Xbox.almak istiyorumda sizce.degermi o cihaza o.para? Kinekt te alirim tabi ve kirdirmayacagim oyunlar neredeyse yuzde 50 zaten :-P
Tek oyun için kargo fiyatı biraz yüksek ama oyun fiyatı dolar hesabıyla olduğu için yine uygun fiyata gelmiş oluyor.Dsi için Pokemon Black aldım shopto ile aynı fiyata geldi hemen hemen.Shopto'nun adres değiştirme olayı çok katı bu vasıtayla tronixi denemiş olacağım umarım bir problem olmaz ilk alışverişte.
Arkadaşlar ben 2 gün önce Tronix ten bi sipariş verdim.3 oyun sipariş verdim toplamda 135.85$ tuttu bu kargo gümrüğe takılır mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Odesca
Arkadaşlar ben 2 gün önce Tronix ten bi sipariş verdim.3 oyun sipariş verdim toplamda 135.85$ tuttu bu kargo gümrüğe takılır mı ?
Takılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Odesca
Yarı fiyatını yazıyorlar üstündeki faturada, sorun olmaz o yüzden.
Siparişten sonra kargo ile ilgili bir bilgi veriyorlarmı?Ödemeyi Paypal ile yaptım herhangi bir kargoya verildi bilgisi gelmedi hala.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Siparişten sonra kargo ile ilgili bir bilgi veriyorlarmı?Ödemeyi Paypal ile yaptım herhangi bir kargoya verildi bilgisi gelmedi hala.
Kargoya verdikleri zaman sana takip numarasını mail olarak atarlar.
gümrük limiti kargo dahil 150 euro arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Kargoya verdikleri zaman sana takip numarasını mail olarak atarlar.
O kadar yurt dışı alışverişine rağmen tutup kayıt olurken soyadımda küçük "ı" kullanmışım mail atmışlar kargonuzu vereceğiz ama soyadındaki rakamlar sorun olabilir diye mail ile tekrar yazdım anında cevaplayıp düzeltildiğini ve yarın kargolanacağını söylediler.
Kuralları aşırı katı ve iletişimi zor Shopto'dan sonra Tronix ilaç gibi geldi NTSC olayı olmasa tüm oyunları buradan alabilirdim fiyatı dolar bazında kargoya rağmen uygun oluyor.En azından PS3 için yeni adres belli oldu.
Tronix candır.
Bugün tronix sitesinden sipariş verdim ama adreste türkçe karakter kullandığım için adresi tekrar göndermemi istemişler ama hangi adrese göndereceğimi bilemedim. Direk gelen mail'in adresine cevap olarak mı yoksa başka bir yere mi göndermem gerekiyor bulamadım!Acil yardımcı olursanız sevinirim...
Uzun süre önce kullanmıştım Tronix'i 3 oyun için ama demin arkadaşa tavsiye ettim tekrar sipariş geçti. Pre-Order oyun aldı kendisi. 2-3 gün içinde Fedex ile geldiğini söyledim. Bakalım hayırlısı. (:
2 adet oyun daha aldık. 1. siparişimiz kargoya verildi. 2. sipariş ile 1. siparişimiz haftaya Çarşamba'ya kadar elimize geçer diye tahmin ediyoruz.
Kaçtane oyun alıyorsunuz bir siparişinizde hocam?
Valla dalgınlığımıza geldi tek tek sipariş geçtik bu yüzden tek kargo olarak alacağımız oyunları ayrı ayrı aldık, kargo girdi biraz. :D
28 dolar kargo verdik toplam 2 oyun için. ^_^
Geçmiş olsun hocam..
Teşekkürler. ^_^
İlk geçtiğimiz sipariş 2 günde geldi. Helal olsun valla, bu ne hız.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
İlk geçtiğimiz sipariş 2 günde geldi. Helal olsun valla, bu ne hız.
Tronix, oyun ya da aksesuar satın alınabilecek en iyi sitedir kesinlikle. Buradaki Güven, sorumluluk ve hız başka bir firmada yok. Keşke PAL olsaydı gelen oyunlar; ama PS3 için DLC dışında bir sıkıntı yok.