Bildirim
Windows 7 64 bit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
awsalli arkadasım 64 bit de biraz sıkıntı yaşıyabilirsin çünki 64 bir en az 4 gb da rahat bir şekilde veri alış verişini gerçekleştiriyor. ama bir denemeni öneririm olmasa 32 bit kurmanda bir sakınca cıkmaz. Ama benim şahşi görüşüm 32 bit kurman. -
Kur getisn bişi olmaz -
yorumlarınız için sağolun denerim olmadı 4 gb yaparım sorun yok -
ben sistemim de 32 bit win 7 kullanıyorum baya da iyi ona göre kıyasla -
hiç bişi olmuyor aynı sistemde arakdaşa ultimate 64 bit kurduk takır takır çalışıyor maşallah -
Genelde 4 gb rami olan kullanıcılar 64 bit kurar. Benim gibi :))
Sen 32 bit kursan birşey olmaz. Rahat çalıştırır yani.. -
ben 2003 te aldığım acer ferrari 3400 de 64 bit win 7 kullanıyorum gayet hızlı ve güzel çalışıyor. 1gb +256mb ram var -
ben işyerimde 4 gb ramle 64 bit kullanıyorum
evde 2 gb ramle kullanmaya çalışıyorum -
Bendede build 7600 x64 var 2 gb ram x2 7750 işlemci ama ne kasma var nede yavaşlama.Build 7264 x86'ya göre 1.5 kat daha hızlı -
quote:
Orijinalden alıntı: GrooMHellScreaM
awsalli arkadasım 64 bit de biraz sıkıntı yaşıyabilirsin çünki 64 bir en az 4 gb da rahat bir şekilde veri alış verişini gerçekleştiriyor. ama bir denemeni öneririm olmasa 32 bit kurmanda bir sakınca cıkmaz. Ama benim şahşi görüşüm 32 bit kurman.
katılmıyorum
1 gb rem bile yetiyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X