Bildirim
G15 Mod (ekrana yazı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam isteyene anlatırım demek yerine, nasıl yaptığınızı açıklasanız, herkesi soru sormak zahmetinden kurtarırsınız kanımca ... -
PAİNTLE ÇİZ PROGRAMA KOY GÖSTER ENJOY
_____________________________ GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
AMD FX X8 8120 Soket AM3+ 3.1GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
SAPPHIREHD7850 O.C. Edition
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
THERMALTAKE LITEPOWER 600W GÜÇ KAYNAĞI
AEROCOOL SYCLONE II -
Güzel olmuş _____________________________ -
hoş olmuş
_____________________________ -
LOgitech Z-10 dada olur mu acaba ?
Yada olacak birşey biliyor musunuz ?_____________________________

-
quote:
Orijinalden alıntı: RetRofit
Hocam isteyene anlatırım demek yerine, nasıl yaptığınızı açıklasanız, herkesi soru sormak zahmetinden kurtarırsınız kanımca ...
İlgilenenlere teşekkür ederim .
Bazen konu açıyorum da kaç kişi bakıyor bir cevap yok ... O yüzden böyle yaptım.
Ben bunu BF2'nin G15 programını kullanarak yaptım. O programın ayar kısmında gif seçme var. Ben Flashta istediğim gibi bir gif hazırladım ve onun yerine koydum.
Hocam z-10 da biraz zor gibi gözüküyor. Daha önce görmedim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 1 Kasım 2009; 19:18:19 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _-mustapha-_
quote:
Orijinalden alıntı: RetRofit
Hocam isteyene anlatırım demek yerine, nasıl yaptığınızı açıklasanız, herkesi soru sormak zahmetinden kurtarırsınız kanımca ...
İlgilenenlere teşekkür ederim .
Bazen konu açıyorum da kaç kişi bakıyor bir cevap yok ... O yüzden böyle yaptım.
Ben bunu BF2'nin G15 programını kullanarak yaptım. O programın ayar kısmında gif seçme var. Ben Flashta istediğim gibi bir gif hazırladım ve onun yerine koydum.
Hocam z-10 da biraz zor gibi gözüküyor. Daha önce görmedim ...
ayarkısmı dedıgınız yer tam olarak neresi?gif yerinde normal istediğimiz bir yazıyı koyamazmıyız pcde flash yuklu degıl yada photoshoptan bı gıfte yapsak olurmu?_____________________________ Siyah-Beyaz
-
çok güzel, hoşuma gitdi valla _____________________________ -
Bildiğim kadarıyla photosopta olmuyor ama denemedim. İmageready'de olabilir.
Aşama aşama
;
1-Gif hazırla
2-Yaptığın gifi normal değil gif sequence olarak kaydedeceksin (yani kare kare)
3-BF2nin programını nereye kurduysan içine gir. Orada gif adlı bir klasör var. Onun içine gif2 diye bir klasör aç(klasör adı farketmez)
4-Yaptığın gifin karelerini o klasöre at.
Gif'ini aktif etmek için o BF2 programını çalıştır sağ alt köşede (notification area) ikonu çıkıyor. Üstüne sağ tıkla Options/gif/ sonra yaptığın gifi seç.
Hepsi bu kadar. İnşallah yardımcı olmuşumdur ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 3 Kasım 2009; 11:49:19 >_____________________________
-
güzel olmuş
Güzel
_____________________________ Sanırım bu forum bana aşık.
Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar, bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan haydi hayırlısı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler