< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Ağustos 2010; 10:35:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Ağustos 2010; 10:35:38 > |
Son durum: bir yazılım firmasında part-time developer olarak çalışıyorum. Okul bitmedi.
Merak edenler için belirteyim, 2014 civarı bi' yasa/yönetmelik değişti, ondan dolayı azami sınır 7 yıl sıfırlandı. Bu yüzden atılmadım. 7-8 dersim var bölümden, 2021'i bulacak mezuniyet. Bölüm güzel, ortam güzel, kesinlikle tavsiye ederim. Ben malesef pek iyi bir örnek değilim, ancak arkadaşlar arasında Facebook, Amazon, Microsoft, Spotify, Cloudflare gibi şirketlerde çalışanlar var. Bunlar elbette 10-15% kesim, ama böyle hevesleriniz varsa Türkiye'de yol ODTÜ'den de geçiyor, bilginiz olsun. ASELSAN vs bunları saymıyorum. Onlar da nereden baksanız 30-40%. Neyse sınava hazırlanan gençlere başarılar diliyorum, az eğlenin, çok çalışın. Kısa süreli gazdan feragat etmeden uzun süreli haz elde edilemiyor, aldığım en büyük ders budur. :D Esenlikler. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 16 Temmuz 2009; 13:37:14 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|