Şimdi Ara

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
6
Favori
110.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu netbook ta dediginiz oyunlarda acilmamaliydi ekran karti onboard ve gucsuz cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar ismim serhat '' lenovo S10-2 '' sahibiyim 2 önemli sorunum var yardımcı olabilirmisiniz ?? şimdiden çok teşekkür ederim,

1. sorunum ; win 7 ultimate kullanıyorum fakat format atıldığından beri Touch pad im çalışmıyo ve Quick start düğmesini kullanamadım ne yaptıysam beceremedim bu konuda yardım edermisiniz

2.sorunum ; pc ye yüklediğim max payne 1, max payne 2 , need for speed hot pursuit 2 , Gta 3 , Gta vice city gibi oyunlar tam ekran olarak sorunsuz oynanabiliyo fakat cs 1.5 , fifa 2004 , 18 Wheels of Steel - Across America ve benzeri oyunlarda ise tam ekran yapamıyorum ekranı küçülterek 800*600 çözünürlüğünde açılıyo :( , ayrıca Championship 03-04 sorunsuz yüklenmesine karşın hiç bi şekilde açılmıyo :/ sürekli aynı hatayı alıyorum : ''' Error 0x000D: Unable to open fullscreeen mode '''' bu hata yüzünden oyun açılmıyo lütfen bu oyunu nasıl oynayabileceğimi ayrıca tam ekran açılmayan oyunlarda ise 1024*600 çözünürlüğünü nasıl ayarlıyacagım konusunda yardımcı olurmusunuz

ilk kez mesaj bırakıyorum usulünü bilmiyorum kusura bakmayın..

lütfen yardımcı olursanız sevinirim mail adresim : serhatakinhepson@hotmail.com

• quote:

merhaba arkadaslar ismim serhat '' lenovo S10-2 '' sahibiyim 2 önemli sorunum var yardımcı olabilirmisiniz ?? şimdiden çok teşekkür ederim,

1. sorunum ; win 7 ultimate kullanıyorum fakat format atıldığından beri Touch pad im çalışmıyo ve Quick start düğmesini kullanamadım ne yaptıysam beceremedim bu konuda yardım edermisiniz

2.sorunum ; pc ye yüklediğim max payne 1, max payne 2 , need for speed hot pursuit 2 , Gta 3 , Gta vice city gibi oyunlar tam ekran olarak sorunsuz oynanabiliyo fakat cs 1.5 , fifa 2004 , 18 Wheels of Steel - Across America ve benzeri oyunlarda ise tam ekran yapamıyorum ekranı küçülterek 800*600 çözünürlüğünde açılıyo :( , ayrıca Championship 03-04 sorunsuz yüklenmesine karşın hiç bi şekilde açılmıyo :/ sürekli aynı hatayı alıyorum : ''' Error 0x000D: Unable to open fullscreeen mode '''' bu hata yüzünden oyun açılmıyo lütfen bu oyunu nasıl oynayabileceğimi ayrıca tam ekran açılmayan oyunlarda ise 1024*600 çözünürlüğünü nasıl ayarlıyacagım konusunda yardımcı olurmusunuz

ilk kez mesaj bırakıyorum usulünü bilmiyorum kusura bakmayın..

lütfen yardımcı olursanız sevinirim mail adresim : serhatakinhepson@hotmail.com

merhaba serhat kardeşim umarım sorularını şimdiye kadar cevaplayacak birileri denk gelmiştir ben yinede birkaç yorum sunmak istiyorum
    açabildiğiniz oyunlara şikredin derim.

öncelikle Championship serileri 2002 yılından beri sadece harici ekran kartı olan yani paylaşımsız olsun ama isterse 64mb belleği olsun ekran kartlarında çalışır.

Diğer 800-600 açılan oyunlarda yine o oyunların sadece 4:3 ekran oranına destek vermesi dolayısı ile sizin 1024*600 ekran çözünürlüğünüze destek vermemesinden dolayı öyle açılıyor.
    yinede çalışan oyunlarınız olduğu için sevinmelisiniz. ben sadece underground 1 ve 2 yükleyip oynamıştım. başkada oyun denemedim. nede olsa 64mb dahili ekran kartı vardı bendeki model de ki sizde de aynı model var sanırım.

• abiler konuyu hortlatmk istemezdim ama bir iki konuyu açıklığa kavuşturayım mesela xp formatı sırasında mavi ekran doğal çünkü sata hd var ve masaüstü değil yani driver yoksa xp ide gibi göreiyor hdd yi yapacağınız iki yol var ya bioastan ahc iyi kapatmak ya da sat yüklü bir xp kullanmaktır. tercih sizin qs tuşudur cameradır hepsinin lenovo resmisitesinde driveri var kurun ve keyfinize bakın fan motorunun sesi yok ama rüzgarı acayip ses çıkarıyor:) bir de varsa bana ekran çerçevesi için yardımcı olur musunuz benimki kırıldı da sadece çercevnin ön kısmını alacağım
  • herkese selam,

bayağı bir yerde aradım, bulamadım. plazma televizyonumda vga girişi yok. internetten vga-component kablo aldım, ama görüntü alamadım. bu netbook'un component video çıkış desteği yok mu? vga girişi olmayan tv'ler için ne önerirsiniz? vga-hdmi ya da vga-scart kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergozu -- 18 Nisan 2012; 17:37:54 >
  • Ben bu makinayı 2 yıldır kullanıyorum ama şu 7 ay süresince her gün durmadan kullanıyorum.yurt dışında olduğum için sürekli işlerimi bununla hallediyorum.Ben kendi yorumumu yapmak istedim.Olağan üstü bir şey bu!İyi ki almışım!Şarj süresi süper en az 5 saat gidiyor halen!Ama Performas değil Balance'da.Her kim bu makinayı almak üzerine düşünüyorsa hiç düşünmesine gerek yok!Hemen gidip alşın 570 TL ye almıştım ben şimdi ne kadar bilmiyorum ama sadece internet işleri için hızlı-pratik bir şey istiyorlarsa hiç düşünmeden bu cihazı alabilrler.Fazlası ile yetiyor.Genel koruma olarak Trend Micro Titanyum diye bir şey kullanıyorum.Netbooklar içinmiş oda.Hiç kasma denen bir şey yok açıldıktan sonra takır-takıı bütün işlerimi yapabiliyorum.
    Tek sorunum benim hatam sonucu olan bir sorun.bir ayarlama yapmaya çalışırken bozduğum açılma süresi.2-3 dakika içerisinde hazır duruma gelirdi eskiden bilgisayar ama şimdi 2-3 dakika içerisinde hazır duruma geliyor fakat nasıl anlatsam.Hoşgeldiniz ekranı gidiyor imleçsiz-bilgisayarım ileci olmayan falan olmayan başlat falan olmayan sadece duvar kağıdı olan ekran en az 3-4 dakika öyle duruyor.Daha sonra imleler-başlat çubuğu geliyor.Nedenini biln varsa yardımcı olabilir mi?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: byberkan

Ben bu makinayı 2 yıldır kullanıyorum ama şu 7 ay süresince her gün durmadan kullanıyorum.yurt dışında olduğum için sürekli işlerimi bununla hallediyorum.Ben kendi yorumumu yapmak istedim.Olağan üstü bir şey bu!İyi ki almışım!Şarj süresi süper en az 5 saat gidiyor halen!Ama Performas değil Balance'da.Her kim bu makinayı almak üzerine düşünüyorsa hiç düşünmesine gerek yok!Hemen gidip alşın 570 TL ye almıştım ben şimdi ne kadar bilmiyorum ama sadece internet işleri için hızlı-pratik bir şey istiyorlarsa hiç düşünmeden bu cihazı alabilrler.Fazlası ile yetiyor.Genel koruma olarak Trend Micro Titanyum diye bir şey kullanıyorum.Netbooklar içinmiş oda.Hiç kasma denen bir şey yok açıldıktan sonra takır-takıı bütün işlerimi yapabiliyorum.
    Tek sorunum benim hatam sonucu olan bir sorun.bir ayarlama yapmaya çalışırken bozduğum açılma süresi.2-3 dakika içerisinde hazır duruma gelirdi eskiden bilgisayar ama şimdi 2-3 dakika içerisinde hazır duruma geliyor fakat nasıl anlatsam.Hoşgeldiniz ekranı gidiyor imleçsiz-bilgisayarım ileci olmayan falan olmayan başlat falan olmayan sadece duvar kağıdı olan ekran en az 3-4 dakika öyle duruyor.Daha sonra imleler-başlat çubuğu geliyor.Nedenini biln varsa yardımcı olabilir mi?
    Teşekkürler.

bu durum daha çok daemon toolstan oluyor system 32 içindeki driver klasorundaki spdt.sys dosyasını silmek yeterli olur. olmazsa yeni kullanıcı açmayı deneyebilirsin. s10 bitmez abi. çok güzel bilgisyar bendeki 3 hücrelik modeli 15 günde bir kapatıp açıyorum. hep uykuda. eski amd min gcünü vermiyor ama taşıması çok güzel.
    ha sakın menteşesini falan kırayım deme beygir gibi dönersin orada burada bulmak imkansız çünkü.

• Üretimden kalkmış zaten.çok şaşırdım.Nasıl olur ya?ama teknoloji ne olacaktı?
  • benimkinin bataryası bitti.yazıcıoğlunda varmıdır acep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byberkan

Üretimden kalkmış zaten.çok şaşırdım.Nasıl olur ya?ama teknoloji ne olacaktı?

üretimden kalkması normal çünkü 2009 malı. ama çinden ebayla getirilebiliyor parçaları. türkiyede ise manyak pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

benimkinin bataryası bitti.yazıcıoğlunda varmıdır acep.

abi nasıl bitirebildin bataryayı benimki hala taş gibi. 3 hücre 3.5 saate yakın gidiyor wifi olmadan. ama gittigidiyora 6 hücreliler var 149 lira civarı ancak ne kadar güvenilir bilemem. bir de ebaydan ya da lenovonun çindeki üretim merkezlerinden direkt isteyebilirsin. çünkü hala parça desteği var. ancak türkiyeye hiç parça desteği gelmedi lenovonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

abi nasıl bitirebildin bataryayı benimki hala taş gibi. 3 hücre 3.5 saate yakın gidiyor wifi olmadan. ama gittigidiyora 6 hücreliler var 149 lira civarı ancak ne kadar güvenilir bilemem. bir de ebaydan ya da lenovonun çindeki üretim merkezlerinden direkt isteyebilirsin. çünkü hala parça desteği var. ancak türkiyeye hiç parça desteği gelmedi lenovonun.

valla bendeki 6 hücreli bitti işte.2 seneyi geçince bitti namıssız yoksa garantiden hallederdim.lenovonun burdaki merkezine ulaşmaya çalıştım,kapı duvar.paramla batarya almak için kimseyle görüşemedim,devamlı telesekreter.bi ara yazıcıoğluna bakıcam orda ya vardır ya içindeki hücreleri değiştirirler falan bi şekilde hallederler heralde.

• quote:

quote:

quote:

valla bendeki 6 hücreli bitti işte.2 seneyi geçince bitti namıssız yoksa garantiden hallederdim.lenovonun burdaki merkezine ulaşmaya çalıştım,kapı duvar.paramla batarya almak için kimseyle görüşemedim,devamlı telesekreter.bi ara yazıcıoğluna bakıcam orda ya vardır ya içindeki hücreleri değiştirirler falan bi şekilde hallederler heralde.

hücre değişimini dene abi. ancak yine de çok eşy bekleme çükü lenovo birinci kalite batarya kullanıyor. ve bu batarya ile sadece sony ve apple baş edebilir.-sony derken buraya gelmiş değişim malı cihazlar değil. sıfır sonyler-
    bir de cidden merak ettim. nasıl bitti o batarya. bendeki nerden baksan 1000 defa şarj oldu-2.5 sene de günde iki kez şarj ederek- gene de sağlam gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hücre değişimini dene abi. ancak yine de çok eşy bekleme çükü lenovo birinci kalite batarya kullanıyor. ve bu batarya ile sadece sony ve apple baş edebilir.-sony derken buraya gelmiş değişim malı cihazlar değil. sıfır sonyler-
    bir de cidden merak ettim. nasıl bitti o batarya. bendeki nerden baksan 1000 defa şarj oldu-2.5 sene de günde iki kez şarj ederek- gene de sağlam gidiyor.

belki 6 hücreli olan çabuk bitiyordur veya benim şansıma böyle oldu,bilemedim bende.öyle çok da kullanılmadı ,evden dışarı çıkmadı demek doğru olur zaten.boş vakit de bulamıyorum bu aralar ilgilenmek için yoksa biran önce yaptırıcam.hoş benim notebook'um var hanım arada facebooka bakıyor çok isterse fişe takıp çalıştırıyor o kadar acelesi de yok yani.bu arada senin batarya da baya iyi performans gösteriyormuş maşallahı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: omergozu

herkese selam,

bayağı bir yerde aradım, bulamadım. plazma televizyonumda vga girişi yok. internetten vga-component kablo aldım, ama görüntü alamadım. bu netbook'un component video çıkış desteği yok mu? vga girişi olmayan tv'ler için ne önerirsiniz? vga-hdmi ya da vga-scart kullanan var mı?

vga çıkışı var. ancak bunun için fn tuş driveri indirmelisin. ya da win 7 deki başlat tuşu ile "p" tuşuna basmalısın.
    bir de vga çıkışı yoksa o zaman dvi çıkışı olmalı. o zaman ona vga-dvi aparatı takarak vga ya çevirebilirsin. yoksa piysada vga yı televizyonuna uygun kabloya çeviren aparatlar var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belki 6 hücreli olan çabuk bitiyordur veya benim şansıma böyle oldu,bilemedim bende.öyle çok da kullanılmadı ,evden dışarı çıkmadı demek doğru olur zaten.boş vakit de bulamıyorum bu aralar ilgilenmek için yoksa biran önce yaptırıcam.hoş benim notebook'um var hanım arada facebooka bakıyor çok isterse fişe takıp çalıştırıyor o kadar acelesi de yok yani.bu arada senin batarya da baya iyi performans gösteriyormuş maşallahı var.

teşekkürler. şaka maka ilk çıktığı sene almıştım daha şimdi baktım faturada 28.10.2009 yazıyor. -hoş ben aldıktan bir hafta sonra tükendi-
    abi senin sorunun aslında bataryanın ikinci el olması.
    elektronik üreticileri her ürettikleri malın içine bir tane ikinci el parça takar. hani şu faturada garanti bölgesinde yazar ya-garantide değişen parça şirketin malıdır.-işte o şirketin malını nerde kullanıyorlar sanıyorsun?. mesela benim bilgisayarında sanısım hdd kapağı ikinci el. çünkü 6 ay içinde bütün boyası döküldü. bir de klavyenin altı sanırım. çünkü o da hafif yukarı kalkık. ancak hiç sorun yaşamadım ben. bu arada bilgisayara çok kötü davrandım. üstüne oturduğum için menteşesi kırıldı. bir de yeğenim adaptor kablosunu kemirmiş-allahtan şarja takılı değildi.- bir keresinde de kardeşim sakatlık olması diye bir yere kaldırmış kapağı açık olarak. orada da üstüne tavandaki koca sunta kopup düştü.sakatlık olmasın diyeymiş ancak ne batarya ne performansı düşük değil. 2 gb ram taktım şu anda hayvan gibi. win7 ultimate aero ile hiç takılmıyor. sanal ağ kurup counteri 2 saat oynuyorum eğer ki wifi yi kapatır sadece film izlersem 3.5 saat gidebiliyor. bir de 6 hücre olsa ne olacak

• ben bu şirketlerden her üçkağıdı beklerim.dediğin gibi sıfır aldığım aletin bataryasını 2. el takıp paketlemiş olabilirler.garantisi bittikten sonra bataryanın da bitmesi ayrı bi pazarlama tekniği,samsung notebook'umun da bataryası garantinin bitmesine 20-25 gün kala bitmişti hemen servise verdim yenisiyle değiştirdiler.bu arada senin lenovo da gladyatör ruhu var sanırım
  • quote:

ben bu şirketlerden her üçkağıdı beklerim.dediğin gibi sıfır aldığım aletin bataryasını 2. el takıp paketlemiş olabilirler.garantisi bittikten sonra bataryanın da bitmesi ayrı bi pazarlama tekniği,samsung notebook'umun da bataryası garantinin bitmesine 20-25 gün kala bitmişti hemen servise verdim yenisiyle değiştirdiler.bu arada senin lenovo da gladyatör ruhu var sanırım

o olay tek markaya özgü değildir abicim. aslında bu biraz dağıtım şirketinin olayıdır. mesela sony vaio nun tamamı böyle.
    gidin oradaki satıcıya bir modeli sorun ya bir tane ya iki tane geldi abi der her seferinde.
    çünkü sony vaionun türkiyedeki dağıtımı, avrupadai dağıtılmış malların bozulup iade almış parçalardan toplanmış haliir. bu da tabi ki ikinci ele giriyor. bu yüzden sony vaiolar hep arızalı çıkıyor. ha bir iki modelde gerçekten iyi oluyor sonyler.
    lenovo olsun sony olsun hepsi yapar bu işi

• quote:

quote:

ben bu şirketlerden her üçkağıdı beklerim.dediğin gibi sıfır aldığım aletin bataryasını 2. el takıp paketlemiş olabilirler.garantisi bittikten sonra bataryanın da bitmesi ayrı bi pazarlama tekniği,samsung notebook'umun da bataryası garantinin bitmesine 20-25 gün kala bitmişti hemen servise verdim yenisiyle değiştirdiler.bu arada senin lenovo da gladyatör ruhu var sanırım

o olay tek markaya özgü değildir abicim. aslında bu biraz dağıtım şirketinin olayıdır. mesela sony vaio nun tamamı böyle.
    gidin oradaki satıcıya bir modeli sorun ya bir tane ya iki tane geldi abi der her seferinde.
    çünkü sony vaionun türkiyedeki dağıtımı, avrupadai dağıtılmış malların bozulup iade almış parçalardan toplanmış haliir. bu da tabi ki ikinci ele giriyor. bu yüzden sony vaiolar hep arızalı çıkıyor. ha bir iki modelde gerçekten iyi oluyor sonyler.
    lenovo olsun sony olsun hepsi yapar bu işi

sony'nin yaptığıda direk 3. dünya ülkesi muamelesiymiş.bu konuda senin de bilgilerin muazzam ya sektördensin ya da aşırı ilgilisin.bir daha note-netbook alırken sana danışıcam

• bir arkadaşa s12 almıştık 2.5 sene önce

çok ağırlaştı format atayım dedim ama recovery çalışmadı

d de birsürü dosya var ama hata veriyor yedek yok diyor

nasıl yükleyeceğiz acaba
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.