Hayırlı olsun hocam siparişin fiyatını ne kadar göstermişler?
Fedex ile geldi. Üzerinde fiyat 84 dolar yazıyordu.
Kulaklık gerçekten beklediğime değdi. MW2 ile test ettim. Daha önce tv'den kısık sesle oynadığım için birçok sesi duyamıyordum. Şimdi özgürüm.
Çok rahat ve hafif. Sesler doyurucu. Ama daha yüksek ses verebilirdi belki. Kulağımı patlatmıyor şimdilik.
quote:
Orijinalden alıntı: nerser
Kulaklık gerçekten beklediğime değdi. MW2 ile test ettim. Daha önce tv'den kısık sesle oynadığım için birçok sesi duyamıyordum. Şimdi özgürüm.
Çok rahat ve hafif. Sesler doyurucu. Ama daha yüksek ses verebilirdi belki. Kulağımı patlatmıyor şimdilik.
Peki siz tronixweb'e siparişin fiyatını düşük göstermesini söyledinizmi?
Kulaklığın oyun performansı iyi gibi görünüyor,bluray film ile deneyebilme şansınız varmı? teşekkürler
arkadaslar tronix web in musteri hizmetlerinden daha bilgiliyim ayiptir soylemesi.
faturayi az gosterebilirsiniz,mesaj atin yeter.gumruge takilmaz 2 gunde de gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: xrico
quote:
Orijinalden alıntı: nerser
Peki siz tronixweb'e siparişin fiyatını düşük göstermesini söyledinizmi?
Kulaklığın oyun performansı iyi gibi görünüyor,bluray film ile deneyebilme şansınız varmı? teşekkürler
Hiçbir şey yazmadım fiyat için. Fedex ile sorun çıkacağını sanmıyorum.
Oyun performansı oldukça iyi. Film ile denemeyi yarın yapmayı düşünüyorum.
Tronix fiyatı düşük gösteriyor arkadaşlar. Siz söylemeden kendileri yapıyolar. Daha bugün BF3 geldi 30 dolar göstermişler fiyatını.
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Tronix fiyatı düşük gösteriyor arkadaşlar. Siz söylemeden kendileri yapıyolar. Daha bugün BF3 geldi 30 dolar göstermişler fiyatını.
Peki 30 dolar içersinde kargo ücreti dahilmiydi? ve birde ödemeyi paypal yöntemiyle mi yaptınız? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: xrico
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Peki 30 dolar içersinde kargo ücreti dahilmiydi? ve birde ödemeyi paypal yöntemiyle mi yaptınız? teşekkürler
gumruge tabi olmasin diye 30 dolar kagitta yaziyor ucreti degil.
Bir kez alış verişim olmuştu ve ufak aksaklıklara rağmen memnun kalmıştım.. En sonki takipsiz posta olayımdan sonra RF oyunlarımı buradan almayı, RF olmayanları ise shopto'dan takipli seçeneği ile almayı düşünüyorum artık.. Bu hafta MW3 preorder'i geçeceğim tronixe..
Adamlarla geçen sene epey muhabbetimiz olmuştu. Hafta sonuna yetişmesi için yarın ya da en geç salı günü kargo yapmaları gerekiyor. Bakalım yapacaklar mı? Senede bir oyun aldığım için, çabuk gönderin diyemiyorum.
Beyler tronix'den uncharted 3 almayı düşünüyorum. Oyunun fiyatı kargo dahil 133tl yapıyor. Sizce fiyat nasıl? Birde en önemli soru, oyunda türkçe dil mevcut olur mu?(1.bölge olduğu için)
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Beyler tronix'den uncharted 3 almayı düşünüyorum. Oyunun fiyatı kargo dahil 133tl yapıyor. Sizce fiyat nasıl? Birde en önemli soru, oyunda türkçe dil mevcut olur mu?(1.bölge olduğu için)
Hayır, Türkçe dil mevcut değil. Sadece Türkiye'den aldıklarında mevcut oluyor. Bir de o fiyata burada da bulabilirsin. İllaki oradan almana gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
quote:
Hayır, Türkçe dil mevcut değil. Sadece Türkiye'den aldıklarında mevcut oluyor. Bir de o fiyata burada da bulabilirsin. İllaki oradan almana gerek yok.
Oyunu az önce vatandan 20% indirimle 133tl'ye sipariş verdim. İyiki almamışım tronix'den. Dolar yüksekken burdan almak mantıklı durmuyor artık. Hatta worldcard sorun çıkarmasaydı 125'e alacaktım.
quote:
quote:
quote:
Oyunu az önce vatandan 20% indirimle 133tl'ye sipariş verdim. İyiki almamışım tronix'den. Dolar yüksekken burdan almak mantıklı durmuyor artık. Hatta worldcard sorun çıkarmasaydı 125'e alacaktım.
Hayırlı olsun! İyi oyunlar!
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh Hayırlı olsun! İyi oyunlar!
Teşekkürler.
Xbox için MW3'ü buradan aldım. Geçen hafta Çarşamba günü siparişimi verdim, Pazartesi günü öğleden sonra geldi. Oyunları temin etmeleri biraz zaman alıyor yoksa gerçekten hızlı..
tronixweb giriş sayfasinda en başa türkçe mutlu yillar yazmişlar,demekki turkiyeden cok detek goruyorlar.
Evet, gördüm çok güzel.
quote:
quote:
quote: