Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya ben büyük bir şehire geldim lightwood ama o eski ormanda 1 görevim kaldı nasıl geri dönebilirim ?
  • bu key olatı duruyomu hala?. ben 1 senelik üyeyim nie bana gelmedi ya bu key maille?.Yada fazla keyi olan bana mesaj olarak atabilirmi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bizde arklarla kötüler tarafında başladık sizce en iyi class hangisi ? Ben Orc Shaman açtım kötümü sizce ?

İyi/kötü class yoktur, iyi/kötü oyuncu vardır.

+111111

@Yazauch:Gökhan elf paladin açacağım birader karar veridim artık.Senle nice partyler raidler yapıcaz :DDD

artık elf elf takılırız bide yukarda tank olucam çift elmi kullanim yoksa silah kalkanmı demissin tank olmayı düsünüosan kalkan sart

Tüh ya two-handed çok karizma gözükürdüm fakat kutsal şovalyeye kılıç+kalkan da gider nasıl olsa defensive class ^^ senin resim karizmaymış gökhan.pvp'de acımam ama :DD sana attığım videoyu gördünmü ? pvpli olan çok güzel.Dur bulsam atıcam.Knighttaki CZ gibi herkes birbirine dalıyo.

EDIT:http://www.youtube.com/watch?v=Q7QzpSFGfmY&feature=related

Bu arada Gökhan en son attığın resme baktımda birader senin fatigue exp(exp barındaki mavi çubuk)dolmuş.Hemen Inn'e gidip uyuda fatigue exp boşalsın sende exp alırsın(level atlamanın kolay yolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 30 Ocak 2010; 16:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvengs

doğru ordan indiriyorsun

ya ben büyük bir şehire geldim lightwood ama o eski ormanda 1 görevim kaldı nasıl geri dönebilirim ?

League tarafında Lightwood'a geçtikden sonra Novograd(bahsettiğin orman)'a geri dönülmüyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bizde arklarla kötüler tarafında başladık sizce en iyi class hangisi ? Ben Orc Shaman açtım kötümü sizce ?

İyi/kötü class yoktur, iyi/kötü oyuncu vardır.

+111111

@Yazauch:Gökhan elf paladin açacağım birader karar veridim artık.Senle nice partyler raidler yapıcaz :DDD

artık elf elf takılırız bide yukarda tank olucam çift elmi kullanim yoksa silah kalkanmı demissin tank olmayı düsünüosan kalkan sart

Tüh ya two-handed çok karizma gözükürdüm fakat kutsal şovalyeye kılıç+kalkan da gider nasıl olsa defensive class ^^ senin resim karizmaymış gökhan.pvp'de acımam ama :DD sana attığım videoyu gördünmü ? pvpli olan çok güzel.Dur bulsam atıcam.Knighttaki CZ gibi herkes birbirine dalıyo.

EDIT:http://www.youtube.com/watch?v=Q7QzpSFGfmY&feature=related

Bu arada Gökhan en son attığın resme baktımda birader senin fatigue exp(exp barındaki mavi çubuk)dolmuş.Hemen Inn'e gidip uyuda fatigue exp boşalsın sende exp alırsın(level atlamanın kolay yolu)

biliorm onu yapıorm güzel oyun yaa :D

• arkadaslar indirmeye devam ediyorum suna 45 dk elektrikler kesildi sansıma:S.Allahdan torrentle indiriyorum suanda devam ediyo cok sabırsızlanmaya basladım.bu arada hangi class ı secsem tavsiye veren varmı.ben bi video da izlemistim buyucu buz atıyodu durmadan o class cok hosuma gitti adam hic bisi yapamıyodu durma donduruyodu .HANGİ CLASS BU Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneraw -- 30 Ocak 2010; 18:46:40 >
  • Arkadaşlar oyunu yaklaşık 2 saatlik yüklemeden sonra kurdum herşeyi yaptım versiyonuda güncelledi fakat en son yerde hata veriyor versiyon bozuk diyor buraya kadar sorunsuz gitti bilgisayarın özellikleride iyi zaten onunla bir ilgiside olacağını sanmıyorum hata raporu gönderme sorunu çıkıyor her deneyişimde versiyon tamirinde ve olmuyo giremiyorum oyuna çözümü olan varmı?
    http://yfrog.com/dzsorunj

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

• allods euda open beta ne zaman açılcak bilgisi olan varmı?
  • buradan key paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkürler
  • oyun bilgsiyarı çok kasıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkweber

arkadaslar indirmeye devam ediyorum suna 45 dk elektrikler kesildi sansıma:S.Allahdan torrentle indiriyorum suanda devam ediyo cok sabırsızlanmaya basladım.bu arada hangi class ı secsem tavsiye veren varmı.ben bi video da izlemistim buyucu buz atıyodu durmadan o class cok hosuma gitti adam hic bisi yapamıyodu durma donduruyodu .HANGİ CLASS BU Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI

Moral bozmak gibi olmasın ama bilgisayarın oyunu çalıştırmayacak büyük ihtimalle.Bu arada bahsettiğin class Mage.

quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

oyun bilgsiyarı çok kasıor

Flood yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

oyun bilgsiyarı çok kasıor

Sistemin ne senin? program açıksa oyun oynarken kasar.
  • bende ole dusunuyorum ama ins. calsıtırı. benim RAM 2 gb ama sorun ekran kartında onuda ay basında cozucem ins.eger oynarsam ismim MoneRaW olucak.oyun ici yardım alabilecegim biri varmı
  • quote:

bende ole dusunuyorum ama ins. calsıtırı. benim RAM 2 gb ama sorun ekran kartında onuda ay basında cozucem ins.eger oynarsam ismim MoneRaW olucak.oyun ici yardım alabilecegim biri varmı

Çalıştırır merak etme benim makine 1 gb ne oyunları çalıştırdı seninkimi çalıştırmayacakUS serverimi EUmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamelsan

Arkadaşlar oyunu yaklaşık 2 saatlik yüklemeden sonra kurdum herşeyi yaptım versiyonuda güncelledi fakat en son yerde hata veriyor versiyon bozuk diyor buraya kadar sorunsuz gitti bilgisayarın özellikleride iyi zaten onunla bir ilgiside olacağını sanmıyorum hata raporu gönderme sorunu çıkıyor her deneyişimde versiyon tamirinde ve olmuyo giremiyorum oyuna çözümü olan varmı?
    http://yfrog.com/dzsorunj

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

dostum oyunu bastan yukle dosyalar eksik.özellikle data klasorü.

• quote:

quote:

bende ole dusunuyorum ama ins. calsıtırı. benim RAM 2 gb ama sorun ekran kartında onuda ay basında cozucem ins.eger oynarsam ismim MoneRaW olucak.oyun ici yardım alabilecegim biri varmı

Çalıştırır merak etme benim makine 1 gb ne oyunları çalıştırdı seninkimi çalıştırmayacakUS serverimi EUmu?

ilk yukeledigim us du ama dosyalarında sorun vardı simdi eu yu ındırıyorum

• quote:

Ben ekran kartından dolayı çalıştırmayabilir demiştim.
  • arkadaslar bana key vere bilecek varmı ister burdan istersede emreaydin-52@hotmail e mail olarak atabilir lütfen...
  • quote:

quote:

Ben ekran kartından dolayı çalıştırmayabilir demiştim.

dostum önemli degil ay basına kadar sondestan takılırız

• ewt arkadaslar yukledim ekran kartım yetmedi ben bole isin hemi ay basında gorusuruz ıns. oynıyanlara kolay gelsin...

MoneRaW
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.