Şimdi Ara

Peugeot 206 için direksiyon kılıfı. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model 206 var. Direksiyon haliyle yıprandı. Piyasada bir çok kılıfa baktım ama sanki bol ve emanet duruyor. Ayrıca pekte şık olmuyor, sanki dolmuşların direksiyonu gibi görünecek taksam.Farklı bir çözümü varmıdır acaba. Özellikle direksiyonun üst kısımları yıprandı. Bölgesel bir çözüm yapsamda olabilir. Tavsiyesi olan varmı.

• Yıpranan direksiyon için bence en güzel çözüm deri kaplatmak, hem çok şık duruyor hem de daha kullanışlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_eMRe

Direksiyon deri mi ?? 206 aracımın derisi yıpranan direksiyonunu orjinaliyle aynı şekilde kaplattım çok da güzel oldu tavsiye ederim. Ankarada yaptırdım isterseniz yönlendirebilirim

Dostum nasıl yaptırdın onu.bende 307 var çok yıprandı.Nerede yapıyorlar.İzmir veya erzurumda yapan yer varmı.ve ne kadara mal oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatay_25

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_eMRe

Direksiyon deri mi ?? 206 aracımın derisi yıpranan direksiyonunu orjinaliyle aynı şekilde kaplattım çok da güzel oldu tavsiye ederim. Ankarada yaptırdım isterseniz yönlendirebilirim

Dostum nasıl yaptırdın onu.bende 307 var çok yıprandı.Nerede yapıyorlar.İzmir veya erzurumda yapan yer varmı.ve ne kadara mal oldu?

Orijinal gibi güzel ve kalitelisini Ankarada yapıyorlarmış bana da ordaki kuzenim tavsiye etti onunla gidip yaptırdım. Ben direksiyon ve vites topuzunu kaplattım 180 lira verdim. Yıpranmış direksiyon ve vites arabanın iç görüntüsünü çok bozuyor deri kaplattıktan sonra araba yenileniyor sanki Orijinaliyle hemen hemen aynı oldu Ankaraya giderim diyorsan yeri tam öğrenip söyleyebilirm

• fotorafla konuyu zenginleştirelim .
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • şu an elimde fotoğraf yok ama çekip ekleyecem
  • Deri kaplatınca süper oluyor kılıfla falan uğraşma

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.