Şimdi Ara

Colin McRae : DiRT 2 [Ana Konu - ÇIKTI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
12.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar psn e baktım bulamadım.. psn in uk mu us mu olduğunu nasıl anlarız :D webten ikisinede girebiliyorm

Alıntıları Göster
    Yeni user oluşturup onun için uk psn aç.Kayıt ekranında adres için ingiltere adresi girceksin ve UK seçceksin.İngiltere adresi google da arat yaz bi tane.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 22 Ağustos 2009; 19:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Benim simdiye kadar ki oyunlarda ayni zevki alamadigim oyun Colin Mcrae Rally 2 dir. Ps1 e cikmisti, ama deli gibi kapisiyorduk, araclarin agirlik kontroller deli gibiydi. Gunun 4-5 saati basindaydim oyunun. Simdi grafikler iyilestikce oyunlar eski zevki vermez oldu gibi.

Dirt 2, cmr 2 nin 4 te 1 i kadar olamamis. Tabi bunu demoya bakarak soyluyorum.

Ps1 deki oyunun ne Dirt1 ne de yeni çıkan bu oyun yanına yaklaşamaz sonuna kadar katılıyorum.O oyundaki sürüş keyfini şimdiye kadarki hiç bir rally oyunundan almadım.Günde 3-4 saat olmak üzere senelerce oynadık zamanlarımızı geliştircez diye çabaladık olsa şimdi yine oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Benim simdiye kadar ki oyunlarda ayni zevki alamadigim oyun Colin Mcrae Rally 2 dir. Ps1 e cikmisti, ama deli gibi kapisiyorduk, araclarin agirlik kontroller deli gibiydi. Gunun 4-5 saati basindaydim oyunun. Simdi grafikler iyilestikce oyunlar eski zevki vermez oldu gibi.

Dirt 2, cmr 2 nin 4 te 1 i kadar olamamis. Tabi bunu demoya bakarak soyluyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=tLwr1snO6Ww yu tube attım takla videomu youtubeden izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Napstr

Yeni user oluşturup onun için uk psn aç.Kayıt ekranında adres için ingiltere adresi girceksin ve UK seçceksin.İngiltere adresi google da arat yaz bi tane.

edit : imla

Alıntıları Göster
    En azından Dirt'e göre daha zor olmuş araba sürüşü. Bir şeye benzemiş hiç olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

En azından Dirt'e göre daha zor olmuş araba sürüşü. Bir şeye benzemiş hiç olmazsa

Alıntıları Göster
    domayu oynadım gayet guzel olmus alınır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar psn e baktım bulamadım.. psn in uk mu us mu olduğunu nasıl anlarız :D webten ikisinede girebiliyorm

Alıntıları Göster
    Sizler için hazırladığımız Dirt 2 Türkçe Altyazılı Ken Block videosu:

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Colin_Mcrae_Dirt_2_Ken_Block_Alt_Yazili-535.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sizler için hazırladığımız Dirt 2 Türkçe Altyazılı Ken Block videosu:

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Colin_Mcrae_Dirt_2_Ken_Block_Alt_Yazili-535.htm

Alıntıları Göster
    demoyu biraz önce oynadım ve bnce harika olmuş gran turismo dan önce alınası güzel bir oyun olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

demoyu biraz önce oynadım ve bnce harika olmuş gran turismo dan önce alınası güzel bir oyun olmuş

Alıntıları Göster
    ben demoyu dün denedim bence çok güzel.. ben bu kadar beklemiyordum açıkcası.. bu arada demoda moroccoyu seçince geniş ekran haritalı kısımda türkiye haritasının bir kısmı gözüküyor ve orda yeşil noktayla işaretli bir şehir var acaba türkiyede de yarış olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

ben demoyu dün denedim bence çok güzel.. ben bu kadar beklemiyordum açıkcası.. bu arada demoda moroccoyu seçince geniş ekran haritalı kısımda türkiye haritasının bir kısmı gözüküyor ve orda yeşil noktayla işaretli bir şehir var acaba türkiyede de yarış olacak mı?

Alıntıları Göster
    ankara-haymana etabını koymuşlar öz...
    olabiilr neden olmasın? kaç yıldır ülkemizde wrc yarışları yapılıyor. haritada yerini görmedim ama antalya olabilir...

• quote:

Antalya olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Antalya olabilir.

Evet benimde dikkatimi çekti, ralli oynamak isteyenler için hassas kontrollü ama bir o kadarda zevkli bir oyun diyebilirim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Antalya olabilir.

Evet benimde dikkatimi çekti, ralli oynamak isteyenler için hassas kontrollü ama bir o kadarda zevkli bir oyun diyebilirim,

Alıntıları Göster
    Şimdi demodan çıktım da sanırım Ankara filan ya da o civarlarda. Yeşil noktanın olduğu yer İç Anadolu'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Şimdi demodan çıktım da sanırım Ankara filan ya da o civarlarda. Yeşil noktanın olduğu yer İç Anadolu'da.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gece saatlerinde 8 kişi falan toplalım özel bir yarış açıp oynayalım ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar gece saatlerinde 8 kişi falan toplalım özel bir yarış açıp oynayalım ya...

demo'da morocco var sadece

bu arada 3.15 in altına inebilen varmı morocco'da
  • quote:

Alıntıları Göster
    Beyler kimse eklememiş beni ya.Ekleyinde bir hepinizi yeneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

moroccoda hız rekorun nedir sen onu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

moroccoda hız rekorun nedir sen onu söyle

Alıntıları Göster
    Farketmez sabaha kadar morocco döneriz...

• quote:

Alıntıları Göster
    Yahu bir oynayamadık şu oyunu beraber, bu akşam artık muhakkak oynamak lazım
  • quote:

Alıntıları Göster
    benim gibi rally oyunu arıyanlar ve WRC kontrolu beklıyenler için hayal kırıklıgı

ama eglence için fevkalade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 24 Ağustos 2009; 13:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

benim gibi rally oyunu arıyanlar ve WRC kontrolu beklıyenler için hayal kırıklıgı

ama eglence için fevkalade

Alıntıları Göster
    Tamam akşam toplanıyoruz o zaman gece 23:00-24:00'da falan...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.