Şimdi Ara

LENOVO S10-2 NETBOOK >>>> TEK BAŞLIK (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
6
Favori
110.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede baktığın modele göre üzerinde takılı olan ram hızları yazıyor olmalı.
    benmkindede 533 yazıyyordu sitede ama cihazda 1gb 667mhz ram var. bende yarın 2gb 667mhz ram alacam
  • Başlarken format tuşuna bastığımızda çıkan ekrandaki antivirüs programı güncellenmiyor. Acaba sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey@zıt

Başlarken format tuşuna bastığımızda çıkan ekrandaki antivirüs programı güncellenmiyor. Acaba sorun nedir?

hiç bilemeyeceğim diğer arkadaşlar cevap verebilirler ben eset nod32 kullanıyorum sadece.

bu arada 667mhz ddr2 cl5 2gb ram aldım taktım biraz daha hızlı açılıyor pencereler artık netteki sayfa açılmalarıda es kisi kadar yawaş değil. gerçi ben 12 aydır format atmadım çok dolu makina bi fabrika ayarlarına dönsem baya bi güzel olabilir o ayrı.

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_oasis

tekrardan merhabalar,
    bir önceki yazımda win7 biraz daha hızlı demiştim, ama yanılmışım. kullandığım programların tamamını yükleyince, biras da olsa yavaşlama oldu. hızlı xp ile hemen hemen aynı diyebilirim bazı uygulamalarda xpden daha geç cevap veriyor. ( NOT: benim cihaz 1gb ramlı ).

bu arada pil sürelerinde bariz fark var. xp, win7 ye nazaran rahat 1 saat daha fazla gidiyor. bilginize...

arkadaşım win 7 de hız farkı asıl browserlarda yani internet sayfalarında falan belli oluyor . önceki sayfalarda okumuştum başka bir arkadaş anlatmıştı.
    ekran kartı ile ilgili olan şeyde ntfs tabanlı işletim sistemlerinde misal vista win 7 bunlarda onboard ekran kartları ram ile alakalı olarak olduundan fazla yüksek görünüyor. ama aslında hala 64mb ekran kartın yani o yazan 256mb a aldanma. bir hız artışı olmamıştır ekran kartında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 27 Eylül 2010; 14:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşım win 7 de hız farkı asıl browserlarda yani internet sayfalarında falan belli oluyor . önceki sayfalarda okumuştum başka bir arkadaş anlatmıştı.
    ekran kartı ile ilgili olan şeyde ntfs tabanlı işletim sistemlerinde misal vista win 7 bunlarda onboard ekran kartları ram ile alakalı olarak olduundan fazla yüksek görünüyor. ama aslında hala 64mb ekran kartın yani o yazan 256mb a aldanma. bir hız artışı olmamıştır ekran kartında.

önceki sayfalara bakmıştım ama demek ki kaçırmışım, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_oasis -- 27 Eylül 2010; 20:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_oasis

önceki sayfalara bakmıştım ama demek ki kaçırmışım, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

anlatan kişi windows 7 starter edition olarak anlatmıştı galiba
  • slmlar..
    benim netbook LENOVO S10-2 ama N270 siz s-10 modelinde N270 s10-2 modelinde N280 demişsiniz.
    bu farklılık neden olabilir (Teknoosa'dan aldım bu arada netbooku) ??
    birde netbook'um da hangi oyunları oynayabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
    şimdiden tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: drsake

slmlar..
    benim netbook LENOVO S10-2 ama N270 siz s-10 modelinde N270 s10-2 modelinde N280 demişsiniz.
    bu farklılık neden olabilir (Teknoosa'dan aldım bu arada netbooku) ??
    birde netbook'um da hangi oyunları oynayabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
    şimdiden tşkler..

onların birde 59.... şeklinde seri numarları var bizimkiler 1 sene önce n280 işlemciliydi yeni gelen ürünler ise nedense n270 işlemcili.
    bi yanlışlık yok yani artık n270 var çoğunlukla piyasada.
  • ya dünden beri benimkinde wireless problemi çıktı arkadaşlar,hiç bir kablosuz ağı görüntüleyemiyor
    neden olabilir sizce ve nasıl çözümlenir?
  • farketmeden yandaki tuş kapanmış olabilir mi?
  • arkadaşlar aranızda cpu overclock yapan var mı? Varsa neyle yapıyor? Ben setfsb'de anakart kodumuzu bulamadım şimdi oc tuner deniycem :(
  • bu cihazda o tarz yazılımlarla mümkün değil overclock ancak daha önceden msi ın turbo özellikli netbook a ait biosu modlayıp bazı cihazlara uyduruluyordu ve böylelikle şarjda iken belli bi tuş kombinasyonu ile işlemci hızı 1.6dan 2.0 a çıkartılabiliniyordu.. yine de bu cihazınızı garanti dışı bırakıyor ayrıca açılışta ekranınızda msi logosu çıkıyor..
  • acli yardım.................

arkadaaşlar, yaklaşık bir yıldır xp kullanıyorum, ram 2 gb., masaüstüne win7 ultimate kurdum hoşuma gitti, yıllardır xp kullanıyorum bu bayaa değişik geldi , şimdi netbokada kursam diorum , fikriniz nedir,
    pilim çabuk bitermi, hızım düşermi, sürücülerde sorun yaşarmıyım kısaca kurayımmı yoksa xp kalsınmı,
    acil cevap bekliyorm, yapan arkadaşlar mutlaka vardır, tavsiye edeyolarmı..
    teşekkürlerr...
  • driverlar lenovo nun sitesinde mevcut, o konuda sıkıntı çekmezsiniz. benim netbok 1 gb lık olanından ben win 7 kurdum, xp ye nazaran daha iyi gibi geldi. ama pili 30-45 dak. daha az gitti. belki ram in 1gb olmasından kaynaklı da olabilir. sizinki 2 gb mış, yerinizde hemen win7 kurar denerdim.
  • Arkadaşlar lenovo s10-2 netbookun lcd monitörü dağıldı. ufak bir kaza oldu cep telefonu netbookun üzerinde iken netbookun monitör katlanınca arada kalan telefon yüzünden çatırdadı lcd.
    Şimdi d-sub çıkıştan harici bir monitöre bağlayarak kullanabiliyorum hiçbir sorun yok fakat tabi acilen yaptırmam gerek monitörünü.
    Kaç paraya malolur ?
    Çok az kullandım netbooku nazar değdi sanki, daha 1 sene olmadı alalı.

Servisine mi göndereyim ? kaça malolur bana ?
  • bu netbooklar ilk çıktığında dokunmatik lcd lerin 7" olanları 180tl falandı millet hemen onlardan alıp takıyor ve touchscreen destekli win7 kuruyordu. uygun ebatlarda bir lcd ile değiştirebileceğiniz gibi firmaya da telefondan arayarak sorabilirsiniz.
  • lenovo s 10-3 netbooklarla ilgili bilgisi ve görüşü olanlar var mı?
    tercih eder misiniz?
  • sanırsam işlemci kodu değişik ama dikkatli olmak lazım 1.6 ve 1.66 işlemci arasında farklar var. 1.66 olandan bahsediyorsanız muhakkak tavsiye edilir. nette gördüğüm kadarı ile hdd farkı var belirgin özellik olarak. ekran kartı belli mi bilmiyoruum ama bizde 64mb var onboard olarak muhtemelen aynıdır. yani tek farkı hdd olması ve fiyatı GOLDBİLGİSAYAR da gayet uygun şuan. biz 160gb olarak s10-2b yi 600 civarı fiata almıştık.

ama eğer ekran kartlı oyuna yönelik model ararsanız hp ler varki 1000TL üstü fiyatları vardı yazın haberiniz olsun.

bunlar genel olarak net yani yerindeyse internet bilgisayarlarıdır ve ben şahsen uygun internet bağlantısı ile saniyede 5mb download a kadar çıkabildim. gayet memnunum. desteklediği internet hızını siz düşünün artık. bi sorun yok yani. pil ömrüde cabası. ve 1.5 yıldır ilk kurulumla gelen xp yi kullanmaktayım asla format atmadım. bi yawaşlama söz konusu değil . 10-3 teki işlemcinin daha düşük performans vereceğini düşünmüyorum.

eğer 10-3 kullanan arkadaşlar varsa eminim ki cevap vereceklerdir.

• arkadaslar . harddıskı değıstırecegım. bılındıgı uzere kutudan wındows cd'sı cıkmıyor. su an netbookumda kurulu olan xp;'yı yenı takacagım harddıske atmanın yolu var mı? varsa adıma dım soleyebılır mısınız. tesekkurler.
  • Arkadaşlar netbook umu satıyorum. s10-2 2gb n280 bluetooth web cam veriface yüz tanıma vs.. full ;) garantisi devam etmekte. 2009 ekim de aldm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturka99

arkadaslar . harddıskı değıstırecegım. bılındıgı uzere kutudan wındows cd'sı cıkmıyor. su an netbookumda kurulu olan xp;'yı yenı takacagım harddıske atmanın yolu var mı? varsa adıma dım soleyebılır mısınız. tesekkurler.

hmm ozaman ya recovery ile fabrika ayarlarına dönüp. c sürücüsünün imajını alıp sonrada yeni harddiskin c sürücüsüne kuracaksın.

ya da herhangi bir xp yi kurup lisans anahtarı olarak netbook un altında yazan seriali yazacaksın. yeni xp kuracaksan usb den kurulum yapacaksın U3 özellikli bir usb lazım o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.