Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bana da acarmisin c9 üyeligi lütfen 2-3 aydir acamiyorum yardim et ne olursun sen anladin herhalde fb_1555_fb@hotmail.com ekle yardim et lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Mayıs 2010; 16:30:46 >
    Oluyor ama sonra siren24 diyor telefon numarası fln istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Mayıs 2010; 18:28:34 >

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Kssn bulamıyorum bir deniyeyim
    Oluyor ama sonra siren24 diyor telefon numarası fln istiyor

Dediğim gibi bazılarında siren24 diyor bazılarında demiyor uğraşmanız gerekecek...
  • Kssn işini hallettim üyelik için bilgileri dolduruyorum ama kabul etmiyor bir sürü id denedim... Rakamlı idler rakamsız , karışık onlarca id denedim bir türlü olmadı. Kssn sorununu çözdüm ama bu seferde bu çıktı pfff

İşte hata :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Mayıs 2010; 19:39:00 >

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Kssn işini hallettim üyelik için bilgileri dolduruyorum ama kabul etmiyor bir sürü id denedim... Rakamlı idler rakamsız , karışık onlarca id denedim bir türlü olmadı. Kssn sorununu çözdüm ama bu seferde bu çıktı pfff

İşte hata :

ID yazdığın yerin tam sağında bir buton var ona basıcaksın bi nevi check gibi birşey bu ayrıca çok saçma birşey var burda nerden bakarsan 50 tane ID denedim 1 tanesi anca oldu biraz uğraşmanız gerekecek... Ayrıca mozilla ile yapma bu işlemi normal explorer ile yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 12 Mayıs 2010; 20:47:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

tyrande indiriyorum şu anda ama baya bi yavaş internetim 8mbit ama 50kb/sn de iniyor, önerdiğin başka biryer varmı?

Vallaha ben kendi downloader ından indirdim 5 mbit ile 8 mit arasında download etti 1.5 saatte indirdim. Senin nette bir sıkıntı var sanırım başka önerebilceğim bir site yok mlsf ama şunu deneyebilirsin youtube için dns verdiysen sil otomatik al de çok büyük bir ihtimal bu yüzden olabilir
  • Beyler oyun emin olmamak ile birlikte oyun paralı olmuş olabilir korece olduğu için anlayamadım tam olarak ama durumu anlatıyım şifre aldım aktif ettim oyunu yükledim patcher dan giriyorum fakat patch yapmıyor bir sayfaya yönlendiriyor ve karşınıza 3 seçenk çıkıyo bu seçeneklerden biri yine bu sms davası gibi birşey diğerleride ödeme foksiyonları başlığı altında farklı siteler ufak tefek yerleri ingilizce çıkıyo bu sayfaların ve hepsindede pay yani ücret anlamında birşeyler var vallaha ben pes ettim yardımcı oldum olacağım kadar olamadıklarımda hani bilsinler bu siren zabazingosu tamamen kssn numarası ile ilgilidir bazı numaralar bu sorunu vermiyor en azından bunu bilin bundan sonraki kişiler bulursa yöntemini paylaşsın lütfen benden bu kadar...
  • Bende üye oldum şimdi ama son tamamlama bölümünde alt kısımda tel no yaş isteyen bi bölüm vardı oraları doldurmadan onayladım accontu aldım. Oyunu indiricem şimdi. Sanırım oyun paralı değil ama illede telefonla aktifleştirme istiyolar anlamadım oyun insin yazarım son durumu.

Orijinalden alıntı: zzZeHiR

Bende üye oldum şimdi ama son tamamlama bölümünde alt kısımda tel no yaş isteyen bi bölüm vardı oraları doldurmadan onayladım accontu aldım. Oyunu indiricem şimdi. Sanırım oyun paralı değil ama illede telefonla aktifleştirme istiyolar anlamadım oyun insin yazarım son durumu.

Bak bakalım bide durumu dediğin gibi yazarsan sevinirim. Sorun yok gibi görünüyor başlarda ama herşey yüklendikten sonra patcher a gelince başlıyor ben yapamadım ama söleyim baştan paralı olma ihtimali çok yüksek inş. değildirde başlarız güzel oyun çünkü...
  • Evet aynen dediğiniz gibi start gelmiyor id pw yazıncada aktivasyon gibi bişey istiyor. Ben hala uğraşıyorum kararlıyım . Ama inş paralı olmamıştır yoksa ilk başlardabu oyuna başlamadığım için pişman olucam hatta pişmanım bile.
  • Ben artık emin gibi bir şeyim en son çare kuzen korede okuyor ona sordum bi araştır diye bakalım ondanda haber gelsin size sölicem ama şöle bi durum var yönlendirdikleri sayfa security internet payment yazıyor yani çok büyük ihtimalle paralı yazık oldu iyi oyundu :S
  • Arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle merhaba... neredeyse 3 gündür bu oyunu araştırıyorum ve hesap almam lazım. Kssn kodu buldum ama gerisi gelmiyor... Konuyu okudum hesap aldım yada alabiliyorum diyenler var bana hesap alabilecek olan varsa yada eski hesabı olan lütfen yardımcı olsun :( Hiç olmadı en son madem üyelikte ücret olayı yok kendi cep numaramı verip ingilizce konuşmayı denesem işe yararmı? Valla ne yapsam bilmiyorum çaresizce düşünüyorum. Lütfen yardım edin...
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • Japon tanıdık var ama koreli ile japon birmi? Dilleri farklı... :D

Hiç değilse eski bir hesabı olan veya koreli bir tanıdığı olan yardımcı olamazmı... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuna111 -- 8 Haziran 2010; 21:31:14 >
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.