Şimdi Ara

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
6
Favori
110.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bir arkadaşa s12 almıştık 2.5 sene önce

çok ağırlaştı format atayım dedim ama recovery çalışmadı

d de birsürü dosya var ama hata veriyor yedek yok diyor

nasıl yükleyeceğiz acaba

çalışmadı ise çalışmaz. gitmiştir. harici dvd var ise onunla düz format atmayı dene.
    zaten üzerindeki disk yapılanması iğrenç bir yerden dvd bul öyle formatla ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

bir arkadaşa s12 almıştık 2.5 sene önce

çok ağırlaştı format atayım dedim ama recovery çalışmadı

d de birsürü dosya var ama hata veriyor yedek yok diyor

nasıl yükleyeceğiz acaba

çalışmadı ise çalışmaz. gitmiştir. harici dvd var ise onunla düz format atmayı dene.
    zaten üzerindeki disk yapılanması iğrenç bir yerden dvd bul öyle formatla ben öyle yaptım

nette buldum nasıl olduğunu

sorun çözüldü

linki bulursam paylaşırım burdan

• http://www.ademcirak.com/onekey-recovery-kullanimi.html

çok güzel anlatmış arkadaş

aynısını yaptım tık diye oldu
  • quote:

http://www.ademcirak.com/onekey-recovery-kullanimi.html

kolay bir işlem aslında ama her zaman işe yaramıyor. bazen o kısımda bad sector oluyor. bu yüzden tavsiyem sistemin çalışırken bir görüntüsünü almanızdır. internette nasıl yağılacağı yazıyor.
  • quote:

quote:

http://www.ademcirak.com/onekey-recovery-kullanimi.html

kolay bir işlem aslında ama her zaman işe yaramıyor. bazen o kısımda bad sector oluyor. bu yüzden tavsiyem sistemin çalışırken bir görüntüsünü almanızdır. internette nasıl yağılacağı yazıyor.

bu yöntemle yaptım zaten işlemi

recoveryi yükledim yani

• Selam arkadaşlar,

iş amaçlı S10-2 kullanıyorum
    Bluetooth özelliği var mı bu cihazın, Bluetooth simgesi yoktu ben de lenovonun sitesinden driver indirip kurdum fakat görev yöneticisinde bluetooth simgesi pasif ve aygıt bulunamadı yazıyor. Yanlış sürücü mü yükledim yoksa bluetooth özelliği yok mu? İşletim sistemi WinXp Sp3, Lenovo S10-2, Model : 20027

ekran görüntüsü Aşağıda

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK

• onda bluetooth olduğu yazmıyor, ama 10liraya satılan bir eklenti bu gidip herhangi bir mağazadan alınabilir

• visiotech.gen.tr arkadaşıma teşekkür ederim.

Şimdi sesli düşünüyorum, sizin de yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum;

Peki neden kullanma kılavuzunda aşağıdaki bilgi var;

"Bluetooth aygıtına bağlanılması
    Bilgisayarınız, bilgisayarlar, PDA’lar (Kişisel Dijital Yardımcı) ve cep telefonları gibi Bluetooth
    aygıtlarına, kablosuz olarak bağlanabilir ve veri aktarabilir.
    Bluetooth iletişiminin etkinleştirilmesi
    1. Aygıtı ayarlamak için Kablosuz aygıt anahtarına basın.
    2. Fn + F5 tuşlarına basın, sonra kablosuz ayarı menüsünden Bluetooth aygıtını etkinleştirin."

(Fn+F5 yapınca aşağıdaki ekran çıkıyor

ve sadece Wifi seçeneğinin ayar kısmı var, bence bluetooth özelliği var ise altında bir de bluetooth ayar kısmı da çıkmalı driveri yüklü olmadığı için çıkmıyor zannettim fakat driveri yüklediğimde de bir şey değişmedi sanki harici bluetooth dongle yüklemişim gibi bir sonuç çıktı.)

hadi bu diğer netbook modelleri için geçerli, modele göre özellik farklılık gösterebilir diyelim.

peki neden Lenovo'nun yasal internet sitesinin S10-2 modelinin driverlar kısmında (Seri numarasından Cihazı algılattım) Bluetooth driveri mevcuttur sizce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omergozu

herkese selam,

bayağı bir yerde aradım, bulamadım. plazma televizyonumda vga girişi yok. internetten vga-component kablo aldım, ama görüntü alamadım. bu netbook'un component video çıkış desteği yok mu? vga girişi olmayan tv'ler için ne önerirsiniz? vga-hdmi ya da vga-scart kullanan var mı?

vga çıkışı var. ancak bunun için fn tuş driveri indirmelisin. ya da win 7 deki başlat tuşu ile "p" tuşuna basmalısın.
    bir de vga çıkışı yoksa o zaman dvi çıkışı olmalı. o zaman ona vga-dvi aparatı takarak vga ya çevirebilirsin. yoksa piysada vga yı televizyonuna uygun kabloya çeviren aparatlar var.

Sanırım yanlış anlaşıldım, bana VGA'yı TV'me uygun kabloya çeviren aparat lazım değil. Elimde bu iş için tek uygun kablo olan VGA-Component kablo var zaten. Birkaç forumda VGA out-Component in için bilgisayarın anakartının component video çıkış desteği olması gerektiği yazılı, ben onu soruyorum, kullanan var mı hiç diye.

Tuş kombinasyonlarını tabii ki denedim. Başka TV'lerde VGA-VGA kabloda görüntü alabiliyorum. Bu netbook'un tek çıkışı VGA. Her yeni nesil TV'de olduğu gibi bendeki TV'de de VGA yok, component, hdmi ve scart var.

Bu netbook'u plazma TV'ye bağlama ihtiyacı olan yok sanırım.

• Selam beyler,
    arkadaşımın lenovo s10-2 netbook'una xp kurdum bugün sitesindende driverlarını indirdim, driverların arasında bios güncellemeside vardı onuda indirdim... bios güncellemesini kurdum yeniden başladı ve yeni kurduğum sistemi çökertti, netbook açılırken maviekran hatası verip kapanıyor... Usb'den tekrar format atayım dedim bu seferde içindeki harddiskleri görmüyor sadece flash diski görüyor. Ne yapmalıyım tıkandım kaldım? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Sorunu çözdüm buraya yazıyorum belki başka bir arkadaşda faydalanır... BIOS güncellemesi yapınca bios'da Configuration bölümünde Sata Controller Mode AHCI olarak seçili onu Compatible olarak değiştirince bilgisayar açılıyor... Tekrar AHCI olarak alırsanızda mavi ekran hatası verip hiç açılmıyor.
  • s-10 hiç win 8 kuran varmı arkadaşlar ?
  • Ben :)
    Win 8 Core Pro ne varsa tek kötü yani uygulamaları çözünürlük dolayısıyla acmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryasını nereden yenileyebilirim
  • Arkadaşlar bilgisayarımda kablosuz ağları görmekte sorun yaşıyorum. Hiçbir şekilde kablosuz ağ görmüyor. Driver sitesinden ve güncel. Bios ayarlarında bir problem yok. yandaki Wireless açıp kapama düğmem bilgisayarda hiç bir değişiklik yaratmıyor. Fikri olan veya yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuth89

Arkadaşlar bilgisayarımda kablosuz ağları görmekte sorun yaşıyorum. Hiçbir şekilde kablosuz ağ görmüyor. Driver sitesinden ve güncel. Bios ayarlarında bir problem yok. yandaki Wireless açıp kapama düğmem bilgisayarda hiç bir değişiklik yaratmıyor. Fikri olan veya yardımcı olabilecek olan var mı?

Fn+F5 tuşu ile kablosuz menüsünden kablosuzu açtınız mı?
  • Evet açık. Fn tuşu çalışıyor diğer kombin tuşlarıyla denedim. Fakat Fn+F5 tuşu hiçbir değişiklik yaratmıyor bilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuth89

Evet açık. Fn tuşu çalışıyor diğer kombin tuşlarıyla denedim. Fakat Fn+F5 tuşu hiçbir değişiklik yaratmıyor bilgisayarda.

fn f5 in çalkışması için energy managementin yüklenmesi gerek. ayrıca o tuşlara basma ile direkt açılmaz. oradan duruma bak geçerli durum açık ise yandaki wifi tuu çalışmıyordur. kapalu diyorsa geçrli durum o zaman açmalısın.
  • ya onu geçtim de bu gbilgisayar neymiş ya. 25 kasım 2009 da aldım hala kullanıyorum ya bunun bataryasını öldürmenin yolu yok mu
  • taş gibi alet valla benim batarya da hala 4 saati geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.