Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada geçen forumdan bi arkadas msnden bana bi metin yolladı allods ekibine ait bi metin metinin türkçesi söyle

en cok merak edilen soru obye geçnce cb çarları silinicekmi cevabını veriolar eger büyük bi sorun çıkarsa silinicek yoksa silinmeme ihtimali varmıs öyle yazıo yani öyle olrsa ii olr aslında
  • arkadaşlar scoutun talentleri ve statlarının neye verileceği hakkında bi şey bilen warmı bilen warsa yazabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

bu arada geçen forumdan bi arkadas msnden bana bi metin yolladı allods ekibine ait bi metin metinin türkçesi söyle

en cok merak edilen soru obye geçnce cb çarları silinicekmi cevabını veriolar eger büyük bi sorun çıkarsa silinicek yoksa silinmeme ihtimali varmıs öyle yazıo yani öyle olrsa ii olr aslında

Yalandır. CB başladığından beri oyunun resmi forumlarında yöneticiler karakterler CB bittiğinde silinecek diye yırtınıyorlar.
  • dh ekibi olarak ob de hangi tarafta başlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvengs

dh ekibi olarak ob de hangi tarafta başlıyoruz

Biz guildce Empire olacağız.
  • eğer yer varsa 2 arkadaş gelmek isteriz
  • US serverinde oynayanlar birleşelim beyler ^^şu an yazuch ve ben oynuyoruz US serverinde.İsminizi verin ekleyim party falan yaparız.
  • league tarafındaym ben bakalm orda kalıcaz herelde gelrsenz haberimz olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvengs

eğer yer varsa 2 arkadaş gelmek isteriz

Önceki sayfalarda yazmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Arkadaşlar EU serverında adam gibi, bir yerlere gelebilecek bir guild kurmayı plânlıyoruz(MJforever ve ben).Oyunda ciddi ciddi ilerlemeyi düşünen arkadaşlar varsa aramıza bekleriz.

Guildimizin ismi:Now Or Never
    Irk:Empire
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Guilde katılmak isteyenler:group925108@groupsim.com ve Juvixted@hotmail.com ' u eklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

league tarafındaym ben bakalm orda kalıcaz herelde gelrsenz haberimz olsn

Evet bende league tarafındayım.Elf paladin.
  • Bi ob olmadi gitti şu oyun ya deli olucam kaç aydir bekliyorum.

Bende empire tarafinda olmayi düşünüyorum.
  • herkes aynı tarafta olsa daha guzel olmazmıydı
  • 12 lvl kadar okçu kastım en yüksek mage vuruyor diyorlar ama okçu daha seri kesiyor gibi geldi bana bu yüzden league tarafında okçu açıcam yada mage açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotak

12 lvl kadar okçu kastım en yüksek mage vuruyor diyorlar ama okçu daha seri kesiyor gibi geldi bana bu yüzden league tarafında okçu açıcam yada mage açarım

perception stat'ına yatırım yaparsan mage ile pvp de ağlatamıyacağım adam olmaz bu kadar söyleyim.Scout'u ise bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

12 lvl kadar okçu kastım en yüksek mage vuruyor diyorlar ama okçu daha seri kesiyor gibi geldi bana bu yüzden league tarafında okçu açıcam yada mage açarım

perception stat'ına yatırım yaparsan mage ile pvp de ağlatamıyacağım adam olmaz bu kadar söyleyim.Scout'u ise bilmem.

Mage de Luck a verince çok iyi oluyo diye biliorm youtube da bi video izledm crit mage adamın 3 vurusundan 2 si crit 25k civarında vuruodu pvp de...Scoutdada luck çok iyi oluyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

quote:

Mage de Luck a verince çok iyi oluyo diye biliorm youtube da bi video izledm crit mage adamın 3 vurusundan 2 si crit 25k civarında vuruodu pvp de...Scoutdada luck çok iyi oluyo...

Evet ama pvp de eğer doğru stata yatırım yaparsa ve senin yenebileceğin bir class ile pvp yaparsan adam da bi stat vardı senin büyünden etkilememen sağlıyordu unttum onu o stat azsa senin büyün daha fazla hasar yapıyor yani miss vurman çok zor.Fakat ben mage kullanmayacağım Paladin olarak gideceğim ^^

• Beyler Tank paladin için hangi statlara yatırım yapılması gerektiğini bilen varmı?
  • quote:

Beyler Tank paladin için hangi statlara yatırım yapılması gerektiğini bilen varmı?

Ben tank paladin kasarken Stamina statına yoğunlaşmıştım.Gayetde güzel olmuştu.

Glomo isimli hayvani bossu 10 kişi kestik.
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

• Open Beta ya ne zaman geçilecek açıklanan birşey var mı ?
  • Arkadaslar Wariror ile paladin arasındaki fark nedir?
    Birde empire açmak istiyorum empire'da 2 tane wariror 2 tane paladin var bunlar arasında fark varmı?
    oyun hakkıında halen detaylı bir yazı bulamadım.
    Talentler nasıl verilir v.s.
    bunlar hakkında elinde materyal olan varmı?
    Amma sordum ama :D
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.