Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerazim

quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

Çıkacağını sanmıyorum,Birçok arkadaşım indirirken sorun yaşadı,kaldığı yerden devam ettiler ve şuan oynuyorlar

Teşekkürler...azda olsa içim rahatladı

Alıntıları Göster
    Bu arada Hangame ana sayfasını tamamen C9'a göre tasarlamış,Siteye ilk girdiğinizde Login olmak için Kullanıcı adınızı yazmaya başladığınızda Site yıkılır gibi oluyor daha sonra Sayfa yırtılarak içinden C9 karakteri çıkıyor.Müthiş Bir animasyon olmuş hepinize tavsi ederim.(Siteye ilk girdiğinizde olmayabilir fakat Login ekranının Hemen Sağında "REPLAY" diye bir buton var,Ona basıp denemenizi tavsiye ederim.)

Bakmak İsteyenler :www.hangame.com sitesine girip deneyebilirler.

• quote:

Bu arada Hangame ana sayfasını tamamen C9'a göre tasarlamış,Siteye ilk girdiğinizde Login olmak için Kullanıcı adınızı yazmaya başladığınızda Site yıkılır gibi oluyor daha sonra Sayfa yırtılarak içinden C9 karakteri çıkıyor.Müthiş Bir animasyon olmuş hepinize tavsi ederim.(Siteye ilk girdiğinizde olmayabilir fakat Login ekranının Hemen Sağında "REPLAY" diye bir buton var,Ona basıp denemenizi tavsiye ederim.)

Bakmak İsteyenler :www.hangame.com sitesine girip deneyebilirler.

Alıntıları Göster
    Evet onu bi kaç saat once bende farkettim çok etkileyici olmuş.

• quote:

Evet onu bi kaç saat once bende farkettim çok etkileyici olmuş.

Alıntıları Göster
    Bende indiriyorum 2megabit net var 300-500 kb ile çekiyo ne işdir anlamadım
    300kbs falan gösterio ama daha yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 16 Ağustos 2009; 1:43:43 >

Orijinalden alıntı: Kerow

Bende indiriyorum 2megabit net var 300-500 kb ile çekiyo ne işdir anlamadım
    300kbs falan gösterio ama daha yavaş

Alıntıları Göster
    PurpleBean'da bi sorunmu vardır nedir anlamadım gitti.1mbit internet kullanıyorum ama download hızını 230kb/s civarlarında gösteriyor.Fakat downloadı yaklasık bir saat önce başlattım şu an 314mb inmiş bulunuyor.RestTime'da uçmuş durumda bi 150dk diyor bi 350dk .Demem o ki orada yazan speede aldanmayın.İnternetinizin hızı ne ise onunla indiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

PurpleBean'da bi sorunmu vardır nedir anlamadım gitti.1mbit internet kullanıyorum ama download hızını 230kb/s civarlarında gösteriyor.Fakat downloadı yaklasık bir saat önce başlattım şu an 314mb inmiş bulunuyor.RestTime'da uçmuş durumda bi 150dk diyor bi 350dk .Demem o ki orada yazan speede aldanmayın.İnternetinizin hızı ne ise onunla indiriyor

Alıntıları Göster
    indirmesi gerekenden daha yavaş indiriyor ;) TTNet in kolay kurulum programı warsa ordan gelen giden trafiğini görebilirsiniz...Normalde bir oyunu indirirken min 100kb max 150kb gelirken bu oyunu indirirken min 50 max 100 ile geliyo :(

• quote:

indirmesi gerekenden daha yavaş indiriyor ;) TTNet in kolay kurulum programı warsa ordan gelen giden trafiğini görebilirsiniz...Normalde bir oyunu indirirken min 100kb max 150kb gelirken bu oyunu indirirken min 50 max 100 ile geliyo :(

Alıntıları Göster
    patchlerin toplamı kaç MB ?

Orijinalden alıntı: Sociopath

Benimki ortalama 100kb/s ile indiriyor.(Zaman/inen dosya boyutu hesaplaması yaptım )

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Benimki ortalama 100kb/s ile indiriyor.(Zaman/inen dosya boyutu hesaplaması yaptım )

Evet suanda bendede ortalama 100kb ile iniyor az once dediim gibiydi ama suanda 100 kb ile iniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Evet suanda bendede ortalama 100kb ile iniyor az once dediim gibiydi ama suanda 100 kb ile iniyor.

Alıntıları Göster
    Oyunun,Başka bir sunucuya Upload edilmesi için Yabancı kaynaklarım ile bağlantı kurdum.Henüz Olumlu veya Olumsuz bir haber gelmedi.
    Umarım Başka bir sunucuya Upload ederler.(RS-MU)

• quote:

Oyunun,Başka bir sunucuya Upload edilmesi için Yabancı kaynaklarım ile bağlantı kurdum.Henüz Olumlu veya Olumsuz bir haber gelmedi.
    Umarım Başka bir sunucuya Upload ederler.(RS-MU)

Alıntıları Göster
    %73 de bütün gece uyumadım bunu bekledim

Orijinalden alıntı: Kerow

%73 de bütün gece uyumadım bunu bekledim

Alıntıları Göster
    %91 Az kaldı.

Orijinalden alıntı: iidir

%91 Az kaldı.

Alıntıları Göster
    Oyun yüklendi şimdi patch atıyor baba trol siz hangi serverda oynuyorsunuz söylersen sevinirim.

Oyun yüklendi şimdi patch atıyor baba trol siz hangi serverda oynuyorsunuz söylersen sevinirim.

Alıntıları Göster
    En Kısa Server.2 Gibi harfle başlıyor.

En Kısa Server.2 Gibi harfle başlıyor.

Alıntıları Göster
    Ohoooo iidir nasıl yüklendi sende ben yüklemeye başlayalı 27 saat oldu hala %80. ..... Böle işi

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Ohoooo iidir nasıl yüklendi sende ben yüklemeye başlayalı 27 saat oldu hala %80. ..... Böle işi

Alıntıları Göster
    öz öne biriyle pvp yaptık 3-0 kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Alıntıları Göster
     Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

Ekran kartım: ATI Radeon X1050 Series - 256mb bellek - 400MHz DAC hızı

WoW'u Medium mode'de çalıştıran bu kart bu oyunu minimum seviyede nasıl desteklemez?
    Yardım rica ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi

Ekran kartım: ATI Radeon X1050 Series - 256mb bellek - 400MHz DAC hızı

WoW'u Medium mode'de çalıştıran bu kart bu oyunu minimum seviyede nasıl desteklemez?
    Yardım rica ediyorum...

Alıntıları Göster
    Ekran kartının driverını güncelle birde.

• quote:

Gerçekten İndirdiğinize pişman olmazsıız.
    Ben Şuan Very High modunda oynuyorum,Grafikler inanılmaz.Karakterlerde gerçekçilik var.
    Skill kullanımları güzel olmuş,Oyun size büyük bir ferahlık sağlıyor.Hele 4 kişi Dungeon'a girince müthiş oluyor.

Alıntıları Göster
    Benim patch bitti şuan gameguard update ediyor.

Alıntıları Göster
    Yeni driver yükledim olmadı yine.Poff...

Alıntıları Göster
    Bu nasıl bir saçmalıkdır yahu C9_Setup-1.bin bittikden sonra C9_Setup-1.bin'i 40kb ile indirmeye başladı.Ama 1. partın downloadı bitmiş olmasına ramen 60kb'ı 1. part kullanıyormuş gibi gösteriyor.Yani şuan modem 100kb ile download yapıyormuş gibi gözüküyor ama 40kb ile download yapıyorum .%90 oldu.Birazdan abim gelicek internetin yavaş olduğunu görücek downloadı kapattırıcak .

Kapatırsam kaldığı yerden devam edermi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.