Şimdi Ara

Continent of the Ninth Open Beta Açıldı! Ayrıntılı Rehber Eklenmiştir| İngilizce Yama Eklendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
106.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lubuoguz dostum oyunun PurpleBean diye bi yükleme programi var onla yükleyebiliyoruz sadece.
  • üyeliği internet explorer la alın bi de hata veriyosa eğer nerde hata olduğunu gösteriyo size eğer göstermiyosa id check yapmamışsınızdır yada şifrede hem hafr hemde rakam olucak böle yapmamışsınızdır . bi de hata ekranındaki yazıyı kopyalayın google translate ile türkçeye çevirin .
  • Yav arkadaşlar biri bana yardım etsin. Sabah 7 gibi downloada başladım ama hala %26 sı yüklendi. Lütfen biri bana çözüm yolu söylesin. Örneğin bu Purple Bean yükleme programından başka programla yükleyemiyoz mu

Sociopath, sende PurpleBean dan indiriyon demi

Orijinalden alıntı: iidir

Baba trol aşağıdaki hatayaı alıyorum sebebi nedir

http://img88.imageshack.us/i/96842881.png/

Öyle veriyorsa başka KSSN deniycen olana akdar demekki o kullanılmış kullanılmış olanlar kabul olmayanlar öle bi sayfa gelir eğer doğru kssn olursa anlatımdaki gibi bi sayfa gelirr

Özledik Be Kaptan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Yav biriside yardım etsin.

Sociopath, sende PurpleBean dan indiriyon demi

evet PurpleBean dan indiriyorum...Galiba başka yoluda yok indirmek için.bu arada %5 oldu
  • Bir sorun yaşıyorum belki kişisel değildir diye yazayim . Ben oyuna giriyorum oynuyorum ister oyundan atsın isterse ben oyundan çıkayim çıktıgım zaman pcyi kullanamıyorum ne ie çalışyor ne oyunu tekrar açabiliyorum ne winamp ne bişi mecbur reset atıyorum sabahtan beri 20-30 defa reset atmısımdır ömrümden ömür gitti bu sorun neden olabilir yada aynısı olan var mı

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

Bir sorun yaşıyorum belki kişisel değildir diye yazayim . Ben oyuna giriyorum oynuyorum ister oyundan atsın isterse ben oyundan çıkayim çıktıgım zaman pcyi kullanamıyorum ne ie çalışyor ne oyunu tekrar açabiliyorum ne winamp ne bişi mecbur reset atıyorum sabahtan beri 20-30 defa reset atmısımdır ömrümden ömür gitti bu sorun neden olabilir yada aynısı olan var mı

PC özelliklerinide buraya yazarsan deneyimli arkadaşlar eminim yardım edecektir.Bu arada ne kadar rem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

Bir sorun yaşıyorum belki kişisel değildir diye yazayim . Ben oyuna giriyorum oynuyorum ister oyundan atsın isterse ben oyundan çıkayim çıktıgım zaman pcyi kullanamıyorum ne ie çalışyor ne oyunu tekrar açabiliyorum ne winamp ne bişi mecbur reset atıyorum sabahtan beri 20-30 defa reset atmısımdır ömrümden ömür gitti bu sorun neden olabilir yada aynısı olan var mı

PC özelliklerinide buraya yazarsan deneyimli arkadaşlar eminim yardım edecektir.Bu arada ne kadar rem var?

2 gb ram, 1 gb ekran k. ( geforce 9500 gt ) pc özellikleride sorun olucagını sanmıtorum ama neden attıgını ve o sorunu neden yasadıgımı bulamadım.Oyunu sılıp yukleyesım var ama updateler 6 saat sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancanca

quote:

Orijinalden al?nt?: Vito Scaletta

Oyunda iken ESC ye bas 1. seçenek san?r?m

Ama ben ekran boyutundan dolayi oyuna giremiom ki biri bana launccherdaki options nerede soyleyebilir mi

gerek kalmadi sorunu cozdum
  • Arkadaşlar özellikle oyun %70 ve sonrasında hata verdiğinden bence sadece veya önce part 2yi uploadlasanız çok yararlı olur gerçekten setupu dahil yüklemiş part2de sorun var biri uploadlıyorsa önce part2yi uploadlarsa çok sevineceğim

• Ayrıntılı Rehber eklenmiştir.
    Oyunu Çözdükçe daha fazlasını ekleyeceğim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.