Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: <>

arkadaşlar biri üyeliğini wersin özelden lütfen allahınızı seviyorsaniz oyniyamadim içimde ukte kaldı

Alıntıları Göster
    Sen o ukteyi bana sor.... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuna111 -- 9 Haziran 2010; 19:31:44 >

Orijinalden alıntı: yuna111

Sen o ukteyi bana sor.... :(

Alıntıları Göster
    C9 igrenc bı oyun hıc hosuma gıtmedı oynayanlar bosuna zaman kaybı yapıyor bıraksınlar baska oyun oynasınlar daha ıyı :P

Bırakıp baska oyun oynayacaklar

id ve pw lerını bana gondersınler :D

[email protected]

işin şakası bir kaç aydır ugrasıyorum oyun hala yuklu id ve pw sahıbı deıgılım korelılerle akraba oldum yınede yanasmadılar. oyunu bırakan arkadaslar varsa ıd ve pw msnıme gonderırlerse cok tsk ederım.

Orijinalden alıntı: Martial Empires

C9 igrenc bı oyun hıc hosuma gıtmedı oynayanlar bosuna zaman kaybı yapıyor bıraksınlar baska oyun oynasınlar daha ıyı :P

Bırakıp baska oyun oynayacaklar

id ve pw lerını bana gondersınler :D

[email protected]

işin şakası bir kaç aydır ugrasıyorum oyun hala yuklu id ve pw sahıbı deıgılım korelılerle akraba oldum yınede yanasmadılar. oyunu bırakan arkadaslar varsa ıd ve pw msnıme gonderırlerse cok tsk ederım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Fazla üyeliği olan varmı yada msnden nasıl alındığını anlatabilcek birisi var mı sanırım üyelik alma biraz değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: lekula

Arkadaşlar Fazla üyeliği olan varmı yada msnden nasıl alındığını anlatabilcek birisi var mı sanırım üyelik alma biraz değişmiş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar launcherda ıd pv yazdıktan sonra sonra orayı nasıl halledicez bilen varsa yardımmmmmmm.......baba_trol yardımın lazım

Orijinalden alıntı: seyfo438

arkadaşlar launcherda ıd pv yazdıktan sonra sonra orayı nasıl halledicez bilen varsa yardımmmmmmm.......baba_trol yardımın lazım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Elinde Fazla Hesabı Olan Veya Yanına Ortak Arayan PM :D

Orijinalden alıntı: Nerazim

%98 az kaldı 32 saatten sonra oyuna kavuşucam galiba Tabi patch uzun surmezse

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyuna indirdim ve kurdum fakat launcher saatlerdir açık ama bir türlü update yapmaya başlamadı yardımınızı bekliyorum...

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

Manual update seçeneğinide denedim fakat indirdiğim zip dosyaları tamam boyutunda inmesine rağmen hatalı gözüküyor, eğer daha önce manual update yapmış biri varsa bize nasıl yaptığını anlatabilir mi belkide ben hata yapıyorumdur!

• quote:

Orijinalden alıntı: gxhero

Arkadaşlar oyuna indirdim ve kurdum fakat launcher saatlerdir açık ama bir türlü update yapmaya başlamadı yardımınızı bekliyorum...

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

Manual update seçeneğinide denedim fakat indirdiğim zip dosyaları tamam boyutunda inmesine rağmen hatalı gözüküyor, eğer daha önce manual update yapmış biri varsa bize nasıl yaptığını anlatabilir mi belkide ben hata yapıyorumdur!

Alıntıları Göster
    oyun kapali mi yaw oyun adresine giremiyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: zzZeHiR

Hala C9 oynayan varmı aranızda. Tam istediğim tarz bi oyun ama artık üyelik aktifleştirmesi telefonla yapılıyormuş . Üyelik alma şansımız sıfır mı şimdi ?

Alıntıları Göster
    Başar(baba_trol) arkadaşımız sanırım forumu bıraktı, uzun süredir girmiyor. Xfire'da rastladığım kadarıyla kendini WoW'a kaptırdı. Onun yerine açıklamayı ben yapayım;

Bildiğim kadarıyla oyundaki eski accountlar silindi. Bu silinmeden sonra kayıt olurken KSSN'in yanı sıra bir de telefon mesaj onay sistemi getirildi. Şimdilik kendi yöntemlerinizle account almanız imkansız gibi birşey.
    Ancak bazı sitelerde account satışı yapılıyor. Örn:http://www.sogameway.com/index.php?%20main_page=buyaccounts&gid=105

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Başar(baba_trol) arkadaşımız sanırım forumu bıraktı, uzun süredir girmiyor. Xfire'da rastladığım kadarıyla kendini WoW'a kaptırdı. Onun yerine açıklamayı ben yapayım;

Bildiğim kadarıyla oyundaki eski accountlar silindi. Bu silinmeden sonra kayıt olurken KSSN'in yanı sıra bir de telefon mesaj onay sistemi getirildi. Şimdilik kendi yöntemlerinizle account almanız imkansız gibi birşey.
    Ancak bazı sitelerde account satışı yapılıyor. Örn:http://www.sogameway.com/index.php?%20main_page=buyaccounts&gid=105

Alıntıları Göster
    @BelieveMe
    Cevap için teşekkürler, demek bu oyunu oynamak kısmet değilmiş. :)

• quote:

@BelieveMe

he gozum bana da kismet degilmis.... tuh!

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

@BelieveMe

he gozum bana da kismet degilmis.... tuh!

Alıntıları Göster
    beyler bende sizin gibi online bunalım içindeyim inanın çoğu hatta çoğu oyun knightın o ilk çıktığı zamanki zevki bana vermio ya ben kıroyum yada pk zevki alamıom bi wow wardı oda orjinalide dahil damageleri kaynanalarına benzetmişler tam bende sizin gibi hah ulan yıllar sonra sağlam oynayacağım oyunu buldum derken buda paralı oldu!é yok benim soracağım avrupaya gelmiomu bu oyun onu soracamda bilen varsa bi yazabilirse bi zahmet şimdiden teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

canım arkadaşım mesajları okusan ztn bunu sormana gerek kalmaz oyun daha yeni ob ye girior korede eu serveri daha açılmadı

Alıntıları Göster
    beyler bu ekran kartı yetermi :D

ATİ RADEON HD 4350

Orijinalden alıntı: shimariqdewil

beyler bu ekran kartı yetermi :D

ATİ RADEON HD 4350

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. öyle görünüyor ki bir çok türk kardeşimiz bu oyunu oynuyor. Ben oyunu indirdim yükledim fakat üyelik alamıyorum :S Sırf üyelik alabilmek için icq kurdum ve nerden baksanız 100'ü aşkın koreli insandan rica ettim bana üyelik almaları için fakat ne zaman birinden istesem hakaret ile karşılık verdi :/ Bu oyunu oynamayı çok istiyorum, Eğer aranızda bana yardımcı olup üyelik alan olursa çok sevineceğim.Teşekkürler. mail : hbminaz@hotmail yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

canım arkadaşım mesajları okusan ztn bunu sormana gerek kalmaz oyun daha yeni ob ye girior korede eu serveri daha açılmadı

Alıntıları Göster
    hacı üyelik aldım indirdim , louncer deki ıd şifre bölümünü olduruyorum ,start gelmiyor , ardından bi sayfa açılıyor ve telefon numarası istiyor bi yardımcı olursan sevinirim bide verdiğin ksnlerin hepsi kullanılmıs oynamak isteyen arkadaşlarım var konuya yeni kullanılmamış ksnnler eklersen güzel olur ...

Orijinalden alıntı: qz333

hacı üyelik aldım indirdim , louncer deki ıd şifre bölümünü olduruyorum ,start gelmiyor , ardından bi sayfa açılıyor ve telefon numarası istiyor bi yardımcı olursan sevinirim bide verdiğin ksnlerin hepsi kullanılmıs oynamak isteyen arkadaşlarım var konuya yeni kullanılmamış ksnnler eklersen güzel olur ...

Alıntıları Göster
    sorun kssn de değil sorun senin dediğin gibi launcheri açınca telefon numarası istemesi orda telefon numarası istemesinin sebebi senin gerçekten koreli olup olmadığını belirlemek vereceğin kore telefon numarasına sms aticaklar sende o sms deki kodu girip aldığın hesabi etkinleştiriceksin sonra oyununa başlıcaksın ben yaklaşık 3 ay sonra falan BU SİTEDEN kore çıkışlı onaylanmış hesap alıcam sırf bu oyun için önceden vardi hesabim 17 lvl elite hunter ama şimdi giremiyorum verdiğim linkten gerekli bilgileri doldurarak herkes alabilir bu arada siteyi araştırdım gerçekten güvenilir bir site ama bedavaya getircem diyosan koreli bir vatandas bulcaksın teli onaylatcaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BCF1FAAE7

sorun kssn de değil sorun senin dediğin gibi launcheri açınca telefon numarası istemesi orda telefon numarası istemesinin sebebi senin gerçekten koreli olup olmadığını belirlemek vereceğin kore telefon numarasına sms aticaklar sende o sms deki kodu girip aldığın hesabi etkinleştiriceksin sonra oyununa başlıcaksın ben yaklaşık 3 ay sonra falan BU SİTEDEN kore çıkışlı onaylanmış hesap alıcam sırf bu oyun için önceden vardi hesabim 17 lvl elite hunter ama şimdi giremiyorum verdiğim linkten gerekli bilgileri doldurarak herkes alabilir bu arada siteyi araştırdım gerçekten güvenilir bir site ama bedavaya getircem diyosan koreli bir vatandas bulcaksın teli onaylatcaksin

Alıntıları Göster
    avrupa sunuçusu nezaman geeleçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Northerion

Oyun gerçekten güzel ama korece olduğundan bişey anlayamadığımdan questler sıkıldım ama oyun dediğim gibi gerçekten güzel

Alıntıları Göster
    http://upload-inter.com/Game/C9/C9_Setup.exe
    http://upload-inter.com/Game/C9/C9_Setup-1.bin
    http://upload-inter.com/Game/C9/C9_Setup-2.bin
    http://upload-inter.com/Game/C9/C9_Setup-3.bin

bayağı hızlı indiriyor. indiremeyenler için alternatif linkler :)
    ASUS TUF GAMING B760M-PLUS Soket 1700 ► Intel Core i5 14600KF Soket 1700 14. Nesil İşlemci ► XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6400MHz CL32 ► Sapphire RX 7700 XT Pure FROSTPUNK 2 Edition ► KIOXIA 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► ID-COOLING FrostFlow 240 XT 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

+1

Sylargray Fan

www.reverbnation.com/sivula Kendi yaptığım şarkıları burdan dinleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

+1

Saçma sapan mesajlar yazınca mutlu oluyor musun gerçekten?

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

+1

Saçma sapan mesajlar yazınca mutlu oluyor musun gerçekten?

Yine ne yaptım

Sylargray Fan

www.reverbnation.com/sivula Kendi yaptığım şarkıları burdan dinleyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.