTSİZ pakete geçtim yanlız hızım hala yükselmedi modemimi de değiştirdim normalde 8 mbit olması lazım internetin ama hala 1 mbitde geziyorum
    http://www.speedtest.net/result/1560916536.png
    acaba ttnet müşteri hizmetlerini aradım santrale olan uzaklığından dedi ama şehrin merkezinde oturuyorum hızın bu bölgede böyle düşük olması mümkün değil sorun ne olabilir ?

Alıntıları Göster
    1mmbit sınırsız var bi anda 450kbs yle felan indirmeye başladım??? 2 saattir böle normalde 100 ü zor geçerdi bi tarife değişikliği felan mı olduu??

• quote:

Selam arkadaşlar ben ttnetde interet hızımın düşük olması nedeniyle (1 mbit) paket değiştirip NETLİMİTSİZ pakete geçtim yanlız hızım hala yükselmedi modemimi de değiştirdim normalde 8 mbit olması lazım internetin ama hala 1 mbitde geziyorum
    acaba ttnet müşteri hizmetlerini aradım santrale olan uzaklığından dedi ama şehrin merkezinde oturuyorum hızın bu bölgede böyle düşük olması mümkün değil sorun ne olabilir ?

Hat değerlerinize ihtiyacımız var. Modem arayüzünden hat zayıflık değeri, SNR sınırı bunları paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ben de 4mbit sınırsız tarifemden buna geçmek istiyorum. NETLİMİTSİZ Plus olarak gözüküyor. Sanırım adil kullanım koşullarına dahil değil Plus yazdığına göre.

Hattım destekliyor fazlasıyla.

Aylık 89 lira gözüküyor. Kesin olarak herhangibir kota yok değil mi? Ben ayda 250-300 gb dl yapıyorum çünkü. Diğer paketlerde durum nedir?

100 gb kota var, aşınca hızın düşüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulan

quote:

Ben de 4mbit sınırsız tarifemden buna geçmek istiyorum. NETLİMİTSİZ Plus olarak gözüküyor. Sanırım adil kullanım koşullarına dahil değil Plus yazdığına göre.

Hattım destekliyor fazlasıyla.

Aylık 89 lira gözüküyor. Kesin olarak herhangibir kota yok değil mi? Ben ayda 250-300 gb dl yapıyorum çünkü. Diğer paketlerde durum nedir?

100 gb kota var, aşınca hızın düşüyor...

Alıntıları Göster
    100GB 'ı aşında hızın düşmesi olayı NETLİMİTSİZ Plus paketindede geçerli mi? Çünkü o diğerlerine göre 30 lira daha pahalı. Boşuna plus yazıp 30 lira pahalı yapmamışlardır herhalde.

• quote:

100GB 'ı aşında hızın düşmesi olayı NETLİMİTSİZ Plus paketindede geçerli mi? Çünkü o diğerlerine göre 30 lira daha pahalı. Boşuna plus yazıp 30 lira pahalı yapmamışlardır herhalde.

Alıntıları Göster
    netlimitsiz paketinde hız 1 mb e mi düşürülüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

netlimitsiz paketinde hız 1 mb e mi düşürülüyor?

Alıntıları Göster
    şu an 8 bite kadar limitsiz kullanıyorum bu değerlere göre bu tarifeyi kullanmam mantıklımıdır?

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

şu an 8 bite kadar limitsiz kullanıyorum bu değerlere göre bu tarifeyi kullanmam mantıklımıdır?

16mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

16mbit

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne biçim insan ya bunlar? 8 mbit'e kadar kullanıyoruz, 25 GB kota var diyor ama tüm 8 mbite kadar kullanan çoğu kişi ve özellikle komşularımın hepsi 7-8 mbit hızlarda kullanıyor interneti. Ben de 7 mbite kadar kullanıyordum son 6 aydır hızımı düşürdüler :@ İptal parası ne kadar alıyorlar, kullanmak istemiyorum artık, bir daha da kullanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Arkadaşlar ne biçim insan ya bunlar? 8 mbit'e kadar kullanıyoruz, 25 GB kota var diyor ama tüm 8 mbite kadar kullanan çoğu kişi ve özellikle komşularımın hepsi 7-8 mbit hızlarda kullanıyor interneti. Ben de 7 mbite kadar kullanıyordum son 6 aydır hızımı düşürdüler :@ İptal parası ne kadar alıyorlar, kullanmak istemiyorum artık, bir daha da kullanmam.

Alıntıları Göster
    Benimde hızımı düşürdüler .Önceden 4 mg stabil kullanabiliyordum fakat şuan 1 mb anca kullanıyorum ve sürekli kopmalar yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905_

Benimde hızımı düşürdüler .Önceden 4 mg stabil kullanabiliyordum fakat şuan 1 mb anca kullanıyorum ve sürekli kopmalar yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    1 yıldır ttnet 8mb kullanıyorum ilk başlarda hızım 2mbit civarıydı daha sonra ttneti arayıp durumu anlattığımızda modeminizi yeniden başlatım güncelledik tarzından bişeyler söylediler hız 4mb civarı oldu daha sonra hız tekrardan 2mbin altına düştü torrentle 170-180kb civarı oluyor. tekrar ttneti aradığımızda bu hızın normal olduğunu ilgileneceklerini söylediler ayrıca bize tekrardan döneceklerini belirttiler ama dönmediler son 2-3 aydır hız bu şekilde

bu hız normal mi üzerine çıkaz mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schw -- 29 Ekim 2011; 18:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schw

1 yıldır ttnet 8mb kullanıyorum ilk başlarda hızım 2mbit civarıydı daha sonra ttneti arayıp durumu anlattığımızda modeminizi yeniden başlatım güncelledik tarzından bişeyler söylediler hız 4mb civarı oldu daha sonra hız tekrardan 2mbin altına düştü torrentle 170-180kb civarı oluyor. tekrar ttneti aradığımızda bu hızın normal olduğunu ilgileneceklerini söylediler ayrıca bize tekrardan döneceklerini belirttiler ama dönmediler son 2-3 aydır hız bu şekilde

Alıntıları Göster
    bende önceleri 460 kb/sn kadar download ayapabiliyodum.ama arayınca hızımı 2 mbite sabitlediler.

arıza kaydı oluşturdum.acaba bu hat neyi kaldırır.en azından yine 4 olsun razıyım.

• quote:

Benimde hızım bu seviyede .Açıkçası yetiyor ama neden paramızın karşılığını almayalım ? Varmı acaba bu problemin bir çözümü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905_

quote:

Benimde hızım bu seviyede .Açıkçası yetiyor ama neden paramızın karşılığını almayalım ? Varmı acaba bu problemin bir çözümü ?

Alıntıları Göster
    İki gün önce 1mbit sınırsız tarifeden 8Mbit netlimitsiz tarifeye geçtim. Bu ay çıkana kadar herhangi bir download sınırım varmı? Tarifeyi değiştirdiğim günden ay sonuna kadar olan süre zarfında ek bir ödeme çıkartabilirler diye fazl yüklenmiyorum download işine. Bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 29 Ekim 2011; 19:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bende önceleri 460 kb/sn kadar download ayapabiliyodum.ama arayınca hızımı 2 mbite sabitlediler.

arıza kaydı oluşturdum.acaba bu hat neyi kaldırır.en azından yine 4 olsun razıyım.

2 de bile bu değerlerde kopmalarınız olur, 2 yi zor kaldırır hattınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

2 de bile bu değerlerde kopmalarınız olur, 2 yi zor kaldırır hattınız.

Alıntıları Göster
    @ByAdmin

ne yapmalıyım peki ayrıca hattımda iyileştirme yapamazlarmı

• quote:

@ByAdmin

Alıntıları Göster
    tahaütüm bitmişti bende bugun aradım 3 ay 26 tl 9 ay 49 tl felan söyledi kabul ettim kampanyalar böylemi?

25 akn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsar -- 29 Ekim 2011; 21:40:09 >
  • quote:

@ByAdmin

Şehir merkezindeysen özelliklede ilde, hattının bağlı olduğu kutuları yenileyerek fiberli dolap yerleştiriyorlar. O dolaba yakınsan ve tesisatında problem yoksa hattın düzelir. Beklemekten başka kendi adına yapabileceğin birşey yok ne yazıkki, ama telekoma sorabilirsin. (Bağlı olduğu müdürlüğe sor, 4440375 tekiler bilmez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Hat değerlerinize ihtiyacımız var. Modem arayüzünden hat zayıflık değeri, SNR sınırı bunları paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kolay gelsin yan komşum 8 mbit hızı tam olarak kullanabiliyorken ben 4ü geçemiyorum bu değerlerde tahmini ne çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxstarsailorxxx -- 29 Ekim 2011; 22:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxstarsailorxxx

Arkadaşlar kolay gelsin yan komşum 8 mbit hızı tam olarak kullanabiliyorken ben 4ü geçemiyorum bu değerlerde tahmini ne çıkar

Alıntıları Göster
    her gün yaklaşık saatte bir kesiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxstarsailorxxx

Mevcut hızınızın üzerine ekleyebileceğiniz hız yok maalesef. Ancak yan komşunuz bu şekilde full hız kullanabiliyorken sizin kullanamamanızın nedeni iç tesisat sorunu olabilir. Yenilemenizi tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.