Şimdi Ara

Teklif Hazırlama Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üzerinde çalışabilecek teklif hazırlama programı arıyorum. Hazırlanan teklifler serverde saklanacak ve diğer kullanıacılar bunlara erişebilecek. Otomatik belge numarası verme özelliği olacak

Çokmu şey istedim bilmiyorum ama böyle bir program varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 9 Temmuz 2005, 21:52:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rafet32

Ağ üzerinde çalışabilecek teklif hazırlama programı arıyorum. Hazırlanan teklifler serverde saklanacak ve diğer kullanıacılar bunlara erişebilecek. Otomatik belge numarası verme özelliği olacak

Çokmu şey istedim bilmiyorum ama böyle bir program varmı.

Arzu ettğiniz programı Delphi ile bir kalıp form hazırlayarak AĞ üzerinde FIREBIRD yada INTERBASE database kullanark hazırlarsınız hocam. Tek yapmanız gereken Database i dizayn edip Servera kopyalamak... daha sonra Client makinden direkt gönderme yaparsınız hatta çoklu kullanıcı bile kullanabilirsiniz..

client "192.168.1.1:c:\databaseim.GDB" gibi çıkış verip direk ağ makinesine yazdırabilirsiniz. tabi database programlama ile ilgilenmişseniz en fazla yarım gününüzü alır.

• Aslında ben hiç bulaşmayı istemiyorum. Şöyle hazır bişeyler varsa onları kullanayım diyorum. Yoksa onca işim arasında bunuda yazmak başıma kalacak. Dediğin gibi programın mantığı çok basit. Ama programa başlayınca şurasıda şöyle olsun burasıda böyle olsun gibi talepler gelince iş uzarda uzar. Bazende iyi gününe gelir kendin kaşınırsın şunuda ilave edeyimde iş biraz daha güzel olsun dersin sonu olmayan bir yola girersin bitmek bilmez. Programcıların ortak kaderi

Birkaç gün daha sabırla bekliyelim eğer işe yarar bişey çıkmazsa kendimiz yazıcaz n'palım başka çare yok

• Hocam "Giem Teklif" diye bir program vardı birkaç sene önce ama network desteği var mıydı bilemiyorum. bir araştırsanız, bulamazsanız yardımcı olayım ben. Ama siz yazarsanız yeni bir şey daha güzel olur.

Kolay gelsin..
  • Giem Teklifi inceledim birisi emek verip yazmış ama çok fazla kullanışlı gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.