Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Msn grubumuz [email protected] oyuna büyük bi keyifle devam ediyoruz arkadaşlar serverımız 2 ile başlayan ve kısa olandır maksat ayrı gayrı kalmadan hep beraber hoş vakit geçirmek farklı serverlarda veya tek kalmayın grubu ekledikten sonra guildimizede alırız herkesi bekleriz iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    EU versiyonu açılırsa gelirim ben de, bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Flooo

EU versiyonu açılırsa gelirim ben de, bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Cok onceden su sorunu cozemedım KSSN adı ve numarası bulan varsa ne olur soyleyebılırmı ?
    Pm den ulasabılır..

• _____________________________

• quote:

İLK SAYFADAKİ KSSN AD VE NUMARALARI ÇALIŞIYOR. deneyerek bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    error occurred in invokerlib

bu hatayı veriyor ya başlatamadım bi türlü

Orijinalden alıntı: floo

aynı sorun bende de var bi çözüm bulabilirmisiniz lütfen

Orijinalden alıntı: Kogane

quote:

aynı sorun bende de var bi çözüm bulabilirmisiniz lütfen

Alıntıları Göster
    patchlerin hiçbiri çalışmayınca rarda çıkmadılar yani. oyunun kurulu olan klasörüne girip launcherden açtım ben de ve giriş yaptım. bir kaç patch attı durdu kapattım bu sefer masaüstündeki invokerden açabildim. şimdi tekrar patch yapıyor bekliyorum.

• quote:

patchlerin hiçbiri çalışmayınca rarda çıkmadılar yani. oyunun kurulu olan klasörüne girip launcherden açtım ben de ve giriş yaptım. bir kaç patch attı durdu kapattım bu sefer masaüstündeki invokerden açabildim. şimdi tekrar patch yapıyor bekliyorum.

Alıntıları Göster
    birazdan bende giricem oyuna yüzde 89 oldu baba_trol cok iyi iş cikarmissin ne kadar teşekkür etsem azdir bir de ufak bir ricam var su classlarida tanitabilirsen tam süper olucak tekrar saol ^^

Orijinalden alıntı: Guest-BCF1FAAE7

birazdan bende giricem oyuna yüzde 89 oldu baba_trol cok iyi iş cikarmissin ne kadar teşekkür etsem azdir bir de ufak bir ricam var su classlarida tanitabilirsen tam süper olucak tekrar saol ^^

Alıntıları Göster
    Windows 7 kullanıyorum game guard hatası veriyor giremedim bir türlü yardımcı olabilecek var mı

Windows 7 kullanıyorum game guard hatası veriyor giremedim bir türlü yardımcı olabilecek var mı

Alıntıları Göster
    Vlla hangı kssn zımbırtısı ındırdıysem acamıyor hepsı sıfre lı FLOO sen bır tane calısan bılıyorsan bana Ozelden yazarmısın ne olur oyunu ındırıcem ama acc alamadım...

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Vlla hangı kssn zımbırtısı ındırdıysem acamıyor hepsı sıfre lı FLOO sen bır tane calısan bılıyorsan bana Ozelden yazarmısın ne olur oyunu ındırıcem ama acc alamadım...

Alıntıları Göster
    ben 1 numarayı iki kez denedim ikincide olmuştu bazen ilkinde olmuyo galiba karışık çalışan ben de bilmiyorum ya

ben 1 numarayı iki kez denedim ikincide olmuştu bazen ilkinde olmuyo galiba karışık çalışan ben de bilmiyorum ya

Alıntıları Göster
    Bende indiriyorum umarım sistemim kasmadan çalıştırır herkese iyi oyunlar =)

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

bence adam akilli ing.patch (bu bile yetersiz olabilir) cikmadiktan sonra guzel sekilde oynanmaz. Oyun sadece quest, pve, pvp olsa belki ama daha genis olaylar var. Bende denerim ama anlasilmayan yerler olunca sikintiya duscez. En iyisi eu serveri beklemek diye dusunuyorum.
    Bu arada tum forum beraber oynarsak cok daha iyi olur cunku yanilmiyorsam koreyle aramizda 6 saat fark var.

bu oyunu forumdan bayaa bi oynayacak var anlaşılan. sıkacak bi oyun da diil. okullara kadar gece gündüz oyunda olurum. üyelik derdi de yok zaten hangame üyeliği almıştım. tek yapmam gereken download. bu oyunun boyutu wowdan büyük olsa bile indiricem

Zaten sikilmayacagimiz kesin. Sadece anlayamadigimiz yerlerde kotu olacak. Wowdan daha buyuk olacagini beklemiyorum sahsen.

Alıntıları Göster
    Çağdaş abi boyutu büyük deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conquistador

Çağdaş abi boyutu büyük deme.

Alıntıları Göster
    eu versiyon cıksın o daha guzel olur gibime geliyor zaten...

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunda runtime error alanlar eğer ingilizce patch atmışlarsa onları eski haline yani orjinal dosyalarıyla değiştirirlerse sorun büyük ihtimalle çözülmüş olur.

Hay ağzınla bin yaşa yahu Bende birçok kez denedim bunu anlatmayı ama pek ciddiye alınmadım,umarım çok gecikmez eu yada global versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythGuard -- 5 Eylül 2009; 0:13:48 >

Orijinalden alıntı: Ice King

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

grafikler gerçekse %99 paralı olur boşuna ümitlenmeyin

şakamısın
    baba_trol ne demiş HANGAME OYUNLARINI PARALI YAPMAZ DİE
    SENDE İNADINA YÜZDE DOKSAN DOKUZ PARALI OLUR DEMİŞSİN...
    PARALI OLMAYACAK OYUN BU BİR
    LAG KESİNLİKLE OLMAZ BU İKİ
    BEN SHAMAN DIŞINDA BİR KARAKTER DÜŞÜNÜORUMKİ SHAMAN LVL 30 DA SECİLEN 2. CLANN BUDA 3

büyük konuşma hangame %1i gerçekleştirir ve oyun paralı olursa otururuz hepimiz

ii görürsün ne diyeyim....

bu kadar sinirlenmene gerek yok umarım parasız olur ki parasız olacağa benziyor zaten
    ben de oynucam zaten
    ama paralı olursa çok kötü olur benim için

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ben Oyunu İndirdim Fakat Patch 1 de Hata Veriyor.Hata Veren Dosyayı [DH] C9 Haber Grubundan Bir Arkadaştan İstedim Kırmadı Gönderdi.Attım Fakat Dosyayı Silip Tekrar Yükledi ve Yine Aynı Yerde Hata Verdi Launcher de Problem Olabilir vs.. vs.. Oyunu 3-4 Kez Tekrar Kurdum Yine Olmadı + Olarak Kurulumda da En Ufak Bir Problem Çıkmadı. Yardımcı Olabilecek Var mı ?

• quote:

+1907

http://windows7forums.com/attachments/windows-7-games/753d1242895877-windows-7-gameguard-fix-gameguard.rar

MSI GT60 2OD 026US Kullanıcısı
    i7 4900MQ/32GB RAM/3x128GB SSD+1TB HDD/4GB GTX780M/15.6" Full HD/Blu-Ray/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.